Goed volgens aangegeven tijd afgeleverd.

Op tijd afgeleverd

Prima bezorgt

De chauffeur die gisteren een vloerkleed had bezorgt wist precies bij wie hij het ondertapijt de volgende dag moest brengen. Vriendelijk attent

overHANDigd ;-)

Mooi binnen afspraaktijd geleverd en letterlijk in de hal aan me overhandigd!

alles naar wens

bezorging prima en naar wens zoals beloofd

Vriendelijk hulpzaam

Vriendelijk. mooi op tijd. Erg behulpzaam Dank u wel

Netjes bezorgd

Ik was niet thuis en werd gebeld pakket kwam sneller als verwacht de bezorger heeft het netjes ok de afgesproken plek neer gezet Me man die heb ik gebeld en is gelijk gekomen super service dik te vreden

Zeer snelle en vriendelijke service!

bedankt voor de goede service en bezorging

Dist was de eerste keer via Packs! Prima.

Snelle levering

Snelle levering zonder gedoe. Vriendelijke bezorger.

Supersnel bezorgd, kan er niks anders over zeggen, Top!

Super service

Super aardige man die het kwam brengen

Prima levering

Prima gegaan

Dank u voor de snelle service.

Steeds netjes en op tijd afgeleverd.

Nette vriendelijke bezorger

Op de juiste tijd van de mail geleverd

Accuraat

Vriendelijke, behulpzame bezorger. De marge van de tijd van bezorging pakket was juist. Heel prettig, daar kan ik op vertrouwen.

Keurige weergave van tijdstippen van verwerking en bezorging.

Ik kon in 1 opslag zien (zonder te veel doorklikken) hoe het met mijn pakket ging en hoe laat het bezorgd zou worden en ook daadwerkelijk bezorgd werd.

Netjes

Wat een vriendelijke bezorger ,dat is tegenwoordig zeldzaam. Het was een flink zwaar pak, maar hij zette het daarom in mijn woonkamer, wat een goede service.

Mooie snelle levering

Pakket in goede staat ontvangen. Vriendelijke bezorger. En ze waren er mooi vroeg dan heb je de hele dag plezier van je product.

Pakketbezorging

Dit bericht is gericht aan de bezorger mocht het hem ooit bereiken: Ik wil je graag hartelijk bedanken voor de geweldige bezorging van mijn pakket met track & trace code GRZ826837099223. Mijn vriendin was ontzettend blij met de ballonnen, en jouw uitstekende service heeft daar zeker aan bijgedragen! Je hebt je werk top gedaan, en dat verdient een extra bedankje.

Eerst warrig

Ik werd goed op de hoogte gehouden zodat de buren klaarstonden, ik lig in het ziekenhuis dus echt perfect geregeld bedankt packs en vidaxl

Goed en op tijd

Bezorger was keurig op tijd. Was beleeft. Na al de slechte ervaringen van andere moet ik zeggen dat deze Bezorger prima zijn best deed.

perfect pakje ontvangen

Keurig binnen de aangegeven bloktijd is het pakje bij ons thuis bezorgd. Prima voor elkaar.

Is weer gewoon goed geregeld.

Weer mooi geregeld. Dank je wel.

Iets later dan vermeld, maar keurig boven afgeleverd.

Gewoon prima.

Goede service. Vriendelijk personeel en ze waren optijd.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam