Score: 10

Deze training was een feestje! Ondersteund door zeer diverse opdrachten om te oefenen en Rob daagde je uit om het geleerde in praktijk te brengen door goed na te laten denken hoe het ook alweer moest! Daardoor is veel kennis goed blijven hangen. Goed verzorgd, heel compleet. Zeer tevreden met deze ervaring.

Score: 10

Rob is heel beleerd in de Adobe programma's. Hij weet alle details van het programma, maar weet toch de basis van de diepere kennis goed te onderscheiden, waardoor hij in de juiste volgorde heel veel kennis kanoverdragen op de studenten. JE krijgt ook een boek waarin je alles nog kan terugvinden, zelfs ook nog extra tips. Met de kennis die Rob je aanreikt tijdens de goed ingedeelde Trainingen, kun je na 2 dagen echt hele mooie brochures, visitekaartjes, folders, portfolio's etc. maken. Ik ben super enthousiast, en tot nu toe elke dag sinds de training al bezig geweest met Adobe InDesign. Ik wil zeker nog een training van Rob volgen!

Score: 10

Maandag 29 juni en Dinsdag 30 juni hebben wij van Flexexpress Uitzendbureau de cursus Photoshop gevolgd. Het was een uiterst interessante cursus waar we in 2 dagen een hoop geleerd hebben. De cursus wordt afgewisseld met theorie en oefeningen wat een fijne werkwijze is. Rob gaf hele goede begeleiding en nam ruim de tijd om nog een onderdeel uit te leggen als het te snel ging of als we iets niet snapte. De oefeningen waren ook heel leerzaam. Ook deden we deze herhalen wat erg fijn was, zodat je er steeds beter mee overweg kon. Al met al echt een interessante cursus met hele goede begeleiding.

Score: 10

Ik vond de trainingen van Rob (want ik heb er meerdere gedaan) echt heel leerzaam. Door de rust en het geduld dat hij heeft is het heel prettig om zijn cursussen te volgen. Ik was verbaasd over het feit wat ik kon maken na 2 dagen, dat had ik de eerste dag nooit verwacht! Echt echt een aanrader. Ik kan niet wachten tot mijn photoshop cursus eind augustus

Score: 10

Echt heel fijne cursus, ondanks mijn minimale kennis die ik al in InDesign heb geleerd, heb ik zoveel meer snufjes en technieken geleerd waardoor ik er nu veel beter mee werk! Echt tof om een cursus bij Rob te volgen, hij heeft veel geduld en legt alles met veel rust en logica uit.

Score: 9

Ik heb recent de training Indesign van Rob de Winter gevolgd in Breda. Ik heb heel veel geleerd en popel om dat in de praktijk te brengen. Rob is een geduldige trainer die alle ins en out van het Adobe pakket paraat heeft. Erg inspirerend! Hij heeft bovendien eindeloos geduld met de wat rijpere deelnemers zoals ik (lees 50+ers). Ik heb genoten! Bedankt Rob!

Score: 9

De cursus was praktisch, duidelijk en ook gezellig. De didactische achtergrond van de cursusleider is een pr�. Door de kleine groep was goede en snelle hulp mogelijk.Ook worden extra�s aangeboden zoals boeken en links naar handige sites en filmpjes. Deze cursus is zeker aan te raden.

Score: 9

Hele fijne cursus! Je loopt door alle basics heen, en gaat er ook direct mee aan de slag. Heel hands-on en goed te volgen, ook voor beginners. Je loopt na 2 dagen met een hoop kennis die je gelijkt toe kunt gaan passen naar buiten. Aanrader!

Score: 9

De training Adobe Illustrator die ik heb gevolgd was heel compleet, de basis komt aan bod maar vooral ook de 'verborgen'handigheidjes. Daar was ik naar op zoek. Rob legt alles heel duidelijk uit en past zich aan aan het tempo van de groep. Er is ruimte voor vragen en er wordt veel aanvullende informatie gegeven, zo krijg je diverse links naar relevante en interessante sites voor bijvoorbeeld tutorials. Zo behoud je na de cursus je een hele uitgebreide bibliotheek waar je uit kan blijven putten. Je ontvangt tevens een boek als naslagwerk en ook een certificaat van deelname. Dit complete pakket maakt dit een cursus die ik zeker zou aanraden! Binnenkort ga de cursussen ik Photoshop en Indesign volgen en weet door deze ervaring dat deze ook heel waardevol zullen zijn.

Score: 10

Een hele goede training met veel persoonlijke begeleiding. Rob is ontzettend geduldig en kan heel goed uitleggen. Ook heb ik tools geleerd in de training waarbij ik enorm veel tijd ga besparen. De opdrachten die we vanuit de training kregen waren erg fijn en er zat altijd weer een uitdaging in waardoor ik veel heb geleerd.

Score: 10

Zoals gewoonlijk weer een hele fijne training. Heldere uitleg, fijne groepsgrootte. Met deze basis en het boek kun je in ieder geval aan de slag! Mocht het niet lukken dan staat Rob altijd voor je klaar en dat is fijn.

Score: 9

Dit was mijn tweede training bij Rob, wat een geweldige docent is dat toch. Rustig, duidelijke uitleg, goede opbouw van de lessen, aandacht verdeling tussen cursisten prima. Zeker aan te raden om een cursus bij DWM te volgen. Ik heb nu al zin in de volgende!

Score: 10

Leuke, interactieve training. Rob weet het goed over te brengen en zet je ook gelijk zelf aan de slag. Zo leer je het programma toch het best! Hij zorgt voor voldoende herhaling zodat het ook echt blijft hangen. Heel kundige trainer, fijne sfeer, en toegankelijk voor iedereen.

Score: 10

Onwijs waardevolle training in Illustrator gevolgd bij Rob. Duidelijke uitleg en een fijn tempo tijdens de trainingen waardoor ik super veel heb geleerd. Rob legt rustig uit en geeft fijne trainingen met veel humor.

Score: 9

Prima opgezette cursus, lesstof is duidelijk en qua moeilijkheidsgraad prettig opbouwend, oefenmateriaal bied voldoende uitdaging ook wanneer al enigszins bekend met het programma en voor (lastige) vragen is voldoende ruimte tijdens de cursus, top!

Score: 9

Toen ik begon had ik geen enkele ervaring met InDesign. Rob heeft me op een enthousiasmerende manier leren werken met dit programma. Er is een mooie balans tussen uitleg krijgen en zelf met het programma aan de slag zijn. Het les krijgen in een kleine groep was erg prettig. Ook de cursuslocatie, cursuslaptop en uitgebreide lunch waren goed geregeld. Door de in de les gebruikte oefeningen ook achteraf digitaal te ontvangen, kan ik ook na de cursusdagen verder met oefenen met het inmiddels vertrouwde materiaal. Want InDesign nog verder in de vingers krijgen is gewoon veel doen.

Score: 9

Toen ik begon had ik geen enkele ervaring met Photoshop. Rob heeft me op een enthousiasmerende manier leren werken met dit programma. Er is een mooie balans tussen uitleg krijgen en zelf met het programma aan de slag zijn. Het les krijgen in een kleine groep was erg prettig. Ook de cursuslocatie, cursuslaptop en uitgebreide lunch waren goed geregeld. Door de in de les gebruikte oefeningen ook achteraf digitaal te ontvangen, kan ik ook na de cursusdagen verder met oefenen met het inmiddels vertrouwde materiaal. Want Photoshop onder de knie krijgen is gewoon veel doen.

Score: 9

Rob is een enthousiaste trainer. Geduldig en op een leuke manier heeft hij me in 2 dagen veel geleerd over InDesign zodat ik nu zelfstandig aan de slag kan met het maken van posters, brochures, visitekaartjes, magazines etc.

Score: 9

Een enthousiaste trainer met duidelijk veel kennis van zijn vak. Weet dit op elk niveau terug te laten komen en bied ruimte voor elke cursist. Zijn voorbeelden en werk komen uit eigen ervaring en hij leest niet alleen maar een riedeltje op. Die ervaring weet hij mooi over te brengen in zijn verhaal en voorbeeldwerk.

Score: 10

Rob legt alles duidelijk uit en kan in korte tijd veel vertellen. Zijn enthousiasme en kennis maakt deze cursus een groot succes! In 2 dagen tijd de basis geleerd om professionele designs te gaan maken!

Score: 9

De training was super leerzaam. Ik had 0 kennis en in twee dagen tijd had ik de belangrijkste dingen onder de knie en kon ik thuis zonder problemen zelf aan de slag. Rob staat open voor alle vragen en neemt de lesstof op een aangenaam tempo met je door. De training is een echte aanrader als je professioneel aan de slag wilt met InDesign!

Score: 10

Rob is een enorm enthousiaste en zeer kundige trainer. Mede door zijn aanpak waren de twee trainingsdagen een feestje. Veel geleerd en veel gedaan. Geen vraag was te gek of te veel voor hem. De locatie was prima. Heel fijn om door zo'n bevlogen trainer les te krijgen.

Score: 10

Voor de 2e keer heb ik een cursus bij Rob gevolgd en ook deze keer was het weer uitstekend. Rob verstaat de kunst van het lesgeven. Hij werkt heel steady en inzichtelijk de stof door, staat open voor vragen en interactie. Hij past zich aan aan de snelheid van de groep, maar blijft daarbij zijn lesstof helemaal onder controle houden, op een ontspannen manier. Rob is echt heel erg thuis in de programmas en je merkt goed dat hij er zelf ook in de praktijk mee werkt. Daardoor zijn zijn extra tips heel goed bruikbaar. Verder communiceert Rob ook nog heel prettig, snel en persoonlijk rondom de cursus, met als superservice dat je hem ook achteraf gerust nog vragen mag stellen als het even niet lukt. Kortom: meer dan tevreden!

Score: 9

De training was een goede eerste inleiding om zelf aan de slag te gaan met Premiere Pro. Heel praktisch met vee handige tips. Elk stukje uitleg werd afgewisseld met een stukje doe-het-zelf. Rob legde rustig uit en is ook erg geduldig.

Score: 10

Top trainer. Legt alles rustig en duidelijk uit. Altijd ruimte voor vragen, maar wijkt daardoor niet meteen van de te behandelen onderdelen af. Leuke opdrachten, waardoor je gelijk bezig bent in de praktijk. En ook ziet dat het lukt. En zo niet direct vragen stelt. Niveau is goed te volgen. Je begint vanaf het begin en hebt na de training ook echt het idee dat je er meteen mee aan de slag kan. Goede communicatie vooraf en tussendoor. Daarna nog bereikbaar voor vragen, ook fijn! En locatie was ook super goed geregeld. En heerlijk eten ;-)

Dorpsstraat 38

4424 CX Wemeldinge