Na een vervelende ervaring uitgekomen bij WSP, wat een top bedrijf! Ik had paar offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven. Walter kwam offerte opmaken en ik had er meteen een goed gevoel bij. De offerte was niet de goedkoopste maar zijn persoonlijkheid, kennis en aanpak (heel duidelijke afspraken, geen verrassingen achteraf) gaf voor mij de doorslag voor hem te kiezen. Walter is super betrouwbaar, punctueel en naast een top vakman ook een geweldig persoon met een groot hart en verantwoordelijkheidsgevoel, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Hierdoor ben je totaal ont-zorgt en verzekerd van prachtig resultaat!
Voor mijn oudtante zocht ik een schilder die haar huis kon schilderen. Walter gaf ons meteen een vertrouwd gevoel bij de eerste ontmoeting. Hij kon aan al onze voorwaarden voldoen en heeft prachtig werk geleverd. Hij heeft zelf een stapje extra gedaan in het meedenken van vergeten oppervlakte zoals een radiator en de plinten. Ook na constatering dat er wat plekjes op een deur niet netjes waren, is hij teruggekomen om dit netjes af te werken!
Dank u wel voor de wederom mooie review dit blijft ons motivatie geven om toch een 10 te blijven scoren. Mvg. TEAM WSP Schilderwerken bv
De service en flexibiliteit van de schilder was zeer goed. Werkte netjes andere ruimtes eerst, zodat mijn dochters konden slapen. Vond alle momenten tussen de buien en storm door om het werk goed af te ronden. Uiteindelijke resultaat mag er zijn.
Dank u wel voor de mooie review, dit waarderen wij heel erg en blijft ons motiveren om deze resultaten te blijven behalen . TEAM WSP Schilderwerken bv
Wij zijn heel tevreden over het schilderwerk van WSP schilders! Er is steeds prettig contact geweest en godde afstemming over het beste resultaat. Het houtrot is vakkundig verwijderd en gerepareerd. Alles volgens afspraak. Vriendelijk en positief! Echte aanrader!
Dank u wel voor de mooi review dit waarderen wij erg !
Vader en zoon. Toffe gasten. Werken vrij snel en niet te beroerd om iets extra te doen! Op naar de volgende opdracht!
Dank u voor de mooie review dit stellen wij zeer op prijs. TEAM WSP Schilderwerken bv
Originele beoordeling
Een schilder die zijn vak verstaat. Prettige communicatie, flexibel bij wijzigingen in het werk en een eerlijk verhaal. Een aanrader.
Dank u voor de mooie review . TEAM WSP Schilderwerken bv
Goede vakman die kwalitatief zeer goed werk levert. Onze jaren 30 woning met veel houtwerk ziet er weer prachtig uit. Houtrot wordt vakkundig gerepareerd en afspraken nagekomen. Zeer tevreden met het eindresultaat.
Bedankt voor de review , Wij stellen dit zeer op prijs ! TEAM WSP Schilderwerken bv Kwaliteit keurmerk de betere Schilder !
Van Limburg Stirumstraat 14
2361 VM Warmond
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder