Is aangekomen ,top

Keurig afgeleverd ondanks NAVO top

Super.

prima info en juiste levering

Track en trace duidelijk en goed bijgehouden Levering keurig op tijd na enige goed gecommuniceerde vertraging

Snelle levering

Gisteren besteld en de andere dag al in huis,echt super

Geen omkijken naar

snel en correct

bestelling bij Greetz gedaan en volgens afspraak afgehandeld.

Snel bezorgd

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger Ben benieuwd hoe vloerkleed bevalt als ik thuis Ben om te gaan leggen Mvg jos

Prima verzorgd

Netjes afgeleverd

Prima en snel geleverd.

Pakket is snel en correct geleverd.

Voor het eerst besteld.op tijd bezorgt. Vriendelijke bezorger.tapijt voldoet aan verwachting

Perfecte uitvoering

Vriendin (helaas niet naast de deur)jarig, moest champagne op gedronken worden en die is perfect bezorgd!!

Top service en snel!

Het pakket is netjes afgeleverd in de bijbehorende pakketbox onder de brievenbus i.v.m. dat ik niet thuis was. Geweldig dankjewel, super veel respect voor de bezorger !

De service is vlot verlopen

Op tijd

Prima afgeleverd

Netjes

Correct en netjes

Makkelijk te bestellen, geleverd op afgesproken dag!

Afgelopen week een persoonlijke bestelling geplaatst die ik op een bepaalde dag wilde ontvangen. Kreeg bevestigingsmail en track en trace. Op de dag zelf bestelling kunnen volgen en netjes afgeleverd door de bezorger.

Snelle en zorgzame regeling

Snelle levering. Bezorging is prima. Goed te volgen via de track en tracé methode

Uitstekend!

Alle complimenten aan het bezorger!

Geweldige service!

Wat een geweldig goede service! Ik had een verkeerd adres doorgegeven. Huisnummer klopte niet. Van Greetz kreeg ik een mailtje . Nadat ik het goede adres doorgaf werden de verjaardags bloemen alsnog dezelfde dag bezorgd.

Prima levering

Pakket werd keurig op de aangegeven plek neergezet, top.

Snelle goede service

Een snelle en goede service

Hele goede ervaring zoals altijd

De bezorging was lekker vroeg en hele mooie verse bloemen zaten erbij,heel blij mee.

Vriendelijke bezorgster

Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorgster

Fijn op tijd bezorgd

Vriendelijke schaufuer