Goede en vriendelijke bezorgers

Alles op tijd bezorgd.

Keurig afgeleverd

Tijd was veranderd maar is keurig dooegegeven

Geweldig!!! Aan mijn deur bezorgd

Woon op een appartement, de eerste bezorger die het tot aan mijn voordeur brengt!!!! Ontzettend aardige bezorger die mij waarschuwde dat het een zwaar pakketje was.

mooi op tijd gekevrd

pakket mooi op tijd geleverd, top

Gewoon perfect

Mooi op tijd zoals aangegeven,en een nette vriendelijke koerier,top

Prima service.

Na het lezen van veel negatieve reviews was is ik benieuwd hoe mijn zending zou worden afgeleverd. Er is in onze straat nl. een wegafsluitingen/ omleining. Dat bleek geen probleem, keurig binnen de afgesproken tijd stond de chauffeur op de stoep.

Snel geleverd

Voor verwachte tijd geleverd, netjes in de garage gezet door vriendelijke bezorger..

TOP

Ondanks de kapotte deurbel heeft uw bezorger toch de moeite genomen het pakket goed af te leveren. Erg tevreden.

Besteld en bezorgt het kan niet beter.

BOEKET PRIMA VERPAKT EN TIJDIG BEZORGD

BOEKET IN GOEDE ORDE ONTVANGEN EN BEZORGD DOOR VRIENDELIJKE EN BELEEFDE BEZORGER !!!

Goeden bezorging

Vriendelijke bezorging dankjewel

Fijn geholpen.

Prima geregeld en snelle levering !!

perfect

op tijd, vriendelijk, kan dhl en post.nl nog wat van leren. gewoon geweldig.

Bezorging van bestelling

Fijne en nette medewerker. Pakketten in goede staat afgeleverd en snel. Top ga zo door.

Prima service !

Bezorger heeft het vriendelijk aan de deur afgeleverd en ..snelle sevice ! Dank jullie wel !

Prima service !

Bezorger heeft netjes aan de deur afgeleverd en verder prima en snelle service !

Hele mooie plant

Keurig netjes bezorgd

Vriendelijke mevrouw.

Een nette mevrouw was de hele tuin doorgelopen om het grote pakket bij de voordeur af te leveren.

Heel tevreden

Fijne track en trace. En goed bij de buren afgeleverd.

In prima staat snel ontvangen

Zoals beloofd op de juiste dag bezorgd. Van het terug gestuurde kleed het geld keurig terug gestort gekregen.

Dankjewel

Dankjewel voor de levering

eerste keer deze bezorging

Mooi op tijd bezorgd en erg vriendelijk niks te klagen hoor. Ga vooral zo door! Bedankt hiervoor.

In een woord gezegt prima

uitstekend klant vriendelijke damen

Prima afgeleverd

In tegenstelling tot de vele negatieve reviews ben ik zeer tevreden over de bezorging van Packs. Bezorger was uurtje te laat, dat kan. Ze leveren vanuit Nrd-Holland en ik woon in het oosten van het land. Bezorger heeft pakket netjes in de gang geschoven. Prima.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam