Vriendelijke bediening

Chauffeur heeft mij gebeld, dat het pakket gearriveerd was.

Goed bezorgd

Niet in het doorgeven tijdvak. Maar wel even laten weten dat het bezorgd is. Dat was wel fijn anders blijf je gissen of het bezorgd is of niet.

Netjes

Het duurde wel even voor ik het binnen had,maar, uiteindelijk bezorgd heel fijn

Zonder problemen bezorgd.

Toen ik om 10.15 uur de track en trace link wilde activeren zag ik tot mijn grote vreugde dat het pakket 5 minuten eerder al was afgeleverd. Top!! Later op de dag kreeg ik een appje dat de verrassing zeer geslaagd was. Leuk! Dat was ook de bedoeling en dan zo vroeg op de dag is dat een leuke verrassing voor bij de koffie.

Snelle levering

Vriendelijke gast die pakket af kwam zetten dank U voor de snelle levering

Netjes afgeleverd

Jongeman heeft het netjes afgeleverd en op mijn verzoek ook binnen neergelegd, was zeer prettig ivm mijn reuma kan ik die paketten niet tillen. Complimenten

Prima aflevering! Op verzoek in tuin achter gelaten!

Goed gedaan!

Goede ervaring

Keurig op tijd en pakket netjes en compleet afgeleverd. Super!

Toppers

Keurig optijd

Had een briefje op de deur gedaan dat de chauffeur het bij de buren kon afgeven. En de chauffeur Had netjes het briefje van de deur afgehaald. Zodat ze niet zagen dat er niemand thuis was. Dikke compliment voor de chauffeur.

Julli zijn top

Vd week zijn jullie meerdere keren geweest Alles keurig en op tijd bezorgd Groot compliment

Top gedaan

Snel en goed bezorgd ! Merci

Prima optijd

Fijne bezorger, en erg vriendelijk!

Helemaal top !!!

Goedemorgen, Ik ben SUPER te vreden over de bestelling en de levering Woensdag besteld en Zaterdagmorgen in huis Het was een hele aardige man -pakketbezorger hij heeft het pakket voor mij in de gang gezet en ik bood hem wat drinken aan het ging heel snel want hij had het heel druk met pakketten bezorgen ook eens een compliment voor de pakketbezorger !!!helemaal top !!!! Met vriendelijke groet, Sonja van Wandelen

Snelle levering. Binnen de gestelde tijd

Fijn dat het zo snel geleverd was en binnen de gestelde tijd. (Bestelling via Greetz)

Ondanks drukte toch geleverd

De verkoper had het pakket laat aangeleverd. Maar ondanks de drukte voor Moederdag heb ik het toch op tijd ontvangen, op zaterdag! De bezorger was heel erg vriendelijk, respect dat het ondanks alle drukte toch zo keurig werd afgeleverd!

Pakket is correct afgeleverd.

Pakket is correct afgeleverd binnen de opgegeven tijdslimiet.

Netjes iom bezorger afgeleverd bij de buren.

We waren niet thuis. Bezorger gesproken via ringbell. Heeft het pakket fijn bezorgd bij de buren.

Netjes verzorgd

Geen klachten

Leuke verrassing omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Netjes en op tijd bezorgd.

Correct afgeleverd

Keurig binnen de aangegeven tijd en uiterst doeltreffend verpakt Kwaliteit plant , zeer goed .

Vlot afgeleverd, goed te volgen

Positief en duidelijke aankondiging, tijd klopte

Snelle levering!

Hartstikke blij voor de snelle levering!

Snel geleverd duidelijke track-and-trace

Snel geleverd overzichtelijke track-and-trace gewoon goed

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam