Ondanks de hitte en de zeer zware dozen was de koerier toch goed geluimd

De koerier was erg vriendelijk en was ook heel dankbaar voor het flesje cola wat ik hem gaf. Als ik een tientje in huis had had ik hem dat zeker gegeven.

Keurige aflevering.

Niets aan toe te voegen. Keurig.

Goed, netjes, vriendelijk en snel afgehandeld

Top geregeld

Mooi op tijd

Snel geleverd.

En een vriendelijke bezorger TOP.

Perfect gedaan

Aardige bezorger

Aardige bezorger kwam pakketje afleveren ondanks dat ie ons telefonisch niet kon bereiken had ie ons adres toch gevonden (chalet op park)

Ondanks de hitte was hij aardig op tijd. Netjes en vriendelijk

Snelle levering en ik geniet nu al van mijn kleed

Keurig op tijd bezorgd...

Precies op tijd bezorgd..een hele mooie bos zonnebloemen met kaart erbij...supergoed!

Mooi binnen de tijd

Goed ontvangen

Snelle levering en degene voor wie het bedoeld is vindt het erg leuk

Snelle levering, goede bezorging

Zeer optijd

Wel thuis bel niet gehoord

We hadden de bel niet gehoord van wegen onze kleinzoon die aan het gillen was tijdens zwemvestijn paket netjes door de poort gestoken zijn dik tevreden met de levering Nog bedankt

Perfect afgeleverd.

We hadden een briefje opgehangen aangezien we niet thuis waren. Met de vraag of de koerier het achter het huis neer kon leggen...Dit heeft de koerier prima gedaan. Top!

Bezorger is heel vriendelijk

Ondanks de hitte van 36 graden 1 dag later bezorgd, maar dat snap ik en datt vind ik geen probleem.

zeer tevreden

Netjes en snel geleverd

Stipt en op tijd

stipt, op tijd en zeer zorgzaam en communicatief en aardige mensen.

Snelle levering

Is goed!

Keurig op de dag afgeleverd

De bloemen zending kon ik keurig via track en trace volgen en netjes afgeleverd

Top !!!!!

Al vele malen heeft dit bedrijf voor mij bestellingen afgeleverd. Alle keren tot volle tevredenheid!

Snel binnen afgesproken tijd geleverd

Snelle levering nog voor het afgesproken tijdvak

Keurig op tijd

Vriendelijk chauffeur

Niet in het timeframe maar wel proper afgeleverd

Goede communicatie via de link, het werd wel buiten het tijdsframe afgeleverd maar wel nog dezelfde dag. Was bezig in de tuin met koptelefoon dus had de bezorgen niet gehoord maar mits ze zagen dat ik thuis was het pakket voor de poort gezet. Prima!

Vandaag de 2e plant gekregen en zeer tevreden over hoe ze bezorgd is , toppie...

Op tijd geleverd door een super vrolijke en enthousiaste man! Waar maak je dit nog zo mee! Nou, onze ervaring is nergens. Complimenten aan de bezorger!

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam