Fenomenaal

Vorige jaar een nieuwe auto gekocht en bij Swaans meteen anti-stoot ringen om de velgen laten plaatsen. Echt top gedaan, alsof ze er altijd al hadden gezeten zo netjes gemonteerd. Vorige week zomerbanden terug laten zetten door Profile, ze nog nadrukkelijk gewezen op die ringen, zou allemaal goed komen….volgende dag hing er eentje half los! En die lui dicht de komende drie dagen. Maar Swaans was open de volgende dag en ik kon meteen die middag langs. Die ring er weer strak om en ik hoefde niks te betalen. M’n AMG is de liefde van mn leven, dus wanneer daar iets mis mee is doet mn hart gewoon zeer haha. Dus echt KLASSE mannen, nogmaals mijn dank!!! Ik raad jullie bij iedereen aan!

• Prijs/Kwaliteit

Galjoenstraat 43 D