Score: 9

Super training!! <br><br>Alles werd helder en duidelijk uitgelegd, heel gemakkelijk te volgen. Zal mijn werk zeker vereenvoudigen. Rob de Winter chapeau. Ik ga zeer zeker meer cursussen bij DWM volgen.

Score: 9

Je krijgt in 2 dagen voldoende informatie die nodig is om je eigen folders en flyers aan te kunnen maken en ze goed aan te kunnen leveren bij de drukker. Heel praktijkgericht. Daarnaast ook nog tijd voor vragen en dankzij de kleine groepen is er voldoende persoonlijke aandacht en ligt het tempo hoog om veel te leren in 2 dagen. Ik ben erg tevreden!!

Score: 8

Een fijne en duidelijke cursus. Zeer bruikbaar om fotoshop te gebruiken binnen t bedrijf. Als ICTer (website's) en verzorger van alle add's binnen t bedrijf mag ik deze cursus zeker een dikke voldoende geven. Een aanbeveling voor iedereen die interesse heeft in t bewerken van fotos.<br>thanks

Score: 10

Dit is een aanrader! Ik zou niet weten waarom ik minder dan een 10 zou geven. Ik heb in Eindhoven cursus gehad en de les wordt uitstekend gegeven. Ik had enige kennis van Photoshop, maar heb in 2 dagen zoveel bijgeleerd, dat ik het meteen in de praktijk kan toepassen (ik ben fotograaf). Rob de Winter geeft duidelijk en goed les, en er is genoeg ruimte voor vragen. De locatie is prima, makkelijk te bereiken en eten en drinken zijn goed verzorgd. Ik ga zeker nog een Adobe cursus volgen bij DWM!

Score: 8

In een korte tijd veel praktische lesstof waarmee je vrijwel direct aan de slag kunt. Ik heb al diverse trainingen bij DWM gevolgd en deze zijn mij allemaal heel goed bevallen. Docent heeft ook veel kennis van zaken.Goed concept!<br>

Score: 8

Ik heb nu zo'n beetje alle trainingen bij DWM gevolgd (Photoshop, Illustrator, Dreamweaver en de laatste Indesign) en ben daar zeer tevreden over. <br>Het zijn goede korte op de praktijk gerichte cursussen waarmee ik al snel uit de voeten kan. Een pluim voor Rob de Winter en zijn zeer grote kennis van deze applicaties.

Score: 8

Prima training, alle aspecten van het pakket komen uitgebreid aan de orde. Ik zou deze training aan iedereen die interesse heeft in werken met Photoshop aanbevelen.

Score: 8

Goede opbouw van de cursus, veel aandacht voor alle onderwerpen. Trainer neemt de tijd om alle onderdelen goed uit te leggen, met veel kennis van zaken.

Score: 8

De mogelijkheden van het programma Photoshop werden op een rustige en duidelijke manier uitgelegd met voorbeelden en tijd om zelf te proberen. Het was een kleine groep zodat iedereen voldoende aandacht kreeg en er genoeg tijd was voor vragen. Ook werden steeds wat dingen herhaald zodat het goed is blijven hangen. De locatie in Eindhoven is ook prima!

Score: 8

Ik heb eerst de photoshop cursus gevolgd, die meer zeer goed is bevallen. Zonder enige voorkennis kon ik na de cursus al mooi promotiemateriaal designen in photoshop. Een paar maanden later heb ik samen met een collega de InDesign cursus gevolgd die ook van zeer goede kwaliteit was. Het enige nadeel van de InDesign cursus was dat deze in Breda werd gegeven in de periode dat wij graag de cursus wilden doen, wat nogal een heen en weer gereis was vanuit maastricht

Score: 9

De lessen bij DWM heb ik ervaren als prettig, deskundig en betaalbaar! De kleinschalige opzet geeft veel ruimte voor uitwisselen van ervaringen en vragen. Ook na de training is Rob niet te beroerd advies te geven. Wat mij betreft een absolute aanrader om snel, vertrouwd en deskundig onderwezen te worden.

Score: 9

Prima training, prettige en duidelijke manier van trainen, ruimte voor vragen, veel kennis aanwezig, een absolute aanrader!

Score: 9

Voordat ik aan de cursus begon had ik nog 0 ervaring met Illustrator en wist totaal niet wat me te wachten stond. Eerst nog getwijfeld om het programma aan te schaffen zonder de cursus te doen maar achteraf erg blij dat ik de cursus heb gedaan. Het is absoluut een goeie basis voor mensen die het programma niet kennen. Het fijne is dat de cursus wordt gegeven met een maximaal aantal cursisten. De uitleg tijdens de curus is kort, helder en duidelijk. Ik had deze cursus nodig voor een nieuwe baan en mocht gelijk aan de slag met het programma. Dankzij deze curus en het gelijk aan de slag gaan met het programma zat ik al snel op hetzelfde niveau als mijn collega's die al vele jaren meer met het programma werkten. Ik heb deze cursus nu een jaar geleden afgerond maar kan nog steeds met vragen terecht bij de persoon die mij deze training heeft gegeven.

Score: 8

Ik heb de training als zeer prettig ervaren.<br>Trainer sloot zich aan bij het tempo van de groep en er was tijd voor individueel mee kijken met problemen.

Score: 9

Illustrator in 2 dagen: duidelijk en heel goed te doen. De praktische oefeningen en de praktische instelling van de docent waren een goede combinatie. De docent kon goed uitleggen en vragen werden uitgebreid beantwoord met veel uitleg en voorbeelden. Een zeer nuttige cursus waar ik veel aan heb.

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge