Keurig op tijd geleverd, vriendelijke bezorger

Prima ervaring, komen op tijd en bezorger vriendelijk

Heel goed contact

Super, goed mail verkeer en snel en goed bezorgd.

Super snelle levering

Dacht met feestdagen dat ik mijn pakketje later zou krijgen..blij verrast en op tijd. Werd gebeld door bezorger toen niemand open deed...netjes en correct. Geen haast gevoel bij bezorger.

De bezorger heeft mijn pakket bij de deur afgezet. Ik had vergeten mijn schuur open te laten. Hij heeft het dus gelukkig niet bij de buren af gegeven. Chapou

Helemaal goed!

Ontzettend nette en aardige bezorger die mijn pakketje netjes boven kwam afleveren. Heel erg bedankt topbezorger!

Keurig geleverd

Vriendelijke man netjes geleverd

Rommelig

Beste dank voor de levering maar via track en tracé was bestelling geselecteerd en nog niet onderweg! Maar na 30 minuten was zending afgeleverd op adres en gelegd voor de deur! Gelukkig een verzorgingshuis maar voor ons een verassing

Keurig geleverd

Vriendelijke man netjes geleverd

Good

Good

Helaas 2 dagen te laat bezorgd.

Ik weet niet of dit aan Greetz zelf ligt of aan het vervoersbedrijf. Had deze bestelling op tijd besteld en deze zou 31 dec. Bezorgd worden. Maar helaas, vandaag pas. Groetjes Yvonne

Keurig

Keurig

Helaas is de bestelling niet aangekomen.

Het juiste adres van de geadresseerde is Jerseystraat 7 (niet 107).

Prima levering

Vlotte en prima levering. Vriendelijke chauffeur.

Keurig afgeleverd

Hoewel niet op de aangegeven tijdsperiode afgeleverd was de aanbieding keurig.

Afgeleverd volgens tijdblok Track&Trace melding

Correcte levering, op tijd en vriendelijke bezorger. Wat wil men nog meer.

Altijd goed

Altijd goed

Uurtje later

Tijd klopte niet helemaal, maar prima ingepakt en netjes afgeleverd

Keurige bezorger

Netjes aan de deur afgeleverd

Slechte bezorging

Had via vidaxl wat besteld en zou bezorgd worden via packs op 3 januari 2025 tussen 12:20 en 14:25. Keek tussendoor op de Track & Tracé en zag tot mijn verbazing dat het pakket bezorgd was. Maar er was niet aangebeld of bij de voordeur neergelegd door bezorger maar gewoon over de tuindeur in mijn tuin gegooid. Dit terwijl ik gewoon thuis ben

Toppp

Had gevraagt om nieuwe spiegelglas maar hele nieuwe. Goede service nu.

Zo als het hoort

Super service, je kan gewoon van uit gaan dat je bestelling zoals gepland op tijd schadeloos en met een glimlach bezorgd wordt.

Excuus

Krijg zojuist bericht dat de fout bij het bedrijf ligt en niet bij de bezorgdienst! Track en trace kon ik niet volgen

Keuring netjes onder de luifel droog neergelegd

We hadden een briefje op de deur geplakt met daarop 'leg maar bij de voordeur neer' en dat is ook gebeurd.

Top service!

Bedankt voor de service!