Score: 9

Rob is open, geduldig, helder, to the point en een goede luisteraar en analyticus. De geleerde tools zijn nuttig en je kan daarmee goed uit de voeten. Een 3e dag met oefeningen zou welkom zijn voor het beklijven van de stof. Ben zeer tevreden over deze cursus.

Score: 10

Ik heb een heel goede training achter de rug. Rob is een natuurtalent qua didactiek en daarnaast is hij bijzonder goed thuis in de Adobe-programma's. Voeg daar nog aantoe dat we veel gelachen hebben - ik heb op prettige wijze veel geleerd

Score: 9

Uitleg van de verschillende knoppen en functies was duidelijk en helder. Samen met Rob hebben we eerst de belangrijkste knoppen van de interface interface doorgenomen en daarna gezamelijk verschillende opdrachten doorgenomen. Naast een duidelijke klassikale uitleg kreeg je ook voldoende tijd om de opdrachten zelf uit te voeren en zo nodig vragen te stellen over de opdrachten of de behandelde functies. Daarnaast was er ook een lekkere uitgebreide lunch en voldoende eten en drinken tijdens de cursus zelf. Het volgen van deze cursus was zeker de moeite waard en heb er veel leerzame kennis en vaardigheden van opgestoken.

Score: 10

Ontzettend leerzame cursus Indesign gevolgd bij Rob. Hij kent ieder knopje, geen vraag is hem teveel en met het oefenmateriaal ga je direct zelf praktisch aan de slag. Hier heb je echt wat aan! De reis vanuit Friesland naar Breda zeker waard. In maart ga ik voor Photoshop!

Score: 10

Rob is z� enthousiast dat hij zelfs een training voor beginners zo over weet te brengen alsof hij zelf hier steeds iets nieuws mee leert. Wat ik fijn vond aan deze cursus is dat, naast een hele duidelijke uitleg met bijbehorende oefeningen, ook ruimte was voor het behandelen van specifieke vragen waar je in de praktijk tegen aan loopt. Dit smaakt naar meer!

Score: 9

Rob heeft alles rustig en op een begrijpbare manier uitgelegd, stap voor stap. Wat er iets nog niet duidelijk voor iemand, dan nam hij de tijd dit een-op-een uit te leggen of klassikaal.

Score: 10

Zoals altijd kan Rob op een duidelijke manier uitleggen hoe het programma werkt. Hij neemt de tijd en gaat echt stapsgewijs door het programma heen. Theorie en praktijk wisselt hij goed af. En daarnaast is hij een enorme inspiratiebron met al zijn kennis! �cht een aanrader!

Score: 10

Zeer tevreden. Duidelijke uitleg en veel zelf geoefend. Leuk! Een prima basis om zelf aan de slag te gaan. Een kleinschalige opzet geeft veel ruimte voor uitwisselen van ervaringen en vragen. Ik raad het zeker aan!

Score: 10

Heel open en toegankelijk. Weet een hele hoop omdat hij vrijwel direct contact heeft met de maker van de software. Staat ook NA de opleiding open voor vragen en ondersteuning.

Score: 10

Duidelijk, helder en gezellig! Niet te snel en niet te langzaam! En prima materiaal om mee te oefenen. Ok� genoeg veren! Maar als klap op de vuurpijl weet hij ook nog dat je al eerder bent geweest of dat er ook collega's zijn langsgeweest bij Rob. Ik raad hem aan!

Score: 10

Met het enthousiasme en professionaliteit is de cursus van Rob een genot om te volgen. Na 2 dagen ken je de fijne kneepjes van Illustrator! Twijfel niet meer en schrijf je meteen in!!

Score: 10

Ik heb genoten van een leerzame en fijne cursus Adobe Premiere Pro. Rob geeft op een fijne manier les en ik heb er veel van opgestoken. Ik kom zeker nog eens terug voor een andere cursus!

Score: 10

De training was ontzettend leerzaam. Rob geeft heel erg goed uitleg, is behulpzaam en heel erg enthousiast. De training zat goed in elkaar, goede opbouw en voorbereiding van Rob van de leerstof. De locatie en verzorging was prima, je kwam niets tekort.

Score: 10

Rob is een gezellige, goede trainer die met alle geduld bij het begin begint. Ook begrijp hij goed waar je tegenaan loopt als "beginner". Veel geleerd in twee dagen bij Rob!

Score: 9

Rob weet zijn kennis goed over te brengen. Goede kwaliteit van de training, leuke opdrachten en heel interessant. De dag vliegt voorbij terwijl je veel leert. Ook een dikke plus voor de extra tips en bruikbare linkjes voor het verzamelen van foto's etc.

Score: 10

Het was een zeer goede docent die alles tot in de puntjes uitleg. Ik heb er veel geleerd en het was super leuk om deze cursus te volgen een aanrader !

Score: 10

De cursus is echt top geweest. Veel geleerd en in een goed tempo gegeven. Heel leerzaam en Rob is echt een topper! Heeft nog allerlei informatie na de cursus aan ons doorgegeven. De lessen waren gevuld met leuke opdrachten. Ik vond het leerzaam en heel gezellig. Zeker een aanrader!

Score: 10

Erg blij met de photoshop cursus van Rob. De cursus was goed te volgen door de duidelijke structuur en de goede opbouw in lessen. Ik heb veel geleerd in 2 dagen en heb nu zeker het gevoel dat ik veel kan. Rob kon alles duidelijk uitleggen en gaf ook opdrachten die goed te volgen waren. Daarnaast was de cursus ook erg leuk en gezellig. Zeker een aanrader voor een beginnend gebruiker van photoshop!

Score: 10

Een fijne, verfrissende training. Rob houd het lekker luchtig, maar geeft wel een hele leerzame training! Hij heeft mijn scepsis volledig weggenomen. Ook de lunch was prima verzorgd, het broodje frikandel was heerlijk ;-)

Score: 10

De Photoshop cursus van Rob de Winter was erg leerzaam! Rob legt alles heel duidelijk en in een goed volgbaar tempo uit. Daarnaast ga je genoeg zelf aan de slag om het onder de knie te krijgen. De oefeningen zijn breed toepasbaar en leren je de tools van Photoshop goed te beheersen en ook te begrijpen. Naast de twee cursusdagen kregen we handige boeken waarin ook een deel van de oefeningen terug komt zodat je het thuis op een later moment weer kunt opfrissen. Deze cursus is zeker een aanrader!

Score: 10

Geweldige cursus, ontzettend veel geleerd van een programma wat ik voorheen niet kende. Nu wil ik er mee aan de slag en barst ik van de inspiratie! Ik raad iedereen deze cursus aan, het is echt een verrijking van je werk!

Score: 10

In Juni 2022 heb ik deze training gevolgd. Het is een goed ingezette training. Afwisselend met theorie en duidelijk instructievideo's. Een goede persoonlijke benadering. Ik heb veel geleerd tijdens deze cursus! Bedankt Rob.

Score: 8

Het waren fijne lessen, voor mij persoonlijk zou het wat minder snel mogen, maar dat heeft ook te maken met mijn leeftijd waarschijnlijk. De locatie is prima, de lunch was goed verzorgd.

Score: 10

Dit was mijn derde training bij DWM trainingen (eerder volgde ik InDesign en Photoshop) en het was wederom top! Rob legt alles heel duidelijk en geduldig uit en de oefeningen zitten goed in elkaar. Aanrader!

Score: 10

Wat een super training van Rob! In ��n dag heel veel geleerd waardoor ik de deur uit liep met het gevoel dat ik gelijk aan de slag kan met Premiere Pro. Rob is een hele fijne trainer. Rustig, vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Rob, bedankt voor de leuke en leerzame training!

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge