Score: 10

Een hele leuke en leerzame Indesign training gevolgd bij Rob de Winter. De uitleg was ontzettend duidelijk, elke vraag werd meer dan ok� beantwoord. Een zeer deskundig en vriendelijk persoon, een aanrader!

Score: 10

De training zat goed en gestructureerd in elkaar. Stap voor stap nam Rob ons mee door Premiere Pro en door de opbouw van de training leer je echt de basis en de manier waarop dit programma in elkaar steekt. Ik heb helemaal zin om aan de slag te gaan met Premiere Pro. Dank hiervoor!

Score: 9

Zoals gewoonlijk bij Rob weer heerlijk relaxed veel dingen bijgeleerd.Ondanks dat het programma Premiere pro niet helemaal onbekend was voor mij door te doen beter de weg leren vinden in het programma.

Score: 10

Ik heb twee leerzame lesdagen gehad. Je merkt dat Rob veel ervaring heeft in het vak, daardoor vertelt hij alles met veel passie. Dankzij deze ervaring heeft hij vele voorbeelden om zijn oefeningen en opdrachten kracht bij te zetten en is geen enkele hulpvraag, vanuit de cursisten, een probleem voor hem. Ondanks zijn kennis, over vele onderdelen van Adobe, neemt hij alle tijd om de (basis)onderdelen uit te leggen en toe te lichten. Voor de cursist is dit een fijne ervaring. Met de kennis die is opgedaan de afgelopen twee dagen, kan ik met veel plezier en goede moed aan de slag met InDesign.

Score: 10

Super fijne training. Rob is erg ervaren en kan heel goed uitleggen en persoonlijke aandacht geven. Ik heb ontzettend veel geleerd over het programma en kan er nu echt zelfstandig mee aan de slag. To the point, onzettend veel geleerd, heel tevreden!

Score: 9

Heel goed opgezette cursus. In 2 dagen leer je heel veel op een ontspannen manier. Een goede combinatie van centrale kennisoverdracht en de mogelijkheid om zelf aan de gang te gaan. Door de kleine groep is er veel ruimte voor vragen als je er zelf niet uitkomt en kun je snel weer verd.

Score: 9

Zojuist mijn Premiers Pro training afgerond bij DWM trainingen. Mijn eerste reactie bij het openen van het programma was 'help!'. Zoveel vensters, zoveel opties. Maar met duidelijke uitleg (en geduld) van Rob de Winter werden de toepassingen overzichtelijk en rolde er zelfs aan het einde van de dag een eerste gemonteerde filmpje uit. Duidelijke, heldere uitleg. Hier kan ik zelf verdere stappen mee zetten.

Score: 9

Een leuke en leerzame training met een goede opbouw en fijn tempo. Rob is een enthousiaste trainer die gestructureerd werkt, de tijd neemt en duidelijk uitlegt. Doordat de groep klein is (8 pp), is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en/of extra uitleg. Aan het einde van dag 2 kwamen alle onderdelen van de cursus samen in een opdracht (het maken van je eigen illustratie obv een foto) waardoor je eea weer opfrist. Aanrader dus!

Score: 10

Op aanbevelen van mijn collega heb ik de training Adobe Premiere Pro bij DWM gevolgd. Dit was een bijzonder waardevolle, heldere en aangename ervaring. Rob de Winter is zeer deskundig als opleider. Ik ga mijn Adobe cursuspakket zeker uitbreiden via dit opleidingsinstituut.

Score: 9

DWM Training Adobe InDesign was erg zinvol en leerzaam. In 2 dagen krijg je dmv duidelijke uitleg en de oefeningen, per onderdeel een goed beeld van het programma. Ik heb veel geleerd en kan hier dan ook met enthousiasme verder mee aan de slag.

Score: 10

De training van Rob was super fijn door de afwisseling van theorie en praktijk. Je krijgt les in een kleine groep waardoor Rob echt de tijd kan nemen om je persoonlijk te helpen tijdens de opdrachten en al je vragen te beantwoorden. Ik heb onwijs veel geleerd en vond het een hele leuke training. Echt een aanrader dus!

Score: 9

Wat een leerzame training! In 2 dagen tijd InDesign goed leren kennen. Duidelijke uitleg met tussendoor het maken van oefeningen. Ik heb nu echt het gevoel dat ik met InDesign aan de slag kan gaan.

Score: 8

Bijzonder leuke training! Rob is erg enthousiast en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk! Als leek is deze training goed te volgen. Het tempo ligt hoog; dit is fijn omdat je dan veel kennis in korte tijd opdoet alleen als je geen enkele ervaring met Illustrator hebt, is dit soms juist ook wat lastig.

Score: 10

Leuke en heldere cursus! Rob gaat in een prettig tempo door de stof heen, laat je meer zelf doen dan zelf luisteren en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Hier en daar met wat humor. Ik zou zeker nog een keer bij Rob een cursus volgen.

Score: 9

Super veel geleerd, tijdens de training, de groep was niet te groot, dat is fijn. Hotel goed, eten goed, Rob geweldig. Dank je. Als er nog een expert adobe cursus komt, dan hou ik mij aanbevolen ;)

Score: 10

Na vorig jaar de cursus InDesign bij Rob te hebben gevolgd, kon ik nu aan de cursus Illustrator meedoen. Door alle tevredenheid van de vorige cursus weer heel graag terug gekomen naar Rob. Ook bij deze cursus alle ruimte voor je vragen en tijd genoeg om zelf te proberen en toe te passen. Hij heeft vrijwel alle kennis die nodig is en er blijft geen vraag onbeantwoord. Hij legt het allemaal zeer duidelijk, simpel en helder uit. Heel fijn!

Score: 10

Rob legt alles duidelijk uit met goede oefeningen. Bovendien is hij erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen ook na de cursus vragen stellen dat is erg fijn omdat ik nog veel moet oefenen. Buiten dit allemaal was was het ook nog gezellig! Dus uh.. graag tot ziens!

Score: 10

Afgelopen maand heb ik twee trainingen bij Rob mogen volgen; Photoshop en Premi�re Pro. De lessen zijn prettig opgebouwd met opdrachten en theorie en voor iedereen toegankelijk of je nu beginner bent of gevorderd. Erg prettig: je kunt specifieke vragen stellen tijdens de les of achteraf. Daarnaast genoeg tips en trics meegekregen om aan de slag te gaan!

Score: 10

Werkelijk een les voor iedereen! Het maakt niet veel uit of je al veel weet van ontwerpen, Adobe of computers - of niet, niemand wordt achter gelaten tijdens Rob's lessen. Hij zorgt dat er voor iedereen tastbare voorbeelden zijn, zodat eenieder er (nog meer) van kan leren. Er is tijdens de training een prettige sfeer gecre�erd waarbij er ruimte is voor een praatje en wat gelach. Rob gaat vooraf aan de training iedereen langs om te peilen wat voor vlees hij in de kuip heeft, en daarmee speelt hij in op zoveel mogelijk relevante praktijk voorbeelden. Prima verzorgde randzaken als een 'lesboek' met een goede laptop om aan te werken, koffie&thee in overvloede en een heerlijke lunch. Achteraf staat men vrij om vragen te stellen over specifieke, werkelijke vraagstukken, wordt er toegang gegeven tot leuke extra's en geeft hij indien gewenst ook nog advies over prangende onderwerpen in de grafische design. Al bij al een top-ervaring. Je leert wat je hoopt te leren.. Het nodigt mij zeker uit om deel te nemen aan andere cursussen van Rob, en dan neem ik mijn collega mee!

Score: 10

Ik heb een geweldige Premiere Pro cursus achter de rug die door Rob de Winter werd gegeven. Het werd uitstekend uitgelegd en waren de opdrachten leuk. Ik heb enorm genoten, maar nog belangrijker: veel geleerd!

Score: 10

De inhoud van de training is zo opgebouwd dat je binnen twee dagen zo vertrouwd bent met het programma. Echt top! Rob legt alles met heel veel rust en geduld uit en dat maakt de cursus niet alleen handig, maar ook ontzettend leuk!

Score: 10

Eind november 2019 een 2-daagse InDesign Training gevolgd bij Rob de Winter. Erg interessante en interactieve training! Na twee dagen beheers je de basics van Adobe InDesign en kun je er direct mee aan de slag in de praktijk. Mede door zijn enthousiasme zin om verder te gaan ermee!

Score: 10

Na twee dagen Illustrator cursus ga je naar huis met veel energie en zin om aan de slag te gaan met het programma. Rob leert je de belangrijkste technieken van het programma, hij je leert anders naar objecten kijken en 'het is allemaal best wel simpel' volgens zijn eigen woorden. De lessen hebben een goede opbouw en Rob legt geduldig, duidelijk en met passie de handigheidjes van Illustrator uit.

Score: 10

Rob weet me elke keer weer te verbazen met zijn enorme kennis van de Adobe programma's. Na Photoshop en InDesign, was nu Illustrator aan de beurt. Na twee dagen durf ik wel te zeggen dat ik ook dit programma dankzij Rob onder de knie heb. Complimenten voor zijn rustige manier van lesgeven. Zijn geduld. Maar vooral complimenten voor zijn kennis. Op elke vraag heeft hij een antwoord. Ik heb deze training weer met plezier gevolgd!

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge