Score: 8

leuke en makkelijk te volgen training. Rob legt alles goed uit en als je wat verder bent geeft hij ook nog handige tips mee. Ik heb er veel van geleerd!

Score: 9

De training InDesign door trainer Rob heb ik als zeer prettig ervaren. De opbouw van lesstof was goed. Rob legt de materie op een heldere manier uit en hij is geduldig en erg vriendelijk.

Score: 8

Het is een actieve en leerzame training waarin veel vaardigheden worden geoefend. Ik heb er al veel profijt van gehad en gebruik het geleerde nog dagelijks in de praktijk. Een aanrader!

Score: 10

Rob is een enthousiaste trainer met veel ervaring. Hij weet hierdoor goed in te spelen op de vragen en het niveau van de individuele deelnemers. Rob voelt de groep goed aan wat ten goede komt aan de groepsdynamiek.

Score: 9

Tijdens de cursus Indesign heb ik erg veel geleerd van Rob. De training is zeer interactief en ondanks het soms hoge tempo maakt Rob alle tijd voor je. Daarnaast is de locatie erg prettig. Kortom een aanrader!

Score: 10

Fanatasische InDesign training gevolgd bij DWM trainingen! Erg praktijkgericht, duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding van Rob de Winter. Ik kan direct aan de slag met het InDesign programma voor mijn lesmateriaal te ontwikkelen, waar ik en mijn studenten erg veel plezier aan gaan beleven! Erg bedankt voor deze ervaring Rob!

Score: 10

Supertraining...nog nooit met InDesign gewerkt, maar met de goede uitleg van Rob kan ik nu uit de voeten met dit programma. Duidelijke instructie, stap voor stap uitgelegd met een passende ruimte om e.e.a. te noteren en voor iedere cursist persoonlijke aandacht.

Score: 9

Ik vond het een erg leuke training. In het begin kon je merken dat er verschil zat in niveau van de groep. Maar Rob weet iedereen erbij te betrekken zodat we met zijn allen veel geleerd hebben.

Score: 9

Hele goede training. Rob is er in geslaagd om in korte tijd, veel kennis begrijpelijk over te dragen. Door de afwisseling van theorie en praktijk vond ik de training niet alleen heel duidelijk maar ook leuk en afwisselend omdat je veel zelf kon oefenen. Heel veel nuttige praktische tips ook waardoor je veelgemaakte fouten kan vermijden en/of zelf kan oplossen. Een aanrader.

Score: 9

Erg leerzame twee dagen gehad in Breda! Door een training aan een klein groepje te geven, hadden wij ruimte om vragen te stellen. Rob gaf veel praktijkvoorbeelden en handige sneltoetsen om nog sneller te werken.

Score: 9

Vorige week een cursus Photoshop gevolgd. Dit keer niet zoals vorige keer bij Rob, maar nu bij Peter. Peter en Rob zijn twee totaal verschillende mensen. Dus het was in eerste instantie even wennen. Ik had namelijk verwacht dat Rob de training zou dan. Maar alle lof naar Peter. Mijn ervaring met Rob was zo goed dat ik verwacht had dat hij dat nooit zou kunnen evenaren. Maar niets is minder waar. Hoewel de manier van lesgeven wel anders is, heeft Peter door zijn ruime werkervaring het net zo goed over kunnen brengen. Photoshop is een zeer leuk programma en alles werd ook duidelijk uitgelegd. Er werd verder ook goed ingespeeld op de vragen die uit de groep kwamen. Al met al weer een goede ervaring met DWM trainingen.

Score: 9

Rob is een topper. Zijn uitleg en aanpak inspireren om Indesign echt te leren kennen. De uitleg is helder en Rob houdt nadrukkelijk rekening met het niveau en de wensen van de kandidaten. Training en begeleiding waren prima, evenals de locatie.

Score: 8

De tweedaagse training had een duidelijke structuur en de uitleg was zeer helder. Veel nieuwe en handige functies geleerd. Daarnaast ook fijn om achteraf informatie te ontvangen, zodat je zaken terug kunt zoeken.

Score: 10

Een heel goede training. Omdat er met een redelijk kleine groep gewerkt wordt is er ook veel tijd voor persoonlijke begeleiding. Alles eromheen was ook top geregeld. Ik heb veel aan deze dagen gehad en ga zeker ook nog de trainingen van InDesign en Photoshop bij DWM volgen.

Score: 9

Een leerzame, duidelijke en leuke training. Er wordt een goede basiskennis bijgebracht en daarnaast zijn er diverse andere interessante mogelijkheden van het programma aan bod gekomen. Rob weet dit allemaal op een zeer goede en heldere manier over te brengen, met voldoende aandacht voor iedereen!

Score: 9

Een zeer ontspannen training waarbij heel veel basiskennis en trucjes aan bod komen. Rob legt het op een voor iedereen te begrijpen manier uit. Ik vond het twee zeer leerzame en gezellige dagen. Bedankt Rob!

Score: 8

De tweedaagse cursus Photoshop bij DWM was erg leerzaam. Heb veel opgestoken in een ontspannen en informele setting. Ik heb voor deze cursus gekozen omdat ik als marketeer af en toe de tussenstap van een DTP'er wil kunnen overslaan. Ik heb de basisbeginselen geleerd en kan daarmee precies doen wat ik voor ogen had: niet al te moeilijke klusjes zelf snel oppakken.

Score: 8

Ook de derde cursus (photoshop) was weer zeer leerzaam. Het geeft je in 2 dagen tijd een goede basis om met dit programma aan de slag te gaan! Rob is geduldig en legt alles goed uit. Hij herhaalt en laat het je zelf proberen. Heel fijn!

Score: 8

Zeer goede training. Ik nam voor mijn werk deel aan de training en was verrast door de kwaliteit van de training en de mogelijkheden van InDesign. Als marketeer ook meer op de hoogte van mogelijkheden m.b.t. drukwerk.

Score: 8

Rob geeft goed en duidelijk les. Je leert de basis van het programma kennen waardoor je er goed mee vooruit kunt. Illustrator is wel wat lastiger dan Indesign maar uiteindelijk heeft Rob alle tijd voor je en legt alle onderdelen duidelijk uit. Zeker de moeite waard

Score: 9

Rob geeft goed en duidelijk les. Je leert de basis van het programma kennen waardoor je er goed mee vooruit kunt. Rob heeft alle tijd voor je en legt alle onderdelen duidelijk uit. Zeker de moeite waard

Score: 9

Hele prettige lessen, weer heel veel geleerd van Rob de Winter. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht. Illustrator is een zeer uitgebreid programma, maar we hebben de belangrijkste punten geleerd en geoefend.

Score: 9

Twee weken geleden de training Adobe Photoshop gevolgd en nu de training Adobe Illustrator. Het was wederom een prettige training met een goed tempo. Elke keer ontmoet je ook weer leuke en interessante mensen uit allerlei beroepsgroepen.

Score: 10

Ik had de InDesign cursus al gevolgd bij Rob, en Illustrator is hier een hele mooie aanvulling op. Rob weet je met veel enthousiasme door de soms toch wel technische leerstof te loodsen. Hij legt het in een goed tempo uit, en neemt de tijd om vragen van de deelnemers te behandelen. De tijdstippen en de opbouw van de cursus vond ik ook erg prettig, het is heel goed gedoseerd. De praktijkoefeningen helpen om beter te begrijpen hoe en waarom je bepaalde handelingen doet: je kunt het direct toepassen. Ik vond het erg leuk om te merken dat je met Illustrator nog een stuk creatiever is dan InDesign, wat met name opmaak/dtp is. Met behulp van Illustrator kun je echt gaan ontwerpen. Ik vond het weer een geslaagde, leerzame en gezellige training!

Score: 9

Nooit gedacht dat ik zoveel zou leren in twee dagen. Dit kwam vooral door de duidelijke uitleg en het enthousiasme van Rob. Ik ga zeker de andere cursussen ook doen.

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge