Keurig volgens de afspraak

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het tijdvak waarin bestelling wordt afgeleverd. En aflevering vond dan ook netjes plaats in dit tijdvak.

Eerste levering en top geregeld

Top geregeld.

Super fijn dat bezorgd is en op plek bij huis.

Fijn dat niet bij buren is bezorgd, ik vind dat namelijk altijd erg vervelend. Jullie geven geen mogelijkheid voor zgn 'neer zet plek', maar de bezorger heeft zelf heel assertief gehandeld. Heel erg fijn, blij mee!

Lekker snel. Dankjewel!

Vriendelijke bezorger!

Snelle levering

Je hoopt dat je pakketje altijd op de juiste dag bezorgd wordt. Gelukkig was dit het geval, ze waren niet thuis, maar de buren hebben het pakketje aangepakt, zodat je niet ergens weer naar een pick-up hoeft om het pakketje op te halen. SUPER!!!!!!

Goeie service

Netjes afgegeven hoe het hoort te zijn

Wat ik besteld heb is een dag later in huis

Medewerker is altijd heel vriendelijk

Bezorging volgens planning uitgevoerd. TOP!

Veel negatieve gelezen over niet bezorgen of te laat. We hielden ons hart vast. Maar dit was ongegrond: bezorging ging volgens afspraak (zelfs iets vroeger - maar dat was geen probleem), aardige bezorger. TOP!

Netjes aan de deur ( flat 4e verdieping) afgeleverd

Netjes en vriendelijke bezorgster

Prettig

Beleefd, vriendelijke bezorging. Zeer tevreden ervaren

Absoluut top

Het pakket is netjes precies op de dag dat ik wilde afgeleverd door hun en dat is al heel wat in deze tijd dat alles te laat geleverd wordt. Ik zou zeggen top ga zo door

De bezorger was heel vriendelijk

Mooi op tijd geleverd. Goede track & trace

Dank je wel packs!

Alles duidelijk en keurig op tijd!.

Keurige mails, ik werd precies op de hoogte gehouden van het hele bestel proces, keurig ageleverd in de tijd die werd aangegeven en ook middels mail steeds werd aangepast in een nauwer tijdsbestek.

Netjes bezorgd

Ik schrok van de reviews van andere. Maar het pakket werd keurig bezorgd door een aardige bezorgster.

Netjes bezorgd

Goede bezorging

Goed bezorgd we waren niet thuis maar netjes briefje achter gelaten met de info waar pakket lag. En evt telefoonnummer om nog te bellen

Ouderwets met briefje heel blij mee

Een goede plaats gevonden om packet achter te laten En een briefje achter gelaten heel blij mee

perfect op tijd geleverd

ons adres is wat lastig te vinden voor sommige bezorgers maar dit pakket is perfect door jullie afgeleverd

Pakket is snel geleverd zonder beschadigingen door een vriendelijke bezorger.

Zoals afgesproken. Mooi op tijd opgehaald. Vriendelijke medewerker.

Vriendelijk

Bezorger was mooi.op tijd

chauffeur was mooi op tijd

Keurig afgeleverd

Het pakket is keurig afgeleverd en was zeer goed verpakt. Bezorger was zeer vriendelijk. Dus het was helemaal top

Vriendelijke bediening

Chauffeur heeft mij gebeld, dat het pakket gearriveerd was.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam