Prettig zonder haast

Zo als altijd goed en informatief geholpen. Problemen snel verholpen.

Al 40 jaar klant van Kreijne Hoogland!

40 jaar klant, dat zegt genoeg. Ook nu weer goede ervaringen bij aankoop van een occasion Suzuki Swift. Stefan Roels neemt de tijd, is betrouwbaar, kundig, vriendelijk en behulpzaam.

Prima bedrijf.

Klantvriendelijk, denken mee, zeer betrokken. Suzuki Vitara gekocht , Stefan en monteurs dank hier voor.

Vriendelijk personeel

Word goed geholpen als er wat is

Ik ben heel erg blij met de service en individuele aandacht die kreijne mij heeft gegeven. Van binnenkomst tot koop, alles was van A tot Z geregeld. De verkoper heeft alle functies van mijn auto voor het vertrek nog eens in detail aan mij uitgelegd. Hartelijk dank!

Onze ervaring is goed te noemen .beleefd personeel en een vriendelijke uitstraling.goede uitleg over het geen we besproken hebben.De verkoper vertelde ons alles wat we nodig vonden .en nam de tijd om ons goed in te lichten over de auto die wij wilden aanschaffen

Super geholpen van advies tot aflevering alles super

Patrick Vos, Dank je voor je hulp ! Van aankoop tot aflevering helemaal top ! Tot de volgende auto

Heel fijn bedrijf

Erg prettige zaak, goede inruil voor de auto en de service is perfect. We waren ziek en ze hebben onze andere auto bij ons thuis afgeleverd. Perfect

Persoonlijk klant- en service gericht

Mijn ervaring bij Kreijne was positief. Er werd alle tijd genomen. Er werd kundige informatie gegeven en er was persoonlijke betrokkenheid. 2 x een proefrit gemaakt. We zijn op een prettige manier een prijs overeen gekomen.

Goede service en klantvriendelijk

Prettige ervaring in zowel het kopen als in onderhoud.

Vertrouwd een auto kopen

Bij Patrick werden wij professioneel geadviseerd bij de aanschaf van een Suzuki Swift. Alle punten welke belangrijk waren om een keuze te kunnen maken werden uitgebreid besproken waardoor wij een goede en juiste aankoop konden doen. Bij aflevering werd door hem een ruime uitleg gegeven over alle functies waar een moderne auto tegenwoordig over beschikt. We zijn erg blij met Patrick, de auto en garage Kreijne.

Uitstekend.

De verkopers zijn goed en hebben kennis van wat ze verkopen. De monteurs zijn ook zeer vakkundig en vriendelijk. Wij zijn niet voor niets terug gekomen op het oude nest. Bravo ga zo door!!!!

Duidelijke en adequate informatie en hulp bij aankoopbeslissing

We werden snel en goed geholpen in het eerste gesprek. Daarna konden we een afspraak maken voor proefrit. Auto stond voor ons klaar zoals afgesproken. Op onze resterende vragen werd goed geantwoord.

Klantvriendelijk

Bij binnenkomst voelde het gelijk goed,werd professioneel geholpen door een ervaren verkoper .

Gemoedelijke, persoonlijke en perfecte service

Heel prettig contact, zowel bij de aankoop als bij het ophalen van de auto. Heel blij met na 17 jaar een nieuwe Swift en extra leuk als er warme aandacht aan de sleuteloverdracht besteed wordt. Dank!

uitstekend geholpen

Fijn geholpen met kopen en inruilen auto

Vertrouwen

We worden altijd fijn geholpen,daarom nu ook weer onze auto aangeschaft bij Kreijne Hoogland.

Fijne verkoper

Goede onderhandeling met Patrick. Aflevering nw auto prima geregeld

Goed geholpen tijdens zoektocht naar een Mazda 3

Super goed geholpen tijdens mijn zoektocht naar een Mazda 3. Mijn eisen pakket verteld aan verkoper Patrick Vos en hij is er mee aan de slag gegaan. Bij de aflevering is de Mazda 3 keurig klaargezet in de showroom. Ik kom zeker terug bij Kreijne als ik weer op zoek ben naar een nieuwe Mazda.

Uitstekend geholpen

Bijzonder goed geholpen, rustig niet gehaast. Ook bij de oplevering alles netjes afgehandeld

Dorps gemoedelijk en klant vriendelijk…

Bij Kreijnen kan je altijd binnen lopen en word je vriendelijk te woord gestaan… de koffie staat altijd klaar . Je word deskundig geholpen en indien mogelijk worden problemen gelijk verholpen. Ook de leuke acties maken het echt een fijne garage … Zoals de winter bbq - de deukjes dag - de golf clinic.

We zijn er erg blij mee.

Zeer vriendelijk en gastvrij!

Zeer vriendelijk geduldig en gastvrij!

Geweldige service!

Woensdagavond gaf mijn Vitara (6 jaar oud) de foutboodschap Check Emission Control System. Omdat die foutboodschap ook de zondag ervoor al was verschenen, betekende dat dat de ABS unit vervangen moest worden. Na bestelling zou het echter 2 weken duren voordat deze beschikbaar was. Maar op maandag zouden wij met onze auto op de boot van IJmuiden naar Newcastle gaan. Bij navraag bleek dat er ook een gebruikte unit beschikbaar was, maar die zou pas maandag kunnen komen (tijd onbekend). Omdat wij maandag om 14.00 uur moesten vertrekken was dit eigenlijk geen optie. Toen bood Bram aan een medewerker de unit te laten ophalen (3 uur rijden heen en terug) en dan zou de unit nog op donderdagmiddag kunnen worden vervangen. Zo gezegd, zo gedaan en zo kunnen wij toch nog maandag op vakantie! Met grote dank aan de geweldige service van Kreijne Hoogland met Bram en zijn team!

Goed en tevreden

Zevenhuizerstraat 44