Er wordt goed geluisterd en geanticipeerd wat ten goede komt aan een prettige behandeling.
Goed geholpen en wordt opgemaakt gesteld
Vind het jammer, als je verder weg woon? Dat je terug moet komen als er wat gedaan moet worden, ook al is het maar een klein gaatje ofzo
In goed overleg worden afspraken over te plannen behandelingen gemaakt en ook zo uitgevoerd.
Snel en goed, dit zijn vakmensen. Enige minpunt is termijn voor een afspraak maken dat duurt maanden
Lieve, vriendelijke mensen. Zit hier al bijna heel m’n leven, ze nemen de tijd voor je.
Ik vond het spannend maar werd op een rustige manier geholpen.
GOED
Zie bovenstaande.
Vriendelijke tandarts en tandartsassistente.
Vriendelijk
Ik heb goede ervaringen.
Ik had reeds drie maanden van te voren een afspraak gepland want ik verblijf veel in het buitenland. Dit ook bekend gemaakt. Toch bleven zij mij bellen om te vragen of ik niet eerder kon. Op de dag van de afspraak blijk ik plots niet ingepland te staan. Dan maar weer een nieuwe afspraak de volgende dag. En dan blijkt dat je weer een nieuwe afspraak mag maken met de mondhygiënist. Dat moet dus nu in het buitenland gebeuren. Ik ga dus voortaan wel in het buitenland naar de tandarts voor controle en reiniging in een beurt, wat daar denken ze wel met je mee.
goede ervaring mee en een fijne en een duidelijke uitleg
Geeft goede uitleg tijdens de behandeling dat is fijn! Keurig geholpen!
Ze staan voor je klaar als het echt nodig is.
rustig en vriendelijk
Altijd vriendelijk en altijd ruimte voor je vragen. Hoewel een tandarts bezoeken voor veel mensen niet echt een prettig iets is, is deze praktijk zeker aan aanraden. Zoals boven geschreven, vriendelijk en tijd voor je en ook de mogelijkheid door een vaste tandarts geholpen te worden.
als goed
Fijn dat tandsteenverwijderen direct kan
Ik ervaar de behandelingen als zeer patientvriendelijk.
Ik werd zeer goed geholpen.
Watertoren 3
4231 WT Meerkerk