Super!

Onwijs goeie ervaring gehad met de koop van mijn eerste auto. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!

Persoonlijk, sociaal, service en klantvriendelijk!

Denkt mee met wensen en prijs kwaliteit is perfect!

Was een prettige ervaring om boodschappen te doen bij AVO! Gezellige mensen, doen hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kreeg goeie prijs voor mijn inruiler, gekochte auto was prettig geprijst, zeker met alle extra‘s aan boord! Ik zal AVO zeker aanbevelen mocht je om een auto verlegen zijn….

Leuke enthousiaste mensen!

Leuk bedrijf met leuke mensen

Eerlijk en betrouwbaar!

Peugeot 307 gekocht bij AVO auto's. Er mankeerde nog wat kleine dingetjes aan de auto die keurig gerepareerd zijn voordat ik de auto mee mocht nemen. Er mankeerde nog 1 dingetje toen ik hem ophaalde, en er werd aangeboden om dit bij mijn eigen garage te laten repareren en de factuur naar AVO autos te sturen. Dit omdat ik een eindje uit de buurt woon. Dit is allemaal keurig volgens afpraak afgehandeld. Al met al een hele nette auto gekocht en ik ben erg vriendelijk en eerlijk geholpen. Aanrader!

Zeer klantvriendelijk

Bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen is er gezellig veel koffie en tosti mn panda doet t goed

Vriendelijk deal snel gesloten eerlijk en erg behulpzaam

Het was een fijn contact. Zelfs toen mijn auto niet optijd klaar was, kreeg ik een leenauto volledig op zijn kosten zodat ik naar mijn afspraken kon. Kortom een goeie garage die doen wat ze zeggen.

Top!

Laatst mijn auto omgeruild en iets bij betaald, leuke auto voor terug met de nodige service! Het portierslot was kapot en werd direct vervangen, top service, kom graag terug!

Uitstekend!

Er wordt ter plekke aan een oplossing gewerkt bij problemen. Super!

Ik ben zeer tevreden

De eigenaar denkt mee en is zeer vriendelijk

Prima service!

Je koopt natuurlijk geen nieuwe auto bij een autohandelaar. Maar daar is de prijs ook naar! Uiteraard wordt er voor een goedkope auto geen garantie afgegeven, maar onze ervaring is, dat als er achteraf toch problemen zijn met de auto, de service van Steef prima is! Euvel achteraf zonder mankeren verholpen. Super toch!

Vertrouwelijke en vriendelijk

Ik raad iedereen aan.

Vriendelijke en behulpzaam, goede service

Altijd goed zo niet zorgen ze dat het goed wordt

Inmiddels hier al een stuk of vijf auto’s gekocht En ja hier heeft ook een slechte tussen gezeten. Maar ik kon hem achter laten en hij werd nagekeken. Probleem niet gevonden! Auto werdt geruild!! Top service vriendelijk en betrouwbaar Zo kom ik ze weinig meer tegen!

Als elke ondernemer zo was..... zag de wereld er anders uit.

Top top top Eerlijk advies, gezellig, goeie after service, je weet dat je hier de beste prijs krijgt! Als elk bedrijf zo'n ethiek zou hebben zou de wereld er anders uit zien! AANRADER!

Super geholpen en zeer vriendelijk

Bevel het iedereen aan om daar te gaan kijken

Nice and helpful

The entire team was very nice and funny, also helpful. The car I bought is still running and I have no complaints until now

Kwaliteit en service is hier een feit

We moesten met spoed kijken voor een leuke occasion voor knap prijsje uiteindelijk hier geslaagd met vlag en wimpel

Heel erg tevreden met mijn eerste autootje

Via een advertentie had ik een leuke Hyundai gezien bij AVO auto’s. Super klant vriendelijk en eerlijk advies. Bij het maken van het test rondje mochten we het aangeven als er iets niet in orde was, dit werd dan nog vervangen of gemaakt door AVO auto’s. Airco werd kosteloos vervangen, lampje in de auto, 2 nieuwe voorbanden en nog wat plekjes op de auto werden opgeknapt. Wegens dat dit mijn eerste auto was kreeg ik nog een beginners pakketje mee met gevaren driehoek, veiligheidshamer en nog wat spulletjes. Kortom, zeer tevreden met mijn eerste auto!!

Uitstekende service & garantie

Avo Auto’s, Samen met een groep gepassioneerde autoliefhebbers organiseren wij regelmatig road-trips met stationsauto’s. In dit proces hebben we contact met veel garages en kopen we regelmatig auto's bij diverse verkopers. Onze ervaring bij Avo Auto’s was tot nu toe erg positief. De service is uitstekend en de wagen die we hebben gekocht is van kwaliteit. Bij de aankoop hebben we ook een garantie afgesloten. De tijd zal uitwijzen hoe deze garantie wordt nageleefd, maar gezien onze ervaring tot nu toe, hebben we er alle vertrouwen in. Als de garantie net zo goed wordt nagekomen als de service die we tot nu toe hebben ontvangen, dan zullen veel van onze vrienden en kennissen zeker overwegen om hun auto’s bij Avo Auto’s aan te schaffen. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer zaken met jullie te doen. Met vriendelijke groet, Koen Broos

Prijs kwaliteit zeer goed

Vriendelijk eerlijk kijkt waar u behoefte aan heb en wad u kan betalen en kan onderhouden Prijs kwaliteit zeer goed Prijs reparaties zeer goed Altijd welkom luisteren oor Denkt in oplossingen en beld na waar u bij bent als het om onderdelen. En afspraken gaad als dit bij derde gedaan moet komen DUS ZEKER EEN AANRADER EN ZOEKT U EEN ANDERE AUTO ZEER DE MOEITE WAARD OM BIJ DIT BEDRIJF EENS EEN KIJKJE TE GAAN NEMEN VEEL VOORRAAD EN HIJ KAN NIET ALLES OP DE SAID TONEN DUS GA LANGS HEB IK OOK Gedaan en GESLAAGD EN NU GAAn ER MEER VAN MIJN FAM NAAR DEZE GARAGE OOK VOOR APK EN ONDERHOUD GROET VAN EEN ZEER TE VREDEN KLAND

Zeer vriendelijk personeel

Zeer fijne ervaring met dit bedrijf. Meneer en mevrouw dachten goed mee, fijne service bij aankoop van de Fiat Punto voor onze meiden.

Heel goed geholpen!

Wij hebben 3 weken geleden een auto gekocht bij Steef en Simone van Avo en zijn erg te spreken over de service die we hebben gekregen. Tijdens de testrit merkten we een mankement op aan de auto dat over het algemeen snel verholpen kan worden. De reparatie hiervan zat in de prijs en zou gedaan zijn vooraleer we de auto kwamen ophalen. Na een aantal kilometer gereden te hebben, bij ophalen, deed het probleem zich opnieuw voor. Het was geen enkel probleem voor Avo om de auto tot 2x toe naar de garage te sturen om er naar te laten kijken, op hun kosten. Helaas bleek het probleem toch niet zo eenvoudig op te lossen. Tenslotte konden we de net gekochte auto voor de aankoopwaarde inruilen voor een andere leuke die ze te koop hadden staan, waar we nu erg tevreden mee rondrijden. Soms zit het met een tweedehandsauto niet mee, maar bij Steef en Simone weet je dat je geen kat in een zak koopt.

Super blij!

Veel keus, goede auto gevonden, mooie prijs, goede service,

Fantastische service!

Een half jaar geleden heb ik mijn auto gekocht bij AVO Auto's en ik ben nog steeds super blij met mijn aankoop. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en welke prijsklasse ik een auto zocht. Daardoor heb ik een auto gevonden die perfect bij mij past. Ik zou AVO Auto's zeker aanraden!

Cornelis de Vriesweg 51 c

1746 CM Dirkshorn