En ze zijn mooi

Netjes afgeleverd ze zitten ook fijn

Goede levering,groot pakket,goed verzorgd

We dachten dat het niet meer geleverd kon worden omdat afgesproken tijd was verlopen. Maar toch nog netjes afgeleverd.

Heel goed

Mooi tijdig geleverd Vanwege zelf niet thuis zijn had ik een briefje opgehangen en het pakketje lag mooi op de aangegeven plaats

Keurig afgeleverd en op tijd.

Pakket is keurig op tijd afgeleverd door een vriendelijk bezorger.

Gewoon goed

Snel en netjes geleverd.

Netjes afgeleverd goede service

Was wel iets later maar KEURIG netjes binnen gezet Top bezorging

Volgens afspraak, keurig op tijd.

Dit zie je tegenwoordig niet vaak meer bij bezorgdiensten. Maar deze bezorgdienst komt net jes zijn afspraken na. Heel blij mee!!! Zal dus zeker vaker van jullie service gebruik maken. Super bedankt!!

Vriendelijk

Vriendelijke bezirger

zeer positief

keurig afgeleverd door bezorger. Perfect op tijd.

Heel snel

Ik raad dit bedrijf aan

Heel snel

Ik raad dit bedrijf aan

Snel

Levering was veel sneller bezorgd dan verwacht en daar ben ik wel blij mee,hoef ik niet de hele dag te wachten. Vriendelijke bezorger die alles voor me in de gang heeft gezet.

Snel

Vriendelijke man en behulpzaam

Op tijd en netjes bezorgd

Goed en verzorgd afgeleverd!

Goed en verzorgd en op tijd zoals was aangegeven door een vriendelijke bezorger!

Top kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke track en trace en vriendelijke service

Duidelijke track en trace en vriendelijke service

Correct

Tijdig afgeleverd door een vriendelijk koerier. Pakket degelijk, schokvrij verpakt Voldoet aan de verwachting

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam