Snel en vriendelijk geholpen bij kiespijn, wortelkanaalbehandeling gehad tot 3x toe binnen 1,5 week. Nu al mee als een 1 week geen pijn meer waar ik heel blij mee ben. Kon alle keren bij terugkomende pijn snel geholpen worden. Top geregeld!
Super praktijk Minpunt is tegenwoordig de tijd voor een afspraak als je terug moet komen Duurt veelste lang
Zeer prettig en professioneel
In mijn jeugd minder leuke ervaringen gehad met tandarts van een andere praktijk. Daardoor nog steeds ontzag voor de tandarts maar hier word je super geholpen
Altijd vriendelijk en goed geholpen
prettige ontvangst duidelijke uitleg bij behandeling en als ze er een keer niet uitkomen krijg ik een prima en vlotte verwijzing.
Zeer prettige tandartspraktijk met deskundige personen,waarbij de luidruchtigheid van de wachtruimte en het snel inspelen op noodgevallen toch wel aandacht verdient
mijn evenwichtsorgaan is uit ballans en daarom willen ze me altijd zittend helpen(zodat ik niet duizelig word) iets wat ik erg waardeer. altijd wordt alles goed overlegd en is iedereen bijzonder vriendelijk! TOP!!
Altijd bereikbaar in nood proberen ze Z.s.m. te helpen en een plek te vinden want nood is nood kan je niet wachten tot volgende week etc.
zie vorige.
Ik werd precies op tijd geroepen. De tandarts overlegde goed met mij, is patiëntvriendelijk, legt goed uit wat ze doet en heeft haar werk heel goed en vlot uitgevoerd!
Voor het eerst geen pijn bij een behandeling
Heel goed! Stellen je gerust als je angst hebt.
Bejegening en behandeling zijn belangrijke pluspunten. 5 sterren dus.
Tandartspraktijk met alles in huis
Fijne Tandarts
Geef 4 en halve ster, omdat ze anders gaan denken dat er geen vooruitgang meer is.
Ik vind dat praktijk heeft een prettige sfeer en aandachtig personeel
Altijd zeer kundige behandeling en adviezen. Goed en vriendelijk team in een prettige sfeer en nette verzorgde praktijk.
Er is aandacht voor de cliënt en dat geeft rustgevend gevoel, wat voor de meeste cliënten erg belangrijk is.
Fijn en zorgvuldig gezien tijdens de 1/2 jaarlijkse controle. Ik voel mij op mijn gemak tijdens de controle. Jammer dat de wachttijd lang is voor het maken van een afspraak of controle. Na gezien de zijn door tandarts Raymakers is door de assistente mijn gebit gepolijst. Dit is met de franse slag gedaan. Het is nooit eerder zo ondeskundig uitgevoerd. Jammer!
De assistente en de tandarts zijn altijd aardig en doen hun uiterste best om alles in één bezoek af te werken. Het komt dan ook zelden voor dat ik voor iets terug moet komen.
je bent geen nummer maar bekend, wat prettig voelt
Alles prima
Watertoren 3