Kundig en betrouwbaar

Vooraf was er bij mij enig wantrouwen om met aannemers in zee te moeten gaan. Creepy verhalen over duizenden euro's hoger uitvallende rekeningen, slecht uitgevoerd werk etc. zijn zaken die je bij Goed Verblijven absoluut niet tegenkomt. En alleen al om deze reden is Goed Verblijven een aanrader. Er staat nu een fraaie vakantiewoning die volledig aan mijn wensen voldoet. Tijdens het hele project was de begeleiding uitstekend en werd er ruimschoots tijd voor je uitgetrokken. Ook werd er flexibel omgegaan met nog wat door mij gevraagde wijzigingen later in het bouwproces. Na oplevering zijn nog openstaande punten met net zoveel zorg opgelost als daarvóór. Onverwacht waren de kosten voor de bouw van de meterkast conform richtlijnen. Het advies aan toekomstige klanten is om na te gaan of dit in de offerte is meegenomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Enorm blij met het prachtige resultaat

Goed Verblijven heeft prachtig werk geleverd. De weg naar het resultaat verliep over het algemeen goed. Heldere en prettige communicatie, afspraken werden nagekomen en waar we advies nodig hadden, werd dit gegeven. Kleine tegenslagen tijdens de bouw werden in overleg goed hersteld. Ook de zorg na de oplevering was prima. Het enige punt waarop we onvoldoende begeleiding hebben ervaren en waar fouten zijn gemaakt, waren de nutsvoorzieningen. We raden anderen aan om dit vooraf zorgvuldig door te spreken, zodat je als opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Prima communicatie, vlot en goed geleverd werk

Vanaf het eerste gesprek t/m de oplevering van ons houten huisje verliep het contact met Harrie Bomhof van Goed Verblijven heel prettig. Harrie was steeds goed bereikbaar en we kregen z.s.m. antwoord op al onze vragen. Hij begeleidde ook de bouw en was dus altijd op de hoogte en informeerde ons op tijd. In overleg met hem hebben we ons huisje samengesteld en ingedeeld, waarbij er steeds maatwerk werd geleverd en er veel mogelijk was. Vanaf het moment dat de bouw begon werd er flink doorgewerkt. Het was mooi om steeds het resultaat te zien. Ook werd er goed gecommuniceerd wat wanneer geleverd zou worden en wanneer de timmermannen (of bijv. de elektricien) langskwamen, we wisten aldoor waar we aan toe waren. We zijn erg blij met ons mooie huisje en krijgen daarover ook veel positieve reacties. Wij zijn zeer tevreden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Fijn bedrijf, regelt alles van A tot Z.

Het eerste gesprek met Harry gaf ons een gevoel van vertrouwen. Wij zijn heel blij met het resultaat van onze mantelzorgwoning. De communicatie met het bedrijf is erg prettig. Alles mag en kan besproken worden. Ze hebben kundig en bekwaam personeel voor hun aan het werk. Het is fijn dat Goed Verblijven de communicatie voor vergunningen etc. op zich neemt, dit geeft veel rust en werk uit handen. Ook met de mannen op de werkvloer kan veel overlegd worden.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Nunspeterweg 48

8075 AC Elspeet

Over Goed Verblijven B.V.

Goed Verblijven realiseert houten bouwwerken. Deze lopen uiteen van tuinkantoor tot compleet afgewerkt woonhuis. Wij ontzorgen de klant in het hele proces; van vergunningsaanvraag tot oplevering. Het team van Goed Verblijven heeft door de vele jaren ervaring deskundigheid verworven in het adviseren, begeleiden en produceren van houten verblijven, zoals woningen, recreatiewoningen, mantelzorgwoningen, tuinkantoren en gastenverblijven. Voor de realisatie van het sfeervolle eindproduct maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen.

Over Bouwnu