Toppi bedrijf
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 42 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent een uitstekende service en vriendelijk personeel. Klanten noemen een vlotte afhandeling, heldere communicatie en eerlijke prijzen. Een aantal respondenten meldt een soepele inruil en betrouwbare nazorg. Over het geheel genomen geven kopers aan erg tevreden te zijn en vertrouwen te hebben in de winkelervaring.
Goed geholpen komen hun beloofte na
22 July 2026
Jan
Alkmaar
Ik heb een hele leuke susuki gehaald bij avo auto’s, voor een mooie prijs. Hij heeft hele goeie garantie gegeven waar nodig was, en hij doet wat ie beloofd!
19 July 2026
Danou Verweij
Schagen
Ik had een andere auto nodig echter geen hoog budget,maar bij avo een leuke auto gevonden een Toyota Aygo! Super zuinige auto en de paar puntjes zijn gewoon netjes opgelost! Mijn auto rijdt heerlijk! Bedankt avo auto's!
30 May 2026
Nancy
Oudesluis
Auto doet t goed
14 April 2026
Smit
Schagen
Zeer tevreden met mijn aangekochte Fiat500C!
8 April 2026
Annick
Julianadorp
Erg blij met mijn nieuwe auto. Mijn oud auto ingeruild tegen een leuke prijs. Ook na de aankoop staan ze voor je klaar. Bedankt voor alles!
20 February 2026
Susan
Alkmaar
Ik kwam zonder verwachtingen naar AVO toe waar ze mij uitstekend hebben geholpen met de aanschaf van mijn eerste. Met kleine problemen hebben ze mij goed kunnen helpen en ze zijn heel netjes geweest in de afhandeling hiervan.
17 February 2026
Kylian
Schagen
Heb er dit jaar een Peugeot Bipper gekocht en doordat er enig oponthoud was met de afleverdatum, kwamen ze de auto als compensatie naar Drenthe brengen.Top geregeld.
16 February 2026
Bert
Valthermond
Vriendelijk lossen dingen voor je op denken mee
16 February 2026
C
Bovenkarspel
vorige auto ingeruild voor de nieuwe snel akkoord en alles geregeld .
21 December 2025
Ronald
Heerhugowaard
De auto stond er nog geen 2 uur op en toen had ik heb al gekocht, vertrouwelijk en vriendelijk.
20 December 2025
Sem
Beverwijk
Steef is een topper! Pro actief denken en oplossingen aanbieden. Goede service en koffie altijd klaar. Ik kom ook wel eens gewoon aanwaaien en dan drinken we een bakkie...leuk contact aan overgehouden.
20 December 2025
Barry
Zuid-scharwoude
Ben erg blij met mijn Mercedes hybride Super mooie service en nette prijs Voor deze mooie auto
11 December 2025
Eden Hoogschagen
Sint Pancras
Ik heb 3 keer een occasion bij Avo auto’s gekocht. Dik tevreden. Dealer Steef verkoopt niet alleen auto’s, hij verleent perfecte service met een hoop humor erbij. B zoek aan Avo auto’s is puur entertainment.
11 December 2025
Pieter Bliek
Egmond aan Zee
Onwijs goeie ervaring gehad met de koop van mijn eerste auto. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
29 April 2025
Kim Zwart
Lutjewinkel
Denkt mee met wensen en prijs kwaliteit is perfect!
27 March 2025
Lieke
Sintmaarten
Was een prettige ervaring om boodschappen te doen bij AVO! Gezellige mensen, doen hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kreeg goeie prijs voor mijn inruiler, gekochte auto was prettig geprijst, zeker met alle extra‘s aan boord! Ik zal AVO zeker aanbevelen mocht je om een auto verlegen zijn….
28 February 2025
HansK
Opmeer
Leuk bedrijf met leuke mensen
28 February 2025
Pascal
T zand
Peugeot 307 gekocht bij AVO auto's. Er mankeerde nog wat kleine dingetjes aan de auto die keurig gerepareerd zijn voordat ik de auto mee mocht nemen. Er mankeerde nog 1 dingetje toen ik hem ophaalde, en er werd aangeboden om dit bij mijn eigen garage te laten repareren en de factuur naar AVO autos te sturen. Dit omdat ik een eindje uit de buurt woon. Dit is allemaal keurig volgens afpraak afgehandeld. Al met al een hele nette auto gekocht en ik ben erg vriendelijk en eerlijk geholpen. Aanrader!
22 February 2025
Jordy
Stiens
Bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen is er gezellig veel koffie en tosti mn panda doet t goed
Klaas de geus
Nw Niedorp
Het was een fijn contact. Zelfs toen mijn auto niet optijd klaar was, kreeg ik een leenauto volledig op zijn kosten zodat ik naar mijn afspraken kon. Kortom een goeie garage die doen wat ze zeggen.
Sonja
Schagen
Laatst mijn auto omgeruild en iets bij betaald, leuke auto voor terug met de nodige service! Het portierslot was kapot en werd direct vervangen, top service, kom graag terug!
Roy
Vermaas
Er wordt ter plekke aan een oplossing gewerkt bij problemen. Super!
Ritesh
Heerhugowaard
De eigenaar denkt mee en is zeer vriendelijk
20 January 2025
Dimairo
Zuid-holland
Je koopt natuurlijk geen nieuwe auto bij een autohandelaar. Maar daar is de prijs ook naar! Uiteraard wordt er voor een goedkope auto geen garantie afgegeven, maar onze ervaring is, dat als er achteraf toch problemen zijn met de auto, de service van Steef prima is! Euvel achteraf zonder mankeren verholpen. Super toch!
20 January 2025
Ed