Een tandartsbezoek waarbij de patient centraal staat en op zijn gemak wordt gesteld.
Een praktijk die rekening houd met jou als patiënt en er voor wil zorgen dat je met een positief gevoel de stoel verlaat . Ik ben er een groot deel van mijn angst kwijt geraakt
dik te vreden
Alles liep voorspoedig. Geen last meer.
Ik had hele erge kiespijn in het weekend. Belde maandagmorgen vroeg voor afspraak, kon echter die dag niet komen. Ondanks dat ik aangaf een nacht niet te hebben geslapen en maximale pijnstilling slikte. Kon ook nog geen afspraak maken voor de volgende dag. Eventueel kon ik de spoedlijn bellen....Moest het de volgende dag maar opnieuw proberen. Gelukkig kon ik de volgende dag direct komen. De behandeling is heel goed verlopen!
Lange wachttijden bij de afspraken maken, maar goede behandeling en medewerkers zijn algauw bang om de patiënt pijn te doen. Patiënten worden een stuk voorzichtiger behandeld dan vroeger (ook wel lekker). Tip: Misschien kan de behandelaar zich vooraf voorstellen, ik weet nooit door wie ik behandeld ben.
Hele fijne ervaringen erg vriendelijk.
Het duurde heel lang voordat de afspraak voor een controle kon doorgaan. Dat was geen probleem, daar ik geen klachten had
Mijn ervaring met deze tandartsenpraktijk is goed
Goed geholpen tijdens controle en hoefde niet lang te wachten
Goed samenwerking tussen tandarts en mondhygiëniste. Beide stellen de patiënt op zijn gemak
...but extremely long waiting periods. Booked a cleaning session and had to wait 3 months for a spot. But staff are friendly once you get there and very professional.
Er is totale aandacht voor de patiënt, er wordt zoveel als mogelijk rekening met de wensen gehouden.
Lange wachttijden is jammer, maar in noodgevallen kun je altijd terecht
Goede vriendelijke hulp
Wij vinden deze tandartspraktijk echt geweldig, welke tandarts we ook hebben daar. Je zit nooit lang te wachten want je wordt bijna altijd op het afspraakmoment opgehaald. (dat was bij andere praktijken vaak wel anders.) Ze zijn ook allemaal (dus ook de receptionisten) zeer vriendelijk. Dus ja, dikke aanrader!
Heel fijne praktijk, prettige mensen vriendelijk contact en goed advies
Joëlle is precies, met aandacht en legt goed uit!
Heel goed praktijk
Altijd goed geholpen ! Vriendelijk personeel! Volgende afspraak graag weer Simeon !
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.
Hele fijne praktijk met tandartsen en tandartsassistenten die heel betrokken vriendelijk behulpzaam zijn. Nemen de tijd en leggen goed wat ze doen.
Watertoren 3
4231 WT Meerkerk