Score: 9

Ik heb op een ontspannen manier de basis van Adobe InDesign van Rob geleerd. Rob stemt zijn kennis echt aan aan de ontvanger. Heeft geduld en denkt altijd op positieve en constructieve manier met je mee!

Score: 9

Rob heeft op onspannen en constructieve wijze alle creatieve mogelijkheden (in de basis) van Adobe Photoshop overgedragen. Er was een goede afstemming van onderwerpen op de groep. Rob is professioneel en heeft een fijne dosis geduld.

Score: 8

Goede, leuke en interactieve training gehad. Veel uitleg, gestructureerd en direct oefenopgaven mogen maken. Zeker toepasbaar in de praktijk als je de cursus gevolgd hebt. Time flies gedurende deze dagen. Leuk om aan het eind van de cursus 2 gezichten samen te kunnen voegen en op 1 lichaam te zetten. Creatief met Photoshop.

Score: 10

De praktijkgerichte werkwijze van Rob spreekt mij erg aan. Na de nodige uitleg tussendoor, kun je gelijk aan de slag! Een echte aanrader, het lesboek dat je mee naar huis krijgt is heel handig om alles nog eens door te lezen.

Score: 9

Deze training heeft mij zowel de beginnende als gevorderde functies binnen het InDesign pakket geleerd. Na het volgen van deze cursus kan ik zeggen het programma vaker te willen implementeren in mijn werkzaamheden. Rob geeft duidelijk en op een goed tempo uitleg. Is er behoefte aan diepgang, dan kan hij dit geven. Al met al een aanrader voor iedereen die zich het pakket meester wilt maken.

Score: 10

Goed georganiseerde en plezierig te volgen cursus. Laagdrempelig met duidelijke meerwaarde voor de beginnende InDesign gebruiker. Rob laat je op een duideljk manier kennis maken met de basics en heeft uitstekende kennis van de lesstof.

Score: 10

Ik ben blij deze cursus te hebben gevolgd bij Rob. Rob geeft goede begeleiding ongeacht de skills die je bezit bij aanvang van de cursus. Ik heb erg veel geleerd van de functionaliteiten van photoshop, waarvan ik voorheen niet wist dat deze bestonden. Verder was alles goed georganiseerd: veilig en gratis parkeren, onbeperkt koffie etc, en een erg goed verzorgde lunch. Rob bedankt voor de begeleiding.

Score: 10

Een hele leerzame en interessante training. Op een leuke en professionele manier gegeven door Rob. Tijd en aandacht voor iedereen, waarin voldoende ruimte is om vragen te stellen. Een aanrader!

Score: 9

Erg nuttige en leuke training. Ik kan hier zeker verder mee. Prima lesmateriaal (bruikleen laptop en lesboek) en locatie (Amr�th Hotel Breda). Inclusief lunchloop ;-) Leuke en gezellige groep. Niet te groot. DWM Trainingen is een aanrader.

Score: 9

De cursus heb ik met veel plezier gevolgd. De lesstof werd duidelijk en met enthousiasme uitgelegd, daardoor was het leuk en koste het weinig moeite om �bij de les� te blijven. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen, en deze werden dan ook uitgebreid beantwoord. Het tempo en de afwisseling tussen de uitleg en het oefenen was voor mij goed, hierdoor kon ik de lesstof goed tot mij nemen. Alles wat ik tijdens de cursus geleerd heb, geeft mij voldoende kennis van Illustrator om mijn werk goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast was de locatie prima, met een heerlijke lunch ?.

Score: 10

Toen ik begon met de cursus New Media Designer had ik hiervoor helemaal geen HTML aangeraakt. Sterker nog, ik wist niet eens dat HTML, CSS en JavaScript verschillende onderdelen waren in een website. Eigenlijk keek ik best op tegen dreamweaver. Maar naar een stuk of wat lessen, was het het leukste onderdeel van de hele cursus! Rob geeft Superfood les, op je eigen tempo. Hulpvaardig en geeft inzicht in de structuur van websites.

Score: 10

Fijne cursus. Heldere opbouw, goed uitleg en altijd tijd voor een extra vraag of herhaling van de uitleg. Veel geleerd en veel geoefend. Ik heb weer veel inspiratie opgedaan. Voor mezelf had ik deze cursus veel eerder moeten doen.

Score: 10

In 2 dagen veel geleerd over het gebuik van Photoshop zodat ik nu zelfstandig met het programma kan werken en er veel uit kan halen. Bedankt voor de leerzame dagen.

Score: 10

In twee dagen training heel veel geleerd, de groep was niet te groot en in een goed tempo hebben we veel van de leerstof behandeld, genoeg om nu zelfstandig hiermee verder aan de slag te gaan

Score: 8

Ondanks enige ervaring met Illustrator toch nog een hoop handigheidjes en trucjes geleerd tijdens de cursus. Duidelijke uitleg met goede oefeningen. Goede training voor beginners en beginners met wat ervaring. Tempo was goed en aan te passen aan eigen snelheid.

Score: 10

Rob geeft op een persoonlijke, en leuke manier veel informatie en leert je op een duidelijke wijze gebruik te maken van veel ins- en outs van de software. De training volgt een duidelijke volgorde. Ook voor specifieke vragen, die buiten de vaste lesstof vallen, neemt Rob de tijd om deze klassikaal te beantwoorden, zodat iedereen er van leert. Ik zal volgende trainingen zeker via DWM gaan volgen.

Score: 10

Wat een leerzame en fijne dagen. Nog geweten dat je in twee dagen zo veel kon leren van Adobe Illustrator. De cursus is heel goed opgebouwd en gaat daardoor heel soepel over van onderdeel naar onderdeel.

Score: 10

Ik geef nooit tienen, maar na de derde goed verzorgde cursus van Rob kan ik niet anders. Rob geeft enthousiast les, weet snel antwoord op vragen, laat je kennismaken met handige trucjes en snelle werkwijzen, herhaalt regelmatig wat belangrijk is en weet toch zo veel te behandelen in twee dagen dat je echt zelf goed aan de slag kunt. Ik kan niet anders dan deze cursus aanraden.

Score: 10

Hele waardevolle cursus, waarin Photoshop duidelijk wordt toegelicht, stap voor stap. Ik heb veel meer inzicht gekregen in de mogelijkheden van photoshop. Ook de werking van photoshop is een stuk duidelijker geworden, waardoor het makkelijker en fijner werken is met photoshop.

Score: 9

Zeer goede basis InDesign, in 2 dagen tijd komen veel tools en technische aspecten voorbij. Rob is een hele aardige en rustige trainer, hij legt alles duidelijk uit, na de uitleg is er ruimte om zelf aan de slag te gaan en direct van je eventuele fouten te leren. Ook is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en vragen. Zeker een aanrader dus!!

Score: 10

Ondanks dat ik toch veruit de oudste was van deze cursus, kon ik de les goed volgen. Vooral de rust die Rob uitstraalt, zijn duidelijke uitleg en zijn kennis van zaken maakten voor mij de cursus heel interessant en leerzaam.

Score: 10

Rob is een fijne trainer!! Hij heeft alles erg rustig en duidelijk uitgelegd en komt ook met leuke voorbeelden en oefeningen. Hij legt iets uit en dan laat hij het je zelf proberen. Ondertussen loopt hij rond om je te helpen als je ergens vastloopt! Zo leer je het erg snel! Hij had ook erg leuke voorbeelden bij om te laten zien wat je allemaal met het programma kunt! Leuk! Ik zou heel graag meer trainingen bij hem doen! Groetjes, Nicole

Score: 10

De training was heel goed: Door de duidelijke uitleg was het goed te volgen. Na elk stukje kon je het zelf proberen. Alles was goed verzorgd: er waren laptops aanwezig, trainingsmateriaal en halverwege de dag een lekkere lunch. Omdat de klas niet groot was (7 personen) kon je bij vragen direct schakelen.

Score: 10

In 2 dagen veel nieuwe mogelijkheden geleerd van Photoshop. De training is goed opgebouwd, veel oefeningen, helder lesmateriaal en goede begeleiding. Rob heeft veel kennis, legt op een duidelijke en rustige manier alles uit en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Aanrader dus!

Score: 8

Rob is een ontzettend aardige, geduldige en rustige opleider. Ik heb in 2 dagen veel opgestoken bij de cursus Adobe Photoshop. Dat je bij vragen achteraf ook bij hem terecht kan is erg fijn. Aanrader voor iedereen die, net als ik, nog 0,0 kennis had van de materie.

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge