Geweldige service!

Woensdagavond gaf mijn Vitara (6 jaar oud) de foutboodschap Check Emission Control System. Omdat die foutboodschap ook de zondag ervoor al was verschenen, betekende dat dat de ABS unit vervangen moest worden. Na bestelling zou het echter 2 weken duren voordat deze beschikbaar was. Maar op maandag zouden wij met onze auto op de boot van IJmuiden naar Newcastle gaan. Bij navraag bleek dat er ook een gebruikte unit beschikbaar was, maar die zou pas maandag kunnen komen (tijd onbekend). Omdat wij maandag om 14.00 uur moesten vertrekken was dit eigenlijk geen optie. Toen bood Bram aan een medewerker de unit te laten ophalen (3 uur rijden heen en terug) en dan zou de unit nog op donderdagmiddag kunnen worden vervangen. Zo gezegd, zo gedaan en zo kunnen wij toch nog maandag op vakantie! Met grote dank aan de geweldige service van Kreijne Hoogland met Bram en zijn team!

Goed en tevreden

Grote klasse !!!

Een vriendelijke ontvangst in een "nette"showroom. Meneer Kreijne luisterde goed naar mijn wensen voor een evt.occasion. De mogelijkheden werden duidelijk en vooral rustig verteld. Hier sprak een man met liefde voor het vak !

Geweldig geholpen

Voor het eerst bij Kreijne en we zijn erg blij met de auto

USB Poort snel vervangen

Patrick heeft het aankoopproces vakkundig begeleid. Aanvullende verzekering uitgelegd, en naar mijn tevredenheid afgerond.

Uitstekend geadviseerd en geholpen

We zijn uitstekend geadviseerd in onze keuze, en goede uitleg van alle, voor ons, nieuwigheden gehad. Blij met onze aankoop!

Vriendelijk

Bijzonder vriendelijk en open contact met de verkoper. Duidelijke afspraken en goede service

Wij zijn super tevreden over Kreijne Hoogland

Heel blij met onze nieuwe auto. Wij zijn ontzettend tevreden met de service en klantgerichtheid. Wij zijn heel netjes geholpen door het betrokken en vriendelijke personeel vanaf het eerste oriëntatie rondje tot en met de afhandeling van onze nieuwe auto. Ivm met de zwangerschap kregen wij een smoothie cadeau inplaats van een fles bubbels, dat daar over nagedacht wordt zegt al genoeg ;)

Zeer vriendelijk geholpen met ervaring ons geholpen

Deskundige man Zonder opdringer te zijn ons een mooie auto verkocht

Correct

Goede gastvrijheid en advies

Servicegericht

Servicegericht en prettig mensen om zaken mee te doen

Geweldig!

Nette verkoop, lekker snel geregeld.

Top service !

Super snel en adequaat geholpen !

gezellig ontvangst

de ontvangst is rustig en niet gehaast neemt de tijd voor je antwoorden op vragen krijg je in begrijpbare taal geleverd en ontvangst met koffie doet het altijd goed

Uitstekend!

Hele fijne verkoper ,aandacht voor de klant.Patrick Vos in Hoogland!,,

Fijn geholpen

Wij gingen voor een nieuwe auto maar na alle afwegingen gedaan te hebben met de verkoper is de keuze gevallen op een auto van bijna 1 jaar oud. Ook bij aflevering werd alle tijd vrijgemaakt voor uitleg!

Heel prettig bedrijf.

Buitengewoon vriendelijke en eerlijke verkoper die ons fantastisch geholpen heeft zonder te 'pushen'.

Fantastisch garage

We hadden een week geleden een andere auto op het oog. Daarbij zijn we fantastisch geholpen, waardoor we ook over zijn gegaan op de koop. Vandaag 10 mei was de oplevering van mijn vrouw haar nieuwe auto. Netjes en rustig behandeld, nemen ruim de tijd. Ook over de uitleg van de auto was Raul Bijl heel rustig, waardoor mijn vrouw het allemaal begreep. Zeker een garage waar je rustig een nieuwe auto kan gaan kopen.

Rustig en goed.

De autoverkoper was rustig, legde veel uit. Er werd me niets opgedrongen, voelde vertrouwd. Daarom na mijn vakantie teruggegaan en een auto gekocht.

Helemaal top!

Zeer goed en fijn geholpen

Klantvriendelijk prima service en keurig personeel met name garage

Klant gericht vriendelijk prima service en keurig personeel met name garage

Top garage

Kon snel proefrijden, vriendelijk, eerlijk en auto was snel klaar. Goede "junior" verkoper!

Fantastisch geholpen

Ze nemen alle tijd voor je Na de koop bellen ze je op of alles goed gaat met de auto, en of deze nog bevalt , goed rijd Zeer tevreden met de verkoper

Zevenhuizerstraat 44

3828 BE Hoogland