Score: 9

"Ik heb de training van Rob als zeer leerzaam ervaren. Ik werk al zes jaar met InDesign, maar heb er nooit goed les in gehad en alles wat Rob vertelde was eigenlijk nieuw voor me. Zelfs wanneer je dus al met het programma kunt werken, maar de basis eigenlijk niet goed kent, is deze training heel nuttig. Rob legt erg geduldig uit en alles was erg duidelijk, terwijl sommige aspecten best een beetje technisch zijn. Daarbij vond ik de trainingslocatie heel mooi. Alles was er keurig verzorgd. Als ik ooit nog een Adobe training ga volgen, dan is de kans heel erg groot dat dit weer bij DWM trainingen is. "

Score: 9

Een zeer leerzame training waarbij de uitleg van een onderdeel telkens gevolgd wordt door praktijkoefeningen. Dit alles in een prima tempo en met voldoende afwisseling. De training vindt plaats in kleine groepen waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en ��n op ��n uitleg. Rob is een prettige trainer die het duidelijk leuk vindt om de leerstof over te brengen en passie heeft voor zijn vak. Kortom: deze training is een echte aanrader!

Score: 10

Net als de Illustrator training is ook Indesign een zeer leerzame training waar theorie en praktijk op een prettige manier afgewisseld worden. Rob legt op een heldere, begrijpelijke wijze uit hoe het programma werkt en laat je dit d.m.v. leuke oefeningen meteen in de praktijk brengen. De training wordt gegeven in kleine groepen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik kan iedereen die zich desk top publishing op een goede manier eigen wilt maken deze training van harte aanbevelen.

Score: 9

Duidelijke en leerzame training met een leuke ongedwongen sfeer. Rob heeft veel kennis en een prettige manier van lesgeven. Ook een goede locatie in Breda met uitgebreide lunch. Een aanrader voor iedereen die met Photoshop wil leren werken!

Score: 10

Een leerzame training! Je kan na de training gelijk aan de slag. De stof wordt mooi verdeeld over twee dagen. Je bent voornamelijk zelf bezig. Een training die ik iedereen kan aanraden!

Score: 9

In Januari een cursus Photoshop gevolgd. Door de combinatie van uitleg van Rob en zelf doen was de cursus erg goed te volgen. Genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen. Een kleine groep waardoor je veel persoonlijke aandacht kreeg en je makkelijk idee�n kon uitwisselen met mede cursisten. De locatie (Breda) is lekker centraal. Een cursus die ik zeker kan aanraden!

Score: 9

Deze training heeft mij enorm geholpen. Ik had er nog geen enkele ervaring mee, maar door deze training te volgen kan ik nu mijn eigen posters/ontwerpen makkelijk maken. Er was voldoende aandacht als het even niet lukte.

Score: 10

Na mijn trainingen Illustrator en Photoshop heb ik bij Rob ook de InDesign training gevolgd. Rob geeft op een leuke en luchtige manier les, waardoor alles wat hij vertelt en wat je doet goed blijft hangen. Ik ben super tevreden!

Score: 9

Een geslaagde training. In twee dagen tijd de belangrijkste theorie en mogelijkheden van Illustrator onder de knie gekregen. Veel praktijkoefeningen, zodat je weet hoe je ermee moet werken. Rob is goed op de hoogte van alle ins en outs en zeer behulpzaam. Legt op een rustige en leuke manier uit.

Score: 8

In twee dagen tijd leer je de belangrijkste toepassingen voor photoshop kennen. Rob heeft veel kennis van het programma. Hij legt praktisch uit, zodat je zelf vervolgens meteen aan de slag kunt.

Score: 10

Gisteren weer een super training gehad bij Rob. Ik heb ditmaal de training Adobe Muse gevolgd. Het is een erg leuk programma om mooie websites mee te maken. Rob geeft deskundige en goede trainingen die zeer goed te volgen zijn qua niveau ! Het geeft je motivatie om meteen aan de slag te gaan.

Score: 10

Training waarbij je praktisch aan de slag gaat met InDesign. Na twee dagen ken je de belangrijkste aspecten en kun je zelf aan de slag. De groepen zijn lekker klein (6 a 7 personen) en Rob neemt voldoende tijd om alles rustig uit te leggen. Is goed op de hoogte van alle ins en outs.

Score: 9

Ik zou haast zeggen dat de cursus voor herhaling vatbaar is. Rob had de training goed opgebouwd zodat we de basisfunctionaliteiten goed en veelvoudig konden oefenen. Rob was heel geduldig en je kon op ieder moment je vraag stellen. Aan het eind van de training kan ik niets anders concluderen dan dat ik erg veel heb gehad aan deze training, wellicht kan er een vervolg komen op de basistraining. Rob bedankt voor de gezellige en leerzame training

Score: 10

Top training! In twee dagen onwijs veel geleerd van InDesign. Rob neemt de tijd om je te helpen, past zich aan het tempo van de cursisten en legt erg duidelijk uit. Inmiddels al veel aan de training gehad in de praktijk. Ik ga zeker nog een opleiding volgen bij DWM.

Score: 9

In twee dagen tijd leer je de belangrijkste toepassingen voor photoshop kennen. Rob heeft veel kennis van het programma. Hij legt praktisch uit, geeft ruimte voor het stellen van vragen en om zelf te oefenen. Kleine groep, 6 deelnemers. Deze training geeft een goede basis om vervolgens zelf thuis of op het werk verder aan de slag te gaan. Als naslagwerk een mooi instructieboek Adobe Photoshop ontvangen. Locatie en lunch uitstekend verzorgd! Ik heb naast Photoshop ook InDesign bij DWM gevolgd. Ook een aanrader!

Score: 8

In twee dagen tijd leer je de belangrijkste toepassingen voor InDesign kennen om te kunnen werken met dit programma. Veel informatie in vlot tempo. Rob legt alles praktisch en met veel geduld uit. Ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Deze training geeft een goede basis om vervolgens zelf thuis of op het werk verder aan de slag te gaan. Als naslagwerk een mooi instructieboek Adobe InDesign ontvangen. Locatie en lunch uitstekend verzorgd!

Score: 9

Toegankelijk, helder, snel, praktisch en vriendelijk! In twee dagen heel veel praktische tips en trucs geleerd om direct mee aan de slag te kunnen; met tekst, beeld en illustraties, voor online en druk, tijdschriften of posters. Opvallend hoe snel Rob de soms ingewikkeld ogende materie toegankelijk weet over te dragen!

Score: 9

Het was een erg leuke en leerzame training. De manier van uitleggen van Rob was fijn en duidelijk. Daarnaast was alles goed verzorgd, van locatie tot aan de lunch. Deze training is echt een aanrader!!

Score: 8

Zeer duidelijke en leerzame training. In twee cursusdagen de belangrijkste onderdelen van InDesign behandeld op een prettige manier. De trainer heeft een fijne manier van lesgeven en neemt de tijd voor elke cursist. Wij waren in een kleine groep waardoor we ook ruimte hadden om gezamenlijk te 'spelen' met het programma.

Score: 8

Na twee dagen heb je Photoshop al aardig onder de knie. Je kent de belangrijkste functionaliteiten van het programma en kunt foto's op verschillende manieren bewerken. Allemaal dankzij de duideljke uitleg van Rob en de mogelijkheid veel te oefenen met het programma.

Score: 10

Deze training heeft mij ontzettend veel bijgebracht. Rob die heeft een hele fijne manier van uitleggen. Hij ziet gelijk waar je fout bent gegaan en legt het dan feilloos uit. In te toekomst ja ik zeker meer trainingen van volgen bij Rob!

Score: 8

goede en duidelijke training. Door de gemengde groep was het niveau niet voor iedereen 100% passend, maar dit werd goed opgelost door extra oefeningen. Naast het complete naslagwerk, lijkt het mij handig een documentje mee te rkijgen met in het kort en overzichtelijk de behandelde funtionaliteiten erin.

Score: 10

Rob is een trainer met onwijs veel kennis van het programma. Zijn manier van lesgeven; voordoen, (samen doen,) zelf doen, is een erg fijne manier om het programma steeds beter onder de knie te krijgen. Ik ben ontzettend tevreden over zijn manier van training geven.

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge