Score: 10

Ontzettende leuke en leerzame 2 dagen gehad bij Rob, legt goed en duidelijk uit geen vraag is te gek. Heeft ontzettend veel kennis van PSD en deelt dat graag met jou als leerling. Een echte aanrader!!!

Score: 10

Cursus Adobe Illustrator gevolgd. Rob is rustig, gefocust en deskundig. In twee dagen word je klaargestoomd om zelfstandig te kunnen werken in Illustrator. Hij loopt rond, geeft persoonlijk advies en hij vindt het zichtbaar mooi als zijn cursisten zich ontwikkelen.

Score: 10

Ik vond de opzet van de training erg prettig. De afwisseling tussen theorie en praktijk was prima. De trainer had aandacht voor de cursisten die wat meer tijd nodig hadden en voor de cursisten die sneller ging. Elke cursist volgde de training in zijn eigen tempo.

Score: 10

De docent had een prettige, duidelijke manier van uitleggen. De training bestond uit een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De docent gaf blijk over zeer veel kennis te beschikken. Hij had antwoord op alle vragen en gaf ook achtergrondinformatie bijvoorbeeld over de grafische kant.

Score: 10

Het was een zeer leerzame en praktische Indesign training. Door middel van oefeningen kon je de theorie direct in praktijk brengen. Daarnaast was er genoeg gelegenheid voor vragen. Ik zou deze training aan iedereen aanraden die direct aan de slag wil gaan met dit uitgebreide programma.

Score: 10

Top training! Je leert alle beginselen van InDesign. Veel praktijkgerichte oefeningen. Hierdoor blijft de informatie goed hangen. Rob is erg enthousiast en brengt de informatie op een duidelijke manier over.

Score: 9

Het was een fijne, professionele training. Er werd goed ingegaan op mijn vragen en aan het eind waren deze meer dan beantwoord. Rob nam de tijd voor iedereen en legde alles duidelijk uit.

Score: 10

Nooit verwacht dat ik na twee dagen al �cht met photoshop zou kunnen werken! Rob legt alles rustig en duidelijk uit en er is voldoende ruimte om zelf te oefenen en ontwerpen (na) te maken. Juist door zelf veel bezig te zijn met opdrachten in photoshop tijdens de cursus, leer je snel de functies in dit programma te gebruiken. Een aanrader!

Score: 9

Kleine persoonlijke groep waarbij Rob het heel informeel houd en open staat voor iedereens vragen. Al deze vragen worden direct behandeld en domme vragen bestaan niet voor Rob! Huiselijke sfeer en weet het boeiend te houden

Score: 9

De training was heel leerzaam! Rob is een geduldige en gezellige instructeur met passie voor zijn vak en weet dit goed over te brengen op anderen. Ik raad deze training dan ook zeker aan! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat er verschillende niveau's zijn gemixt waardoor het voor beginners wellicht wat te snel gaat en voor mensen met ervaring wat langzaam.

Score: 10

Net de tweedaagse photoshopcursus van Rob afgerond. Ik had totaal geen ervaring met photoshop. Ongelooflijk hoeveel je kunt leren in 2 dagen! Rob legt alles heel fijn en begrijpelijk uit. Al met al top, een aanrader voor iedereen die met photoshop aan de slag wil.

Score: 10

Twee goede trainingsdagen gehad bij Rob! Hij heeft ons echt Photoshop leren gebruiken. Goede handvatten om zelf verder te gaan. Daarnaast legt ie prettig en goed uit en cre�ert hij een goede sfeer. Zeer tevreden, nu het geleerde in de praktijk brengen.

Score: 9

Afgelopen maandag Adobe Illustrator & Adobe Animate Bootcamp van Rob de Winter mogen bijwonen. Het was weer een super inspirerende en leerzame dag! Weer ontzettend veel nieuwe tips & trics geleerd!

Score: 8

Goed, het niveau en tempo was lekker hoog, Leren door te doen en niet door te vragen. De locatie Breda was voor mij wat ver weg. De training is een aanrader, veel bijgeleerd, het is wel een aanrader dat je al wat met Adobe programma's hebt gewerkt, dan kan je meer leren.

Score: 10

Ik heb eerder de Indesign training gevolgd. De lessen worden op een laagdrempelige en fijne manier gegeven. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Daarbij kan ik nu de belangrijkste tools uit photoshop gebruiken. Ik merk wel dat als er cursisten bijzitten die weinig/geen inzicht hebben, ik zelf een stuk eerder klaar was. Misschien toch een idee om cursisten eerst op niveau in te schatten. De locatie was ook erg fijn en goed verzorgd!

Score: 10

Veel informatie in weinig tijd. Rob houdt rekening met alle niveaus en toch ligt het tempo prettig hoog. De combinatie Illustrator-Animate was ook erg goed, en ondanks dat er maar een middag voor Animate was ingeruimd heb ik het gevoel dat ik de basis al goed snap. Ik heb heel veel geleerd, en Rob heeft weer veel mooie dingen laten zien.

Score: 10

Ik vond het een super leuke, leerzame, goed te volgen training! Ondanks dat ik nog nooit eerder met Illustrator gewerkt had, was het goed te volgen. Rob legt alles duidelijk uit & effectief om tussen de uitleg door zelf oefenopdrachten te doen. De sfeer was heel relaxed en niet te formeel en de groep ook klein genoeg voor persoonlijke aandacht wanneer nodig.

Score: 10

Veel geleerd in twee dagen op een hele prettige en vooral duidelijke manier. Tevens was er genoeg ruimte om zelf bepaalde hanteringen uit te proberen en ondanks niveauverschil in voorkennis was het goed te volgen. En doordat ik nu meer vereenvoudigde handelingen voor bepaalde tekeningen/handelingen heb geleerd weer een enorme creatieve boost gekregen om aan de slag te gaan!

Score: 9

Na het volgen van de InDesign training in mei dit jaar was de keuze voor de Illustrator training niet moeilijk. Rob legt alles rustig en duidelijk uit, daarnaast is er heel veel ruimte om zelf aan de slag te gaan en vragen te stellen. Zowel voor de beginner als voor degene die al iets verder zijn een uitgebreide training. Zoek je een training voor een Adobe programma, raad ik je DWM zeker aan!

Score: 9

De groep was groot, maar het voelde als priv� les. Ook het verder werken aan opdrachten als je al klaar was met een eerdere opdracht was geen probleem. Rob mag wel nog proberen om zekerder voor de groep te staan, het leek soms alsof hij het niet zo leuk vond. Hij kan het goed, dat mag hij ook laten zien!

Score: 10

Leerzame training met laag instapniveau. Heel toegankelijk voor beginners en Rob neemt per stap en per cursist de tijd om je verder te helpen. Door de kleine groep is het heel persoonlijk en kun je kennis en ervaring ook onderling met elkaar uitwisselen.

Score: 10

2 ontspannen dagen gehad waarin we zoveel tools hebben gekregen om zelf met Indesign aan de slag te gaan. Rob deelt op een duidelijk maar zeer prettige manier zijn kennis.

Score: 10

De training was zeer goed en interessant gegeven. Geen moment dat het saai was. Zeker een plus-punt, het wordt niet uit een boek gegeven. Deze krijg je wel mee als naslagwerk.

Score: 9

Rob weet (mij) in het juiste tempo en met de juiste expertise de kneepjes van InDesign bij te brengen. Inspringend op alle vragen van onze groep. Klasse Rob! Heel leerzaam.

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge