Komt afspraken na

De jaarlijkse APK is goed opgepakt en kleine gebreken zijn in overleg aangepakt.

Zoals gewoonlijk prima

Zorgvuldig en vriendelijk

Mijn C-Max was toe aan zijn beurtje. Zoals afgesproken is de monteur er meteen mee bezig gegaan, en na twee uur stond de auto weer klaar. Vriendelijk personeel, betaalbaar, alles naar wens

Vlotte service, auto rijdt weer perfect, APK was vlot geregeld. En super dat we zo snel terecht konden. Zeer tevreden.

100 %tevreden

Alles werd uitgevoerd wat noodzakelijk was.

Prima service! Klantvriendelijk en expertise

Service altijd goed

Zeer klantvriendelijk

Alles is super geregeld.

Een bedrijf die er voor zorg draagt dat ik niet te veel zorgen heb over ons wagen park . Je wordt er nog behandeld als klant. Zeer fijn team om mee samen te werken.

Prima werk

Alles goed voor elkaar. Het blijft een dure hobby, maar dat is bekend. Bolhuis is voor mij een vertrouwd adres.

uitstekend

uitstekend

Goed en snel geholpen

Had een kleine aanrijding gehad

Prima geregeld

Ouderwets goed

Vakkundig

Probleem uitgelegd en daarna is mij uitgelegd wat er moest gebeuren met prijskaartje erbij. Alleen jammer dat ik geen leenauto voor de hele week mee kon krijgen. Maar dat is een detail, ik geb me wel gered.

Goed geholpen

Lekkage verholpen

Correcte behandeling

Bij de planning van het onderhoud werd onmiddelijk een leenauto aangeboden.

Geen coulance.

2 storingen in mijn auto, 1 verholpen maar 1(knipperlicht) was bij wegrrijden verholpen, bij thuiskomst dezelfde storing aan het knipperlicht. Partner ging terug met de auto en daar werdt aangegeven, dat er garantie bij komt te staan en dat ze het knipperlicht moeten vervangen. Dag later klaar en weer de volle mep betalen, zonder garantie! Geen coulance van deze garage. Nog aangegeven of ik nu niet deels 2 x hetzelfde betaal maar dat was natuurlijk niet zo(komt ze wel goed uit). Vond het de laatste keer ook erg zakelijk overkomen, zonder begrip voor wat ik aangaf. Dus: Staat er op een factuur garantie, doe dan even iets in de kosten zeg.. En het mag wel iets vriendelijker allemaal. Ik kom niet weer terug.

gewoon goed

service en ontvangst, afhandeling en verrichte werkzaamheden zoals ik gewend ben. van hoog niveau

Ontzettend klantvriendelijk

Heel goed en vriendelijk geholpen. Al jaren favoriete garage.

Geen bijzonderheden

geweldig en goed !

Ik heb goede ervaring met bolhuis die goed werk levert en belt vooraf als er meer stuk is en vervangen moet worden.

al sinds 1996 MIJN automan

zie boven

Niet echt tevreden.

Onze auto aangeboden voor een beurtje + apk en bijvullen en schoonmaak en de airco systeem. Alles is weer tip top in orde.. We kunnen er weer een jaar tegen aan.

Goeie service

Goeie service en vriendelijk personeel

Prima geholpen

Prima geholpen.