Vriendelijke en behulpzame bezorger

Levering was prima binnen tijdvak. De bezorger uiterst behulpzaam en vriendelijk

Top bezorging

Top bezorging netjes op tijd en ook nog aangebeld. Daar kunnen die andere twee ( po en dh ) nog veel van lerenen.

Netjes afgeleverd.

Netjes afgeleverd, nu nog inelkaar zetten. Bedankt.

snelle bezorging eerder dan gepland

snelle bezorging, eerder aangekomen dan gepland en pakket goed aangekomen, aardige chauffeur, ga zo door.

Op tijd vriendelijke bezorger

Levering op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger

Er wordt geleverd wat beloofd wordt.

Kreeg meteen een foto van het geleverde van de ontvangster en dat zag er prima uit! Dat zou ik ook wel willen ontvangen op mijn verjaardag!

Correct bezorgd

Aardige bezorger

Correct bezorgd

Aardige bezorger

Wat een fijne bezorger

Fijn is dat je niet gespamd wordt met veel mails over de bezorging. De bezorger zelf was heel vriendelijk en behulpzaam. 5 minuten later hadden we nog een lach op ons gezicht. Complimenten voor deze man!

Top!

Bezorging kwam op tijd en hele vriendelijke geduldige bezorger!

Altijd mooi op tijd

Packs bezorgd altijd mooi op tijd. Bezorgers zijn altijd erg vriendelijk.

Altijd mooi op tijd

Packs bezorgd altijd mooi op tijd. Bezorgers zijn altijd erg vriendelijk.

Geweldig goed!

Snelle bezorging, gisteren online besteld via Greetz en vanmiddag al geleverd, zo snel is het gegaan!!!

Top service. Wanneer het niet op de dag bezorgd kan worden krijg je een mail met duidelijkheid over het pakket. Wanneer de gene pakketje heeft ontvangen dan krijg je meteen een mail binnen en hoe fijn is dat !!

Netjes afgeleverd en op tijd, de dag zelf

Keurig op de dag zelf, al was het wat later. Erg gewaardeerd.

Netjes afgeleverd en op tijd, de dag zelf

Keurig op de dag zelf, al was het wat later. Erg gewaardeerd.

Dikke duim

Snel en prima geleverd. Ik was op het moment niet thuis maar het kon zo in de brievenbus

Mooi op tijd geleverd

Keurige jongeman die mijn pakketje bij mij aan de deur bracht.

Aardige en behulpzame bezorger

Grote en zware pakketten, die volgens afspraak geleverd werden. Chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam om ze in mijn auto te tillen.

Dik tevreden!

Dank je wel voor de levering. Ik had een briefje op de deur gedaan en jullie hebben het netjes geleverd op de gevraagde plek. Fijn weekend. Groetjes Franka.

Mooi kleed

Snelle levering .!!

Top! Alsnog bezorgd ..

Ik had het tapijt op vrijdag verwacht zoals aangegeven in de mail. Bijzonder blij dat deze alsnog op zaterdagmiddag werd bezorgd! Top ontzettend blij mee .. Dankjewel ..

Keurige aflevering!

Stipt op tijd, zwaar pakket, netjes in de gang gezet.

Netjes op tijd

Netjes op tijd en een hele aardige humorvolle bezorger !

Netjes op tijd

Netjes op tijd en een hele aardige humorvolle bezorger

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam