1 dag te laat

1 dag te laat.

Goede actuele tijd,stipte levering

Actueel tijdvenster, mooi op tijd.

Snelle levering

Vooral in deze drukke tijd. Toch nog binnen1 dag te leveren…..

Keurig op tijd

Prachtig boeket, snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader.

Bedankt,

Bedankt, jullie zijn super, ales mooi op tijd bezorgd

Snel levering

Levering pakket te laat

Op woensdag een bestelling gedaan, gingen het afleveren op donderdag volgens tracks and trace, is uiteindelijk pas geleverd op vrijdag in de namiddag, beetje spijtig.

Snelle levering, kwam op tijd, vriendelijke bezorger

Netjes afgeleverd

Pakket is goed afgeleverd

Snelle levering, kwam op tijd, vriendelijke bezorger

Uitstekend! Geregeld

Via Greetz een pakketje besteld, en wonder boven wonder zo afgeleverd in deze drukke dagen ! Een dikke 10!!!

Bedankt,

Bedankt, jullie zijn super, ales mooi op tijd bezorgd

Kan beter

Het pakketje was bij de buren tussen huis/regenpijp achtergelaten. Dus verkeerd adres en zonder aanbellen en melding. Gelukkig waren de buren alert en attent.

Netjes afgeleverd.

Eén opmerking. Aflevering met één dag vertraagd, kan natuurlijk gebeuren, maar ik ontving voor de volgende dag geen bloktijd meer. Voor de zekerheid maar een briefje op voordeur geplakt dat levering daar kan plaatsvinden.

Niet van toepassing!

Niet van toepassing!

Netjes

Heel netjes afgeleverd bij de buren.

Ben erg blij mee

Snelle levering toppie

Ontvangen

Mijn eccus maar we het pakket toch ontvangen.

Perfecte service v/d chauffeur!!

Uitermate correcte afhandeling, nog nooit zo meegemaakt!!

Vroeger bezorgd op de goede plek.

Gewoon fijn en correct.

Keurig afgeleverd

Bezorger heeft mij gebeld i.v.m. pakket van 25 kg, ben deze opgehaald bij de lift, misschien handig om de bezorger een steekwagen mee te geven.

Perfect afgeleverd !!!

Nvt

Perfect afgeleverd !!!

Nvt

Heel goed

In het bezorgingstijdvak van de 2 uur is het pakket netjes voor de huisdeur bezorgd (flat 6 hoog met lift). Andere bezorgdiensten "dumpen" vaak de pakketten in de centrale hal. Vriendelijke bezorger. Hartelijk dank

Netjes op tijd

Het pakketje kwam netjes op de afgesproken datum, zelfs twee uur eerder dan de tijd die was opgegeven in de mail. Enige wat ik jammer vond is dat het doosje niet bij de buren of het afhaalpunt was afgeleverd zoals ik had gevraagd, maar in de papierbak. De bezorger had gelukkig wel netjes een briefje in de brievenbus gedaan met de melding dat het pakje daarin zat dus dat is dan weer een pluspunt. Verder niks op aan te merken.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam