levering

het pakket is netjes afgeleverd.

Prima service en vlot gebracht

Nvt

Nooit geen klachten

Perfecte website, zelfde voor kwaliteit en ook de bezorging. Kortom wij zijn dik tevreden.. g

Gewoonweg alles Top

Aardige bezorger

Ga zo voorwaarts

super aardige bezorger

vanmiddag ruim op tijd bezorgd door een aardige bezorger

Aardige chauffeur

Aardige chauffeur. Maar accepteerde geen fooi. Jammer, want dat gun ik die chauffeurs altijd.

Tevreden met de levering.

Weliswaar.met één dag vertraging geleverd, maar dit is vanwege de feestdagen te verklaren.

Top geregeld en geleverd!

De eerste keer was waardeloos! Was sceptisch toen ik hoorde dat Packs deze zending zou leveren maar dat was deze keer volkomen ongegrond! Dus top gedaan!

Keurig netjes afgeleverd compliment hoor

voor de deur gezet, niet geklopt

Echtgenoot was thuis, er is niet geklopt, doos is zo, ongebwaakt, voor de deur gezet. Zag in de track-and-trace dat het pakker bezorgd was.

Niet bij mij af levert was thuis

Niet ontvangen wel aflevert waar

Prima!

Snel en volgens toezegging bezorgd. Werd even van tevoren gebeld om me te attenderen op aankomsttijd (speciale woonsituatie). Vriendelijke en behulpzame bezorgster!!

Vriendelijke chauffeur!!!

Prima levering

Prima levering. Vriendelijke chauffeur

Keurige bezorging

Ondanks dat in afwijking van de aangegeven bezorgperiodes werd bezorgd, was het een keurige nette bezorging.

Nette levering !

Op tijd en zeer netjes afgeleverd bij aangegeven adres. Leuke verrassing voor iemand om hem/haar blij te maken met zijn/haar speciale dag. Zeker een aanrader !

Snelle levering

De ontvanger was heel blij met de bos bloemen Had dit nog nooit meegemaakt Heel blij er mee Met vriendelijke groet Fam Baas

Ik woon op Bali, fijn om te lezen dat de bestelling is afgeleverd.

Ik woon op Bali, fijn om te lezen dat de bestelling is afgeleverd.

Keurig bezorgd

Nette bezorger en vriendelijk En was goed verpakt.

Te veel betaald (denk ik)

9 Kerstkaarten verstuurd en betaald op 18 Dezember waar ik € 73,17 voor heb betaald. Dit lijkt mij rijkelijk veel voor 9 kaarten. Ik heb zelf niet goed opgelet en betaald wat er stond. Kunt u dit voo0r mij nakijken? Ik verstuur veel via Greetz en altijd tot tevredenheid. Ook was een van de kaarten niet ontvangen . Met vr.gr. Anky Wierenga-Koppe

vriendelijk bezorger

3 minuten buiten het tijdvak bezorgt vind ik netjes op tijd

Niet tevreden

De bezorger heeft de pakket voor de.deur achter gelaten het werd niet aangeklopt. En bovendien is de bestelling niet compleet. Moet retourneren.

Goed van begin tot eind.

Alles is precies gebeurd,zoals verteld. Snel en goed !

Tevreden

Alleen tracé en tracé werkt werkt niet echt goed er stond dat het afgeleverd was om half acht in de avond en er was toen nog niets gebracht kwamen pas om half tien maar het product ben ik erg tevreden mijn vogel vind het erg lekker

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam