Goede service en plezierige mensen .

Werd gebeld over de onderdelen die vervangen moesten worden zoals remschijven.

Altijd prima. Uitstekende service.

Altijd prima. Uitstekende service.

Tevreden prijs zoals afgesproken .

Mijn ervaring is dat ze volgens afspraak hun werk goed hebben verricht.

zeer tevreden over alles

alles naar wens

Bij aankomst vriendelijk ontvangen aan de balie. Daar een korte overdracht van de sleutel en auto gedaan. Mijn vragen werden hierin keurig en duidelijk beantwoord en opgevolgt. Alles is volgens afspraak verlopen.

Goede behandeling en service

Werken volgens opdracht.

Dikke prima.

Zeer profesioneel en klantvriendelijk .

Goede service en betrokkrn bij de klanten.

De banden bleken niet meer voldoende, door garage opgemerkt en vervangen!

We zijn erg tevreden met de onderhoudsbeurt van onze auto

Het onderhoud aan de auto is uitstekend uitgevoerd.

Uitstekende service!

Het was gemakkelijk en op zeer korte termijn mogelijk om een grote beurt te plannen. Om de dag van de beurt zelf ben ik door een medewerker van Bolhuis thuis gebracht en weer opgehaald van huis, nadat de beurt was uitgevoerd. Echt helemaal goed!

Perfect geregeld

Fijne en duidelijke service, vriendelijke medewerkers

altijd tevreden

wij zijn altijd tevreden met wat er ook geregeld ,gemaakt of besproken wordt met auto Bolhuis.

Perfecte service.

Perfecte service en zeer flexibel.

volgens afspraak gebeurd

kleine onderhoudsbeurt ,30000 km beurt. niet zo spannend. verder geen bijzonderheden.

Onderdeel niet aanwezig op afgesproken datum en toch naar de werkplaats laten komen!

Op 26 februari een afspraak gemaakt voor het vervangen van de laadpoort, dit zou op 5 maart plaats vinden. Op 5 maart 's morgens naar de werkplaats gereden, kom je daar aan, blijkt het benodigde onderdeel niet aanwezig! Er had toch ook even een telefoontje gepleegd kunnen worden, zodat ik niet helemaal vanuit Nieuwe Pekela naar Framsum had hoeven rijden. Het onderdeel zou besteld worden, maar tot op heden(25 maart), niks gehoord. Update: Na deze review, binnen een uur gebeld en de volgende dag al een afspraak voor het vervangen dan de laadpoort. Auto de volgende dag keurig gerepareerd en met oprechte excuses en een bos bloemen weer naar huis.

Heel vervelend 3 mails over mijn werkplaats bezoek

Ik vind het uitzonderlijk vervelend om 3 mails te krijgen naar aanleiding van mijn bezoek! Als ik ergens ontevreden over ben laat ik jullie dat wel persoonlijk weten!

Klantvriendelijk.Persoonlijk

Prima, geen commentaar.

Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van de auto na de beurt ging probleemloos en tot volle tevredenheid. Gedurende de APK/beurt werden geen afwijkingen aan de auto geconstateerd en na inlevering van de leenauto kreeg ik mijn auto weer in een blakende conditie mee.

Alles volgens afspraak heel tevreden

Fijne garage keurig volgens afspraak.

Ik ben op een vakkundige, vriendelijke manier geholpen.

Ook de prijs is voor mij acceptabel.

Goed tevreden

Toen ik kwam om de auto te brengen kwam direct vervanging voorgereden en ik mocht gewoon de auto houden omdat mijn wagen de dag niet klaar kwam . Werd netjes gebeld dat de auto weer gereed was.

Zoals altijd uitstekend

Ontvangst en werkzaamheden tot tevredenheid uitgevoerd

Ben tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

De opdracht vooraf besproken, De 2-jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd, De opdracht nadien besproken en afgehandelt.

Goeie service

Goeie service en vriendelijk en vakkundig personeel

Venjelaan 4

9936 BR Delfzijl