Zeer professioneel en vriendelijk
Op tijd. Goede uitleg. Houd goed rekening met angst.
Duidelijk en zorgvuldig
Nemen klachten serieus en zoeken naar een oplossing. Desnoods vragen ze second opinion.
Je bent echt nooit op tijd aan de beurt
Geweldig! De tandartsen doen allemaal ontzettend hun best, doorsnee prima resultaten en een extra pluim voor de praktijkmanager. Die voelt haarfijn een situatie aan en denkt in deze perfekt mee. Chapeau!
Fijne praktijk met kundige tandartsen, wel soms lange wachttijden
Dit is een orthodontische behandeling die nog enkele maanden loopt; beoogd eindresultaat is nog niet bekend, maar heb vertrouwen dat dit mooi en naar mijn wens is.
Watertoren 3
4231 WT Meerkerk