Prima communicatie over de aflevertijd.

Ik ben zeer tevreden over de communicatie over de afleverdatum en tijd! Track en trace is ook heel goed! Dank u wel voor de keurige bezorging!

Uiterst tevreden

Correcte aflevering en goed op de hoogte gehouden van tijdstip van aflevering. Kan niet beter.

Eindelijk geen u bent niet thuis

Gewoon zoals het hoort

Geen idee hoe ze aan die hoge score komen

"Packs is uw betrouwbare partner voor al uw pakketzendingen in Nederland, België, Luxemburg en daarbuiten. Een partner die met u meedenkt." Ja, erg betrouwbaar, als je ondanks meerdere klachten gewoon pakketten in de ombouw van een kliko plaatst die duidelijk niet waterdicht is, op zaterdagmiddag, terwijl er enorme regen verwacht wordt. Dit is al meerdere keren aangegeven bij Packs, elke keer 'wordt de bezorger er op aangesproken'. Deze is blijkbaar stokdoof, want met de opmerkingen gebeurt exact helemaal niets! Bellen heeft geen zin, want je wordt doorverwezen naar de leverancier van het pakket. Op mails krijg je ofwel geen antwoord, ofwel een nietszeggend 'we nemen contact op met de bezorger'. Pakketten komen niet aan (zeker als er iets interessants in zit), veel te laat, of worden zomaar ergens neergezet. Inmiddels maak ik zelf al geen gebruik meer van webshops die Packs gebruiken voor de bezorging. Zelfs die ene halve ster is te veel, maar minder kan helaas niet...

Hier is nooit iemand van Packs geweest

Tot 2 keer toe een pick up afspraak ontvangen via Vida xl Ze zijn niet op komen dagen! Ons huis heeft camara bewaking! Track en Trace is fiktief! Vadi xl stuurt nu DPD om mijn pakket op te halen. Ik ben benieuwd?

Waar is mijn pakket???

Thuis tijdens geplande bezorgtijden (en daarna). Blijkt plotseling om 20:15 uur de bestelling te zijn bezorgd. Bij wie, waar? Niet bij mij! Niemand zou met deze pakketdienst in zee moeten gaan. Waar halen ze die score van 9 vandaan!

Nooit weer!

Als verrassing voor mijn vriendin ballonnen besteld tijdvak van bezorging was tussen 2 en 4 maar heb niks gekregen! Niet eens een melding dat er vertraging of iets was. Verrassing verkloot bedankt...

Niet liegen!

Barcode: 504171021 Status bezorgd op 25 juli om 17.54 uur Laat ik nou op 1 meter van de voordeur aan het werk zijn en camera‘s hebben hangen. Niets ontvangen en niemand gezien en wel status bezorgd! Volgens diverse reviews ben ik niet de enige….

Rotzooi

Pakket zou vandaag aankomen. Was voor een verjaardag. Expres paar dagen eerder besteld. Heel de dag thuis gebleven. Nee, niet aangekomen. Geen belletje, geen sms, geen appje, geen mail. Schandalig!!!!!! Geen 1 ster waard!!

Pakket niet bezorgd

Pakket was in eerste instantie vertraagd. Na een paar dagen staat er opeens "bezorgd". Ik heb niks ontvangen en ook nooit een bericht ontvangen dat het pakket onderweg was. Waardeloos.

Waardeloos

Drie maal hele dag gewacht. 1x “klant heeft geweigerd”(?!????), 2x “klant was niet thuis” …. Adres is een kapsalon!

Uiterst behulpzame, Vriendelijke medewerkster die over veel kracht beschikt.

Het adres is lastig te vinden. Zij vond het en leverde het zware pakket perfect af! Dank.

Mijn ervaring was prima!

Ik kan door de snelle bezorging (17 juni besteld,19 juni in huis)al vanavond buiten eten aan mijn nieuwe tafel. Ook buiten werken achter de laptop, hoe fijn is dat! Dank jullie wel, vriendelijke groet van Yvonne

Prettige chauffeur

Snelnen goed weer opgehaald

Ze waren op tyd en vriendelijk

Prima levering.

Levering op tijd je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer pakket komt. Jammer dat je niet aan kan geven dat pakket bij niet thuis zijn voor de deur gezet mag worden, kan wel bij de buren worden afgegeven. Helaas die heb ik niet.

Netjes afgeleverd

Vriendelijk

Deze meneer was super vriendelijk en wat ik moest hebben is geleverd alleen jammer meerdere artikelen besteld dat komt dan morgen

Perfect en op tijd

Zeer klant vriendelijke

Zeer klant vriendelijke

Netjes afgeleverd, dank je wel.

Heel tevreden over het bestellen van het product op de site en het afleveren ervan door de vervoerder. Helemaal geweldige service van de afzender en de vervoerder.

Perfecte bezorging

De ballon is heel en in het vermelde tijdvak afgeleverd. De jarige was er ook zeer blij mee Vriendelijke bezorger. Niks op aan te merken vooral zo doorgaan

Tijdig en netjes afgeleverd

Het pakket werd conform de planning op tijd afgeleverd, netjes en vriendelijk aan de deur.

Keurig op tijd, binnen het aangekondigde tijdvak (van 2 uur) bezorgd.

Keurig op tijd, binnen het ruim van tevoren aangekondigde tijdvak (van 2 uur) bezorgd.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam