Bezorger moest even wachten voor ik de deur open kon doen ivm de baby. Tot mijn verbazing stond de bezorger nog netjes met het pakket te wachten voor de deur. Het gebeurd vaak dat ze aanbellen en weg zijn (wat ik snap qua drukte) maar het mag wel even benoemd worden dat deze man keurig netjes het pakket bezorgd heeft.

Snelle bezorging. Goed aangekondigd op track&Trace.

Ik werd via Track&Trace goed op de hoogte gehouden. De verzending verliep zeer snel en de bezorging was helemaal zoals op Track&Trace was aangekondigd.

Schijnt afgeleverd maar zie niets!?

?

goede service

ondanks de drukke tijd neet voor de kerst is het pakket van greetz exact op de dag dat ik had aangegeven bezorgd. op het moment de betere bezorger ten op zichte van andere

Mooi op tijd bezorgd

Mooi op tijd geleverd en snelle afwerking,

goed geregeld

ik was niet thuis maar netjes afgeleverd bij de buren!!

Niet zo fijn

Ik had 2x gebeld met de vraag of het pakket na 1 uur geleverd kon worden maar ze hebben het om 11 uur bij de buren afgegeven die ik niet eens ken. Dat vind ik echt minder.

Mooi op tijd bezorgd

Mooi op tijd geleverd en snelle afwerking,

goed geregeld

super geregeld afgeleverd bij de buren ik was niet thuis.

Aardige marokkaanse bezorger

Super vriendelijke bezorger

Afgeleverd zoals afgesproken

9 in plaats van 10 , omdat ik de tijd venster te breed, vind. Maar ik begrijp aan dat een venster van een dag gedeelte of paar uren moeilijk kan zijn. Voor de rest was het perfect

Keurig op tijd bezorgd.

Na een aantal minder prettige ervaringen met te late bezorgingen via PostNL, ben ik aangenaam verrast door de snelle bezorging van een verjaardagscadeau via Packs.

Prima bezorging en op tijd

Fijne bezorging, op tijd en netjes afgeleverd.

Leuke kaart

Prima gedaan. Bedankt.

Gebrek aan communicatie

Pakket bij buren afgeleverd, geen briefje achtergelaten.

Bezorging

De bezorg tijden kunnen wel wat beter gecommuniceerd naar de klant wand eerst komen ze tussen 12-5uur en dan komen ze in eens tussen 10-12maar dan word het toch weer wat later dus als het kan daar wat duidelijker in zijn met vriendelijke groet Ria aalders

Top service

Geweldig snel geleverd

Nette bezorgers

Zeer nette bezorgers en super snel

Supere levering

Keurige aflevering en op tijd dank jullie wel en fijne feestdagen

Netjes op tijd

Het pakketje werd netjes op tijd geleverd. Vriendelijke meneer die het pakketje voor de deur heeft neergezet.

Bezorger was uitemate aardig

Wil nog even een reactie plaatsen in vervolg van mijn bericht van gisteren. De bezorger was uitermate vriendelijk en netjes. Toch wel even het vermelden waard.

Pakket toch ergens geleverd

Ik had eerder een bericht gedaan dat kast niet geleverd is. Nu net krijg ik te horen dat pakket bij mijn moeder is alleen was hij bij iemand anders afgegeven wat wij niet wisten. Gelukkig maar wat mindere communicatie hierover. Wil toch melden dat het pakket terecht is.

Wel bezorgd, maar onbeheerd achtergelaten in hal van flat

Vandaag om 12.21 uur werd het pakket afgeleverd, volgens uw eigen informatie. Echter, ik was thuis, maar er is niet bij mij aangebeld. Ik kwam toevallig ongeveer 12.35 uur beneden in de hal van mijn flat, en zag daar mijn pakket staan bij de postbussen, onbeheerd. Het had makkelijk door een ander meegenomen kunnen worden.

Waardeloos

Leveren niet. Tot 2x 's avonds een 'helaas was u niet thuis' bericht terwijl er niemand langs is geweest. Waren wel thuis en ook niemand gedetecteerd door de videobel.

Fijn dat het zo snel geregeld en bezorgd.

Heel tevreden met de snelle service

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam