Fijne ervaring met goede service!
n v t
Zou bij klachten graag sneller geholpen willen worden.
Alles netjes geregeld zijn aan het verbouwen maar absoluut geen hinder van gehad.
Zag een beetje op tegen het trekken van mijn verstandskies. Namen alle tijd voor me (toelichting op de foto's). Ook de behandeling zelf ging heel fijn ondanks dat ie er niet direct uit wilde! Totaal geen pijn gehad, ook geen napijn. Echt heel fijn! Ik ben nu 2 jaar ingeschreven bij deze tandarts en ga 2x per jaar voor controle. Altijd goede ervaringen met verschillende medewerkers.
Altijd goede behandeling
Gedurende de periode dat ik nu in deze praktijk kom, ben ik altijd weer blij verrast door de vriendelijkheid en professionaliteit. Mijn historische 'angst' voor de tandarts is volledig verdampt. Ik wordt altijd op mijn gemak gesteld, er wordt goed naar mijn geluisterd en de behandelingen zijn altijd vlot een pijnloos. Ik ben zeer blij met de tandartsen in deze praktijk, het maakt niet uit wie degene is die de controle of behandeling uitvoert. Chapeau.
Altijd een vaste tandarts als je dat wilt. Wat ik erg fijn vind.
Fijne mensen met nog tijd voor de patiënten
Goed, wel lange wachttijd tot behandeling
Goed overleg met de tandarts hoe de behandeling ging verlopen
Goed geholpen
Ik kom hier al jaren met plezier, vroeger altijd bang Van de school tandarts maar sinds ik bij hun kom nooit meer bang geweest.
Kon de zelfde dag nog langs komen. Waar niet iedereen blij wordt van de tandarts was het voor mij een uitkomst dat ik zo snel geholpen kon worden.
Ik ben dik tevreden.
Zoals gewoonlijk niets te klagen over de behandeling en de mondhygiëniste.
Prettig geholpen tijdens behandeling
Vulling verloren
Al meer als 30 jaar patiënt Met hele gezin.
Prima communicatie met vriendelijk en vakkundig personeel. Altijd bereid zaken uit te leggen. Ik heb er veel vertrouwen in.
Zorgvuldig, bedachtzaam en kundig
Hartelijk ontvangen bij de balie en een vakkundige, duidelijke en vriendelijke tandarts.
Altijd vriendelijk
Er is oog voor de klant, er wordt naar mij geluisterd, er is goede begeleiding bij problemen, goede adviezen. De foto's die gemaakt worden worden goed besproken
Watertoren 3
4231 WT Meerkerk