Super snel

Snelle en Keurige levering

Keurige en vriendelijke bezorger. Pakket in goede conditie ontvangen

Fantastisch!

Ik had mijn vriendin een valentijnscadeau gestuurd via Greetz. Ik dacht eerst ; dit geven ze even snel af en gaan weer weg. Nu hadden ze de tafel bij haar op kantoor even snel versierd met hartjes. Dit vond ik fantastisch om te zien. Al helemaal in deze tijd wanneer pakketjes brengen allemaal super snel moet. Het zal er miss aan liggen dat het valentijn is. Desalniettemin fantastische service! Bedankt!

Fantastisch!

Top g4daan

Mooi en op tijd afgeleverd.

Super !

We waren niet thuis en het is netjes in onze opbergbox geleverd! Echt super blij!!!

Prima in orde

Super!

3 uur eerder dan gepland....super!

Keurig bezorgd

Nette afhandeling en goede communicatie.

Volgens afspraak

Snel en goed

Top en perfect op tijd

Makkelijk besteld en echt perfect op tijd bezorgd

Tevreden

Bezorger heeft het pakket 4 hoog na boven gebracht. Mijn complimenten voor de bezorger, zie je weinig tegenwoordig. Bedankt!

Fijn iemand blij gemaakt

Pakket mooi op tijd afgeleverd aan een jarige!

Keurig bezorgd

Wel een ruime tijdsmarge van bezorgen maar prima bezorging

Mooi geleverd

Het is mooi aan gekomen

Op de dag zelf niet thuis, maar dag later weer bezorgd. Dikke pluim voor jullie!!

Netjes afgeleverd, nadat op de dag zelf niemand aanwezig was. Keurig gewoon bezorgd. Dikke 10!

Wat een vriendelijke bezorger!

Bezorging

Vernomen dat levering op tijd bij ontvanger is bezorgd, vanmiddag 15 februari 15.20 uur Helemaal top ! Yvonne Smit

perfect

goed op de hoogte gehouden levertijd, netjes op tijd en vriendelijke bezorger.

perfect

goed op de hoogte gehouden levertijd. Netjes op tijd geleverd en vriendelijke bezorger. Perfect!

Bezorger belde me omdat er niemand thuis was. Pakketje kwam uiteindelijk nog goed aan. Goede bezorging.

correct en op tijd

hier kan dhl en postnl een puntje aan zuigen want voor hun is service een vies woord en zal hun nog wel opbreken . Ik kom zelf uit de transport wereld en service is de beste reclame.

Vriendelijke, behulpzame bezorger!

Vriendelijke behulpzame bezorger