Professioneel en vriendelijk

Levert geen half werk. Duidelijke communicatie en werkt snel en goed.

Een echte vakman!!

Eindelijk weer eens een echte vakman!! Iemand die passie voor zijn baan heeft, professioneel, neemt de tijd voor de klant en legt alles duidelijk uit, niks overhaast. Werkt alles netjes weg en laat het weer schoon achter :) Echt super tevreden!! Dank je Max!!

Goed werk geleverd

erg tevreden

• Nazorg en Garantie

Max is een betrouwbare allround professional

Max van Maximaalbouw heeft inmiddels vele klussen bij ons gedaan, oa bij het compleet renoveren van een badkamer, repareren lekke daken en omleiden hemelwaterafvoeren, installeren professionele horeca-apparatuur en allerhande nuts-werkzaamheden. Max communiceert goed, werkt secuur én snel, en levert altijd kwaliteit.

Goede communicatie

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken en zeer vakkundig

• Nazorg en Garantie

Vakman die vakwerk levert.

Niewe CV-ketel Intergas Extreme 36 cw5 gemonteerd en in werking gestelt op de afgesproken datum. Het leidingwerk van de oude CV-ketel was een puinhoop maar werd bij montage van de nieuwe ketel gelijk gecoorigeerd en netjes afgewerkt. Tevens is de oude vloerverwarmingspomp vervangen voor een nieuwe installatie en zijn alle leidingen doorgespoeld waardoor ook de vloerverwarming in de garage na jaren stilstand weer gangbaar was. Het geheel qua werkzaamheden was ook zeer schappelijk qua prijs/kosten. Nalevering thermostaat werd keurig geregeld in een paar dagen en tevens ingeregeld. Samenvattend, zeer teverdeden met de service en werkzaamheden.

• Nazorg en Garantie

Vakkundig, vriendelijk, goede verhouding prijs kwaliteit

Max heeft prima werk verricht. Het ging snel en bovenal zeer vakkundig en netjes. Hij is ook van alle markten thuis en kan een compleet pakket aanbieden voor een goede prijs.. Kortom zeer tevreden.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle en goede service

Snelle en duidelijke communicatie met Max. Hij heeft een nieuwe radiator voor ons besteld en zodra die binnen was stond hij enkele dagen later al op de stoep om alles netjes te monteren.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer goede ervaring! Snelle, betrouwbare, goede., vriendelijke service!

Snelle service, direct contact. Mijn ervaring is zeer goed!

• Nazorg en Garantie

Uitstekend vaktechnisch en betrouwbaar!

Maximaalbouw heeft bij ons al het voorbereidende werk uitgevoerd voor de verbouwing van onze benedenverdieping. Uitstekend loodgieterswerk voor onze nieuwe keuken en ook al het elektra is vakkundig opnieuw aangelegd inclusief de nieuwe meterkast. Afspraken zijn duidelijk, werkt in rap tempo én netjes!

Uitstekend geholpen

Tijdens werkzaamheden is er een gaslek geconstateerd. Maximaalbouw heeft dit snel en vakkundig verholpen. Snel een offerte ontvangen en kon snel een nieuwe leiding aanleggen. Werkt snel en erg netjes. Kortom, erg tevreden.

Fantastisch

Max heeft bij ons de CV en Hybride installatie aangesloten, werkt heel netjes denkt graag mee met de klant, is altijd bereid je te woord te staan, in mijn leven nog nooit z'n fijne monteur meegemaakt!

HA Lorentzstraat 204

1782 JP DEN HELDER