Score: 10

Waarom Rob van mij een 10 krijgt: Hij is ten eerste heel kundig en heeft enorm veel passie voor zijn vak dat zie en merk je aan alles!! Rob legt het heel rustig en duidelijk uit. Ook voor mensen zoals ik die helemaal niet in het dagelijks leven met een pc aan het werk zijn en daardoor ook 0,0 ermee heeft.Rob zorgt ervoor dat jij ineens toch hele leuke en mooie dingen kan maken en En begrijp je het vaak even niet dan legt hij het nog een keer rustig uit. Kortom zoek je een trainer die met passie,enthousiasme,heel kundig is en geduld heeft boek een training bij Rob!!

Score: 10

Een hele leuke en leerzame tweedaagse Adobe muse training gehad van Rob. Rob is een heel prettige trainer en hij legt alles heel duidelijk en rustig uit. Je merkt gelijk dat hij veel kennis bezit en kan je daardoor ook goed helpen. Ik had geen ervaring met muse en nu kan ik echt aan de slag!

Score: 10

Fantastisch wat Rob je in twee dagen kan leren op Adobe InDesign. Hij is een professionele en enthousiaste trainer. Rustig en gestructureerd legt hij uit wat de mogelijkheden zijn, heeft aandacht voor de verschillende niveaus in de groep en gaat in op specifieke vragen vanuit de praktijk. Je merkt aan alles dat Rob liefde heeft voor zowel het vak (kennis overbrengen) als de inhoud (het Adobe pakket) en dat werkt zeer aanstekelijk.

Score: 10

Hartstikke en heel leerzaam! We hadden een vol programma, veel voorbeelden en ook veel 'zelfdoen' onderdelen en we kregen het allemaal nog klaarook. En nog leuk om te doen ook :)

Score: 8

Super leuk en interessant! Echt een aanrader als je opzoek bent naar een duidelijke uitleg over Indesign, zonder enige ervaring te hebben. Vanaf hier heb ik een goede basis geleerd om te kunnen werken met dit programma!

Score: 8

Blij met deze training! Dat Rob alles van Illustrator weet, merk je direct. Hij legt iets uit, doet het voor en oefenen maar. Een prettige manier van leren. Rob is rustig en geduldig, wat heel fijn is, bij het leren van dit ingewikkelde programma. Tijdens de les maak je zelf leuke dingen, waardoor je echt het gevoel hebt dat je het onder de knie krijgt. Ook leuk om thuis te laten zien...

Score: 8

Rob is een kei in uitleggen welke mogelijkheden Photoshop allemaal heeft. Ook aan mensen die nog helemaal niks van het programma weten, zoals ik. Inmiddels heb ik mijn eerste foto's bewerkt en mensen vrijstaand gemaakt. Zonder Rob's geduld en kunde was dit mij niet gelukt.

Score: 9

Wat een goede training �n trainer! Rob is een heel prettige trainer, legt duidelijk uit, heeft veel kennis van het programma en helpt je dan ook met alles. Ik volgde de training om zelf kleine opdrachten te kunnen doen i.p.v. uit te besteden aan een grafisch ontwerper/dtp'er en ik heb al heel wat dingen zelf gedaan. Het programma is behoorlijk intu�tief, maar ik had het nooit kunnen gebruiken zonder Rob's training. Echt een aanrader!

Score: 10

"Rob is een uitstekende docent die de materie tot in de puntjes beheerst en dit ook geduldig en professioneel kan overbrengen op de deelnemers. Photoshop heeft voor hem geen geheimen. Hij hanteert een prettige opbouw, heeft emppathie en weet op prettige wijze in korte tijd alle basiskennis en -vaardigheden in je systeem te krijgen. Absolute aanrader!"

Score: 10

Rob is een uitstekende docent die de materie tot in de puntjes beheerst en dit ook geduldig en professioneel kan overbrengen op de deelnemers. Hij hanteert een prettige opbouw, heeft veel emppathie en weet op prettige wijze in korte tijd alles basiskennis en -vaardigheden in je systeem te krijgen. Absolute aanrader!

Score: 10

"Rob is een uitstekende docent die de materie tot in de puntjes beheerst en dit ook geduldig en professioneel kan overbrengen op de deelnemers. Hij kent het programma op z'n duimpje, is enthousiast, hanteert een prettige opbouw en weet in korte tijd alle basiskennis en -vaardigheden in je systeem te krijgen. Absolute aanrader!"

Score: 10

Erg leerzame training. Rob heeft heel veel kennis van zaken en deelt deze kennis op een hele prettige manier. Ik had geen ervaring met InDesign maar vond de training prima te volgen.

Score: 10

Prima training van Rob gehad. Goede afwisseling tussen 'meekijken' en zelf doen. Rob geeft op een zeer prettige manier les waarbij hij goed het tempo van de groep en individuele cursist inschat.

Score: 9

In ben heel positief over de cursus Indesign van DWM.Rob heeft ontzettend veel kennis van zaken en weet dit op een hele prettige en rustige manier over te brengen aan zijn cursisten.

Score: 8

Een zeer verhelderende training in een prettige kleine groep met voldoende interactie. Rob is een prettig persoon, communiceert helder en duidelijk. Als verbetertip zou ik mee willen geven om nog meer te oefenen met praktijkopdrachten.

Score: 10

Twee inspirerende dagen! Rob is een hele goeie docent, hij weet op een ontspannen manier heel veel kennis over te dragen. Ik heb er van genoten en ga ook de andere modules bij hem volgen. Een hele plezierige manier om vertrouwd te raken met de Adobe software.

Score: 10

Rob weet precies wat jij wilt weten en hoe hij dit moet uitleggen. Een fijne en goede leraar die voor elke deelnemer de tijd neemt en zorgt dat je zonder vragen de deur uitgaat.

Score: 9

Heel veel geleerd over InDesign. Ik ging met nul ervaring de training in en ik kan echt aan de slag. Nu ben ik ook heel benieuwd naar de illustrator en photoshop training! Een aanrader.

Score: 10

Uitermate leerzame cursus. Rob besteed veel individuele aandacht aan zijn cursisten, heeft een zeer prettige en rustige manier van lesgeven en enorm veel vakkennis. Toch word je niet ondergedompeld in kennis maar in een prettig tempo meegenonen in de wondere wereld van Adobe Indesign. Veel geleerd!

Score: 8

Leuke, leerzame training gehad van Rob! Alles word rustig en duidelijk uitgelegd, zodat het goed te volgen is. Veel informatie gekregen, nu zelf met InDesign aan de slag. Zelfs nog een klein stukje meegepikt van Rob�s pianotalent!

Score: 8

Prima stoomcursus om met het programma van start te kunnen gaan. Ik merkte wel dat te veel interactie vanuit de groep de continu�teit van de les verstoort. Met name als het vragen betreft die te maken hebben met de individuele praktijk van deelnemers. Een koffiepauze kan misschien dienen om opgespaarde vragen te stellen.

Score: 8

Interessant, leerzaam, duidelijk! Rob is een ervaren leerkracht, kan goed uitleg geven over het programma Photoshop. Zelf helemaal geen ervaring en dankzij deze 2 dagen training toch de basis eigen kunnen maken! Top. Voor mij had een dag extra daar in tegen nog meer geholpen, juist om alle oefeningen nog eens door te lopen en zelf aan de slag te gaan met behulp van Rob indien nodig.

Score: 9

Ik ben weer erg tevreden over deze training bij DWM-trainingen. Eerder had ik hier al met veel plezier de training InDesign gevolgd. De lesstof werd ook dit keer weer afgestemd op de deelnemers, maar ook op de organisatie.

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge