Score: 9

In november de cursus Photoshop gevolgd. Erg leuk en leerzaam; ik heb er veel van opgestoken. De training wordt gegeven op een zeer aangename, gemoedelijke manier. Duidelijke uitleg. De locatie in Veldhoven vind ik persoonlijk wat minder gunstig gelegen; met de auto erg lang in de file gestaan (met name de terugweg naar Limburg).

Score: 10

Van Id, Ai en Ps elk een 2-daagse cursus gevolgd bij DWM. Uitzonderlijk goed bevallen. Docent is vakkundig, gestructureerd, houdt het tempo er in en geeft duidelijke uitleg met verhelderende voorbeelden. Je leert veel in korte tijd. De sfeer is ongedwongen en er is ruimte voor humor. Een echte aanrader!

Score: 9

Zeer nuttige training om het programma goed te begrijpen. Er wordt veel uitleg gegeven met daartussenin oefeningen. Heel handig om eerst iets te zien en daarna zelf te proberen. Ik heb er veel van opgestoken.

Score: 10

Een ervaren professional met didactische kwaliteiten. Helemaal goed dus en zeer pragmatisch en toepasbaar. Bedankt!

Score: 10

Na de Photoshop training eveneens de Indesign training gevolgd bij Rob. Wederom professioneel, praktisch en toepasbaar. Bedankt voor de goede trainingen!

Score: 10

ID, AI en PS met veel plezier doorlopen. Na drie dagen heb je een goede basis om zelf aan de slag te gaan. Goede trainingen!

Score: 9

Goede, duidelijke lessen met begeleiding naar wens. Mijn complimenten. Tevens prima cursus materiaal/naslagwerk bij geleverd.

Score: 9

2 dagen vlogen voorbij! Wat een leuke en inspirerende cursus. De lessen zijn goed opgebouwd. Alles wordt duidelijk, rustig en prettig uitgelegd door trainer Rob. Er was voldoende ruimte voor vragen, en ook na de training mag je Rob bereiken voor vragen. Kortom: een echte aanrader!

Score: 10

Dit is een zeer interessante cursus en alles werd goed uitgelegd. Ook als je na de training nog een vraag hebt kan je gemakkelijk mailen of bellen en snel antwoord verwachten.

Score: 10

Na Illustrator en InDesign mijn 3e cursus bij DWM. En, zoals ook wel verwacht, weer goed. Rob heeft een prettige manier van lesgeven en al met al doe je heel veel in 2 dagen.

Score: 9

Een aanrader! Rob maakt je in twee dagen wegwijs in de wereld van InDesign: interessant en leerzaam. Alles wordt in alle rust behandeld.

Score: 9

Interessant en leerzaam, Rob maakt je in twee dagen wegwijs in de wereld van Illustrator. Alles wordt in alle rust behandeld. Een aanrader!

Score: 10

Zeer goede ervaring met de cursus van DWM Trainingen. Rob heeft stap voor stap in een rustig tempo het programma doorlopen, zodat je leert wat alle mogelijkheden zijn. Ik heb er veel van geleerd en pas het nu dagelijks toe op mijn werk.

Score: 9

Duidelijk stap voor stap kennismaken met het programma. Iedere stap doorlopen met voobeeldopdrachten. Door de kleine klas veel persoonlijke begeleiding

Score: 10

Zeer tevreden. Duidelijke uitleg en veel zelf geoefend. Leuk! Een prima basis om zelf aan de slag te gaan.

Score: 10

Ik heb hele goede ervaring met de Adobe Photoshop training bij DWM.Het waren 2 leerzame en goed verzorgde dagen.

Score: 9

De training wordt gegeven in kleine groepjes en dat werkt erg prettig werkt. Na de training ken je alle basisbeginselen van InDesign en heb je zin om zelf met dit Adobe programma aan de slag te gaan. Trainer Rob de Winter is zeer bedreven en weet op elke InDesign vraag een antwoord. Hierdoor kan hij ook antwoord geven op specifieke vragen (bijvoorbeeld over jouw onderneming of het bedrijf waar je werkt en met InDesign aan de slag gaat). Kortom: een leuke, leerzame en praktische cursus!

Score: 9

Na de goede Illustrator training heb ik ook InDesign gevolgd bij DWM. Net zo goed als Illustrator, precies de nodige things to know eruitgelicht. Ik kan er mee uit de voeten!

Score: 9

Ik ben erg tevreden over de cursus en de manier waarop Rob, de docent, dit doet. Rustig, en tegelijk toch veel besproken. Ik heb veel aantekeningen gemaakt en ik merk dat ik daarmee echt een eind kom. Toen ik na de cursus wat mails stuurde met aanvullende vragen werden die heel uitgebreid beantwoord waardoor ik weer verder kon.

Score: 9

Training is duidelijk, kleine groepjes en hierdoor voldoende aandacht voor iedereen. Rob is een enthousiaste leraar, je persoonlijke vragen komen ook zeker aan bod. Dit is mijn tweede ( ook ID) training bij DWM. <br>Zeker een aanrader !

Score: 9

De lessen zijn zeer goed te volgen voor iemand die nog nooit met Photoshop gewerkt heeft. Als je de cursus heb afgerond kun je hele leuke dingen maken, je leert veel. De trainer is een leuke man die goed weet zijn tijd te verdelen tussen de cursisten.<br><br>Rob bedankt :)

Score: 8

Omdat de training Photoshop zo goed bevallen was, heb ik nu ook de training Indesign gevolgd bij Rob de Winter. Er wordt in heel heldere taal uitgelegd hoe je drukwerk kunt ontwerpen en hoe je vervolgens dit ontwerp ook op juiste wijze aanlevert bij drukker. Een heel leerzame cursus met informatie welke ik direct in mijn werk kan toepassen.

Score: 10

In twee dagen tijd zoveel geleerd. Ik had helemaal geen kennis van Photoshop, dat maakte helemaal niet uit. Rob legt alles heel duidelijk uit. Ook de locatie (in Eindhoven) was perfect. <br>

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge