Echte service als je het nodig hebt

Via ANWB bij een koelvloeistof lekkage daar gekomen. Werd direct goed en vakkundig geholpen. Auto binnen drie dagen (tussendoor) gerepareerd. Vooraf prijsopgave zonder onduidelijkheid. Perfecte service. TOP.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk en eerlijk advies.

Kwam met mijn Citroën C3 voor APK en groot onderhoudt. Werd eigenlijk de zelfde dag al gebeld en kreeg foto's via WhatsApp. Er waren wat dingen mis en die zoude vervangen moeten worden. Het was gelijk duidelijk en ze leggen het probleem duidelijk uit. Je krijgt daarnaast passend advies en ondersteuning. Ze zullen misschien duur zijn maar voor kwaliteit betaal je ook en hun zijn wel kwaliteit. Bedankt voor de goede zorgen voor mijn witte Citroën ik ben erg fijn geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zandzuigerstraat 83

1333MX Almere

Over Autovakmeester ATS Almere

Welkom bij Autobedrijf ATS Almere! Als ANWB-partnerbedrijf, Autovakmeester en BOVAG-lid, zijn wij dé plek voor betrouwbaar auto-onderhoud en reparatie in Almere en omstreken. ✅Reparaties ✅Onderhoud ✅APK ✅Bandenservice ✅Airco-onderhoud

Over Autovakmeester