Geen updates, geen communicatie mogelijk

Vanaf vanochtend geen updates meer ontvangen over hoe laat de chauffeur vandaag komt. Geen communicatie mogelijk met dit bedrijf. Slechts een antwoord apparaat. Er worden hier plotseling héle positieve recenties geschreven, deze zijn fake . Trap er niet in!

nep bedrijf

Hoe is het mogelijk dat eenbedrijf dat hier op 7 april ineens zoveel positieve recenties krijgt, terwijl ze in werkelijkheid hun afspraken niet nakomen? Echt geen contact mee te krijgen, niet per telefoon, niet per mail. Weken wacht ik al op een pakketje, waar het nu is? Geen idee. Absoluut geen aanrader dit bedrijf. Is echt een nep bedrijf

komen geen enkele afspraak na.

Al lange tijd blijkt er een pakketje naar mij op weg te zijn. De afzender vroeg me waarom ik niet bedankt had, ik zei omdat ik niks heb ontvangen. Blijkt het pakket zogenaamd bezorgd te zijn maar was er niemand thuis, terwijl we er wel waren. Toen een nieuwe afspraak gemaakt, maar op die dag geen bezorging. In de status bleek dat de zending vertraagd was. Verwacht bezorg moment was de volgende dag. Helaas geen pakket. Nieuw bezorg moment weer een dag later. Weer niks ontvangen. En zo nog een paar dagen. Als laatste vanochtend, maar helaas weer geen packs. Wat een droef bedrijf is dit. Je krijgt geen bericht dat je wat gaat ontvangen, geen melding dat ze niet komen, geen melding dat ze langs zijn geweest. Ik denk dat het pakketje ergens bij een medewerker thuis staat, of verkocht is.

Tragisch bedrijf

Geen contact, alleen een antwoordapparaat. Ze bezorgen geen pakketten. Ik vraag al drie dagen om een ​​pakketje. Dit is een zogenaamd 'bushbedrijf', een totaal onbetrouwbaar bedrijf

Komen hun afspraak niet na

Mijn verrassing (ballon van Greetz) voor een jarige tante van 90 zou tussen 14 en 16 uur bezorgd worden. Om 18.30 uur kreeg ik een melding dat ze niet thuis waren. Natuurlijk waren ze thuis. Maar er is geen moeite genomen om even naar boven te gaan. Zij wonen in een appartementencomplex. Ik vraag me uberhaupt af of de bezorger wel geweest is. Je ziet toch aan het pakket dat het een ballon is. Verrassing is verpest.

Goede communicatie en informatie

Te gek

in het verwachte tijdvak...prima!

+++

In orde, duidelijke communicatie

Bestelling kwam wat later, maar om begrijpelijke redenen. Verder dik tevreden….

Nette chauffeur na aanwijzing achterlating

Helaas bij 1e keer verkeerd gegaan, daarom aanwijzingen op de deur achtergelaten en toen ging het super.

Netjes afgeleverd door vriendelijke bezorger

Ze kwam de 1e x om het pakket te brengen. Omdat ik wist dat het pakket zwaar was wilde ik haar helpen. Helaaszat het pakket niet in de bus. Maar heb overlegd met haar waar ze het pakket kon neerzetten. Volgende dag netjes bezorgd en op de afgesproken plek.

Goede en snelle levering

Super gewoon. En wat ik besteld heb is goede kwaliteit

Prima op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur.

Artikel zat goed verpakt en werd prima tussen afgesproken tijd afgeleverd door vriendelijke chauffeur.

Netjes op tijd geleverd

Duidelijke track and trace. Goede levering.

Keurige levering!

Keurig op tijd geleverd binnen het tijdsvak en een vriendelijke chauffeur, Tot de volgende keer!

Aardige bezorger!

Ondanks dat ik niet kon zien dat het pakket eraan kwam (zou tussen 1 en 5 geleverd worden. Eerst het alsnog om 6 uur netjes bezorgd! Aardige bezorger netjes gedaan.

Nette aflevering

Fatsoenlijk en netjes

precies op tijd

heel prettig

Zoals afgesproken is uitgevoerd, Top!

Bepaalde datum afgesproken dat dit brievenbus pakketje op mijn adres afgeleverd zou worden! Lag vandaag inderdaad in de brievenbus! Fijn dat afspraken worden nagekomen!

Zeer vlotte levering

Keurig geleverd

Goed bezorgd, volgens tijdschema.

Goed bedrijf

Goede ervaring , pakket is goed ingepakt, Bezorgd tussen afgesproken tijd ,vriendelijke medewerker

Top bezorger!

Prima bezorging

Ook al was de aflevertijd niet vermeldt in de app, de buren mochten het pakket ook aanpakken. Dat hebben ze ook gedaan. Heel fijn. Jullie hebben dat ook duidelijk vermeldt in de app.

Prima nette chauffeur

Nijverheidstraat 2 d