Heel goed

Goede ervaring en was ook heel aardig

Enorm slecht

7 juni tussen 15 en 17 uur zou er een groot tuin bed gebracht worden om 19 uur nog steeds niks al die tijd Voorbt raam gezeten kijk ik op track en trace staat er afgeleverd!!! Nou ik weet niet waar maar niet bij mij !! En zo groot pakket onbegrijpelijk!! Nu is t Pinksteren dus dinsdag kan ik erachter aan en de service is slecht om kontakt te krijgen !! Gelukkig is t pakket met achteraf betalen want dat is iets wat ik standaard doe als ik weet dat packs de bezorger is anders kun je fluiten naar je geld! Nu zoeken verkoper en packs het maar uit ! Echt een waardeloos bedrijf !!!

Opdoeken

Wat een bijzonder slechte service. Pakket wordt doodleuk achtergelaten in portiek. E-mail 'Pakket is bezorgd'. Pakket lag onbeheerd in portiek. Ontving het dagen later dankzij medeflatbewoner. ***. Opdoeken dit bedrijf!!!!!

Slechter dan slecht!!

Pakket is op de schuur gegooid op het groen. Niet eens aangeboden bij de buren en ook geen briefje in de bus. Als de buren het niet hadden zien gebeuren, had ik het nooit gevonden.

Onduidelijke track & trace

In het venster staat dat mijn pakket vandaag bezorgd wordt tussen 10.04 en 12.04. Inmiddels is het na 13.00 uur. Er staat bij "status" dat het pakket alleen ontvangen is bij bezorger. Niet dat er een bezorger onderweg is. Wat is het nu? Ik zit te wachten. Klanten afgebeld want beide buren niet thuis. Even bellen voor verduidelijking, er neemt niemand op en de verbinding wordt verbroken. Verder geen ervaring met dit bedrijf. Masf service en een duidelijke, correcte track & trace, daar mag aan gewerkt worden. Ik heb een mail gestuurd. Ben benieuwd.

Waardeloos en nog altijd niks bezorgd

Maandag 26-5 Track &Trace ontvangen. Dinsdag tussen 19:00 en 21:00 zou het pakket geleverd worden. Uiteindelijk om 22:30 naar bed terwijl pakket er nog niet is om de volgende morgen te zien dat er om 21:51 iemand aan de deur zou hebben gestaan. Niet dus! Nieuwe bezorgafspraak gemaakt voor donderdag 29-5. Hele dag gewacht en niks ontvangen. Vrijdag staat nog altijd in de track en trace dat het pakket onderweg is. Bellen heeft geen zin. Klantenservice gemaild schiet je ook niks mee op die verwijzen naar verzender. Vervolgens zouden ze 2-6 tussen 15:00 en 17:00 komen. Staat er nu bij de track en trace 13:05 bezorgd. Ik heb alleen niks ontvangen! Waar is mijn pakket nu??? Wat een slechte service. Het gaat zich ook nog om een plant wat intussen al een week op transport is. Ik denk niet dat hij levend aan komt!

Stoned bezorger, verkeerde pakket en klantenservice onbereikbaar

Ontzettend slechte ervaring. Ten eerste staat er een stoned bezorger voor de deur met een enorme wietlucht om hem heen hangen die het pakket neerzet en zonder iets te zeggen wegloopt. Het pakket is niet voor mij bestemd maar voor iemand op een ander adres en huisnummer. Bij het aangeven hiervan bij de bezorger wordt niet gereageerd. Deze loopt door en rijdt gewoon weg. Vervolgens geprobeerd om contact op te nemen met de klantenservice. Na het doorlopen van een keuzemenu wordt eenvoudigweg de verbinding verbroken. Het klachtenformulier op de website geeft een foutmelding bij invullen dus via die weg contact opnemen lijkt ook geen optie. Ik heb geen idee waar mijn (kostbare) pakket gebleven is en er wordt geen enkele mogelijkheid geboden om hierover contact op te nemen. Zou Packs echt aan niemand aanraden.

Goed afgeleverd tevreden

Wij zijn tevreden met de aflevering

Netjes bezorgd, half uurtje later dan de venstertijd

Vriendelijke bezorger, pakket was netjes en met zorg verpakt en zag er onbeschadigd uit. Dus transport ook met zorg gedaan.

Super gelopen

Alles keurig volgens plan verlopen, mooi op aangegeven tijd bezorgd

Een vriendelijke chauffer.

De chauffer heeft mij goed geholpen.

Het doek moet er nog op gemaakt worden

ze hebben het waar gemaakt mooi op tijd precies zo als ze zeiden.ik ben er blij mee.

Alles zoals beloofd.

Er z zijn dus bedrijven die wel gewoon de pakjes op tijd thuis afleveren daar is dit bedrijf er een van!

Prima bezorging

Bezorging volgens afspraak, mooi op tijd.

Prima recensie voor Packs.

Weinig aan toe te voegen. Prima levering!!!

Prima recensie voor Packs.

Weinig aan toe te voegen. Prima levering!!!

Vlotte en vriendelijke bezorging

Tijdvak was duidelijk, daarbinnen gebracht en vriendelijke bezorgster.

Keurig afgeleverd

Prima op de afgesproken plek, helemaal goed!

Altijd goede en snelle service/bezorging !!

Altijd goede en snelle service !! Ga zo door !!

Een heel tevreden gevoel

Een week op voorhand de bestelling geplaatst bij Greetz (de eerste maal ). Met hoop dat het op tijd zou geleverd worden. En ja hoor , keurig op tijd. Oprechte dank daarvoor . Mevr Meyers 3920 Lommel België

perfect.

Chauffeur keurig op tijd, producten netjes binnen gebracht. Echt Service zoals het hoort met en hoofdletter S.

Super, heel netjes afgeleverd en een aardige bezorger

Goed en snel geregeld

heel vriendelijke bezorgster

Goed en snel geregeld

heel vriendelijke bezorgster

Snel bezorgd en een super vriendelijke bezorger. Echt een heel tevreden klant. Bedankt!

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam