Een geweldige Photoshop-Training gehad van Rob!
Ik heb onlangs de cursus Adobe Premiere Pro van Rob de Winter gevolgd, en ik ben zeer onder de indruk van wat ik heb geleerd. Waar ik vroeger alles deed met iMovie van Apple, kan ik nu dankzij deze cursus op een veel professionelere manier video's bewerken. Rob weet ingewikkelde technieken op een toegankelijke manier uit te leggen, wat de overstap naar Premiere Pro een stuk minder overweldigend maakt.
Tijdens de cursus werd ik stap voor stap meegenomen door alle essentiële functies van Adobe Premiere Pro, zoals het werken met verschillende tijdlijnen, geavanceerde overgangen en kleurcorrectie. Wat ik vooral handig vond, was de uitleg over het toevoegen van ondertitels aan films. Dit aspect, dat ik voorheen als complex beschouwde, werd helder en praktisch uitgelegd. Ik heb nu alle tools in handen om video's niet alleen professioneel te bewerken, maar ook om ze toegankelijker te maken voor een breder publiek.
Al met al was de cursus inspirerend, praktisch en absoluut de moeite waard. Rob de Winter combineert technische kennis met duidelijke uitleg en praktijkvoorbeelden, waardoor de cursus geschikt is voor zowel beginners als mensen die, net als ik, een stap verder willen in videobewerking.