Onze kinderen vinden het oprecht leuk om naar de tandarts te gaan bij Mendy!
Al jaren mijn tandarts naar tevredenheid
Altijd netjes en goed geholpen. Duidelijke communicatie
gewoon een tandarts bezoek als altijd en zoals gewoonlijk niet erg comfortabel maar noodzakelijk
Ik voel me altijd welkom. Hebben aandacht voor wat moeilijker patienten.
Goed en vriendelijke tandarts praktijk
prettig en goed geholpen, telefonisch snel bereikbaar.
Netjes en houden zicht goed aan de afspraken. ook de diensten die ze leveren zijn goed en deskundig.
Tandarts is kundig en ervaren. Maakt wanneer je gaatjes hebt gelijk de kosten duidelijk. Ik ben tevreden.
De tandarts legde stap voor stap uit wat ze ging doen, dat werkt uitstekend. De angst, opgebouwd van vroeger, verdween als sneeuw voor de zon.
Ik was voor de eerste keer bij de praktijk. Fijne ervaring en geen op of aanmerkingen met betrekking tot de behandeling
Vriendelijk en deskundig
Het is een fijne praktijk met betrokken en aatdigemedewerkers. Mooie ruime inrichting en goed bereikbaar. Voor het maken van een afspraak wordt goed meegedacht. Behandeling is professioneel door deskundig team.
Altijd vriendelijk en een leuk praatje.
geweldige en betrokken behandelaars, fijne mensen daar in Meerkerk
Prima en deskundige zorg door tandartsen, en mondhygiëniste Joëlle. Niets dan lof!
Vriendelijk, betrokken en open
Nvt
mijn angst is nu (pas) totaal verdwenen, prima zoals ze met je omgaan.
Een tandarts is voor mij heel persoonlijk. Ik moet in hem of haar vertrouwen hebben. Om die reden ben ik vele jaren bij mijn oude tandarts gebleven, ondanks de afstand. Na zijn pensioen ben ik in Meerkerk beland en ik heb er geen spijt van gehad. Goed contact en overleg, altijd vriendelijk en altijd stipt op tijd.
Bij u rijg ik altijd de ruimte om vragen te stellen en mijn vragen worden volledig beantwoord. Ik word op een professioneel manier geholpen. Ik ben in 1999 bij u gekomen op de oude locatie. Zeer tevreden.
Heel goed, werken conform planning en op tijd, vriendelijk en deskundig (voor zover te kunnen beoordelen), behulpzaam, etc. Ook de reminders en snelle bevestigingen per email stel ik erg op prijs. Mooi dat u zo ook eens een keertje enquêteert om te sonderen hoe patenten uw dienstverlening en organisatie ervaren. Wel hoop ik dat dat niet zeer frequent zal gebeuren (wanneer daar althans geen aanleiding toe is). Goede diensten (en/of producten) leveren is normaal. En we worden al geteisterd door een onmogelijke hoeveelheid van enquêtes. Liever serieus aandacht besteden over de opbrengst daarvan dan meer data verzameling!.
soms lange wachttijd als specifieke tandarts het moet doen, dan soms moeilijk te plannen
Watertoren 3
4231 WT Meerkerk