Was altijd bang maar werd goed begeleid,hopelijk blijft het zo, krijg nu een andere arts omdat mevrouw Mensink met pensioen gaat.
Mondhygiëniste wordt naar mijn idee te vaak ingeschakeld, dit is de slagroom op de taart. Gezien de tarieven.
Professioneel
Vanaf het begin altijd prima communicatie en tandzorg.
Goed en rustig geholpen en duidelijk uitgelegd
Kon er snel terecht !
Gewoon top
Werd goed geholpen en had 0 pijn
Goed en tevreden en vriendelijk
Ik ben al 20 jaar bij tandzorg Twente en iedereen is altijd even vriendelijk en de zorg is zeer goed.
Zeer goed!
Prima tandarts, mooie praktijk kom hier al jaren en
werd mij verteld hoe te poetsen en de ragers te gebruiken' een geweldig goede uitleg . vriendelijk geholpen
Prettig, snel en op tijd.
prima ervaring, na een tijd (8 jaar) sinds meerdere jaren al weer onder behandeling bij Ruben, en daar blij mee.
Mijn behandeling is altijd goed.
Uitleg gekregen dat ik vandaag door een andere tandarts werd geholpen, prima.
Zie boven
Michel Jurg is een vakkundig tandarts
Deskundig
Prima geholpen
Fijne en kundige tandarts!
Ondanks mijn angsten toch ingegaan op een behandeling bij de kaakchirurg in Enschede. Wel onder narcose. Ik heb niets gemerkt en binnen 45 min. was alles eruit en protheses er in. Zeker aan te bevelen voor personen met hetzelfde probleem. Geen spijt van.
Altijd goed gemutst en vakkundig
Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo