Goed werk geleverd

Niels heeft prima werk geleverd. Alles volgens afspraak. Vriendelijk en alles schoon opgeleverd.

Klasse Niels

Niels is een vakbekwame en vriendelijke man. Alle dakramen zijn prima geplaatst. Nogmaals dank.

Deskundige vakman!

Onze samenwerking met Niels is prima verlopen. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Hij komt afspraken na, is iemand met veel kennis en ervaring en werkt erg hard. De Velux ramen zijn mooi gemonteerd en geven veel extra licht in de kamers.

Zeer tevreden over het vakwerk van Niels

Voorjaar 2024 een nieuw Velux dakraam laten plaatsen door Niels. Keurige offerte vooraf en keurig werk afgeleverd. Ook alles weer netjes achtergelaten. Wij kunnen Niels Klerx Dakramen zeker aanbevelen.

Vriendelijke vakman

We hebben twee dakramen laten vervangen voor Dhr. Klerx. Van begin tot eind goed en duidelijk gecommuniceerd en het inzetten is prima gedaan, naar volle tevredenheid. Zowel de voorbereiding al afwerking en het opruimen helemaal netjes en zorgvuldig.

Super vakman

Niels is een echte vakman. Prima service.

Vakkundig en levert maatwerk

Keurig werk geleverd en vooral netjes en schoon gewerkt. Een vakman die weet wat hij doet en het beste resultaat wilt achterlaten.

Vakkundig, netjes en communicatief

Niels heeft bij ons niet alleen uitstekend werk afgeleverd, maar ook meegedacht over mogelijkheden en consequenties. Het ging om een relatief klein dakraam, maar hij nam dit net zo serieus als een grotere klus. Het contact was steeds erg prettig.

Super!

Niels is een hele fijne man. Heel duidelijk en correct met afspraken. Zijn werk is netjes en perfect! Vooral de communicatie vond ik erg prettig. Aangeraden gekregen via vrienden en die hebben geen woord te veel gezegd.

Niels heeft 3 dakramen geplaatst. Keurig werk afgeleverd

indrukwekkend staaltje vakmanschap!

Afgelopen maandag heeft Niels bij ons 2 bestaande dakramen vervangen. Ruim voor aanvang heeft Niels alles duidelijk op papier gezet om misverstanden te voorkomen. Bij de uitvoering vanaf voordeur tot op de zolder alles afgeschermd om vervuiling en schade te voorkomen. Met behulp van eigen hijskraan in z'n eentje 2 dakramen verwijderd zonder hak of breekwerk aan de binnenzijde, details aan de buitenzijde aangepast om lekkages in de toekomst te voorkomen. (ramen lagen er al ruim 30 jaar in) aantal dakpannen aangepast. Vervolgens met behulp van hijskraan beide nieuwe ramen geplaatst, afval opgeruimd (zelfs gestofzuigd) en afgevoerd. Tot slot uitvoerig instructies gegeven hoe ramen en rolgordijn te bedienen en te onderhouden (hij gaf me zelfs advies/opdracht om onze overige dakramen te reinigen) Precisiewerk tot in detail, ik kan het niet anders zeggen.

Mooi goed en vakkundig werk geleverd

Niels heeft 2 dakramen keurig vervangen. Werkt nauwkeurig en precies. Echt vakwerk gecombineerd met de kwaliteit van Velux

Mijn ervaring is top!

Professioneel bedrijf, komt afspraken na en werkt heel netjes!

Niels levert vakmanschap!

Onze ervaring met Niels Klerkx dakramen is uitstekend. Afspraken worden nagekomen en er wordt kwaliteit geleverd. Je merkt dat Niels passie heeft voor zijn werk en gemotiveerd is om hoog kwalitatief werk af te leveren.

Zeer professionele service!

Niels levert zeer professioneel werk! In mijn huis 2 nieuwe Velux dakramen gemonteerd. Hij werkt zeer accuraat, netjes (start met aanbrengen van vloerbescherming), rustig en professioneel en is ook nog super vriendelijk en klantgericht. Van harte aanbevolen!

Als vanouds..prima werk

We hebben al eerder zaken gedaan en gelet op die ervaring, al weer enkele jaren geleden, weer contact gezocht voor een project. Geen spijt van. Goed, vakkundig en zeer nauwkeurig uitgevoerd.. Erg blij mee.

Niels heeft perfect werk geleverd

Niels is in de communicatie heel duidelijk. Komt zijn afspraken na werkt snel en netjes. Alle afval wordt netjes opgeruimd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Duidelijke afspraken, duidelijke planning, meedenkend en prima eindresultaat.

Het vervangen van het dakraam gebeurde netjes en alles ook netjes opgeruimd. Voordat hij vertrok nog een keer duidelijke uitleg gehad over het gebruik. Prima bevallen.

Fijn contact, werkt erg netjes

Goede vakman, weet waarover hij praat.

Zeer positief

Klant- en servicegericht. Deskundig en verstand van zaken. Communicatief ingesteld, heldere duidelijke afspraken en advies. Zakelijk en prettig in het contact.

Super tevreden met service en resultaat

Begin januari contact opgenomen met Niels voor het plaatsen van een dakraam. Al snel kon hij langskomen om even te kijken naar de huidige situatie en de mogelijkheden. Een ruime maand later was de klus gepland, maar na anderhalve week belde hij al op of hij eerder kon komen in verband met het verplaatsen van een andere klus. De vloer werd goed beschermd met dekens en over de trap kwam een loper te liggen zodat er niks vies werd of zou beschadigen. Het dakraam zat er zo in en het ziet er super netjes uit. Erg blij mee!

Perfecte service en goed vakmanschap

Behalve een aardige vent is Niels Klerx ook gewoon goed in wat hij doet. Hij deed zijn uiterste best om alles netjes voor ons te maken en af te werken. Laat geen rotzooi achter en is erg snel.

Vakkundig, professioneel en fijn persoonlijk contact!

Niels is vakkundig en professioneel. Hij communiceert duidelijk en geeft ook aan als dingen niet mogelijk zijn. De 7 dakramen die hij heeft vervangen zien erg netjes uit en ondanks het hele slechte weer ook nog binnen de planning zoals we deze besproken hadden. Erg tevreden en tevens een fijn persoon om over de vloer te hebben!

Niels is werkelijk een specialist

Heb twee keer door Niels een Velux dakraam laten plaatsen omdat het begon te lekken. Afspraak is bij Niels écht afspraak. Ben zéér tevreden! Bovendien werkt Niels na plaatsing de boel buitengewoon mooi af en ruimt na gedane zaken de 'troep' netjes op, inclusief stofzuigen. Kortom, een aanrader!

Gewoon GEWELDIG.

Niels heeft bij ons 2 dakramen vervangen, zelden iemand gehad die zo netjes werkt, bijvoorbeeld, alles afgedekt tot de vloerbedekking toe. Verder geen rotzooi achter laat neemt alles mee. Dit is een vakman op en top, en die moet je echt zoeken zo keurig zo netjes en ja klopt ik ben erg enthousiast. Bedankt Niels dat je ons zo netjes behandeld hebt.

Amsteldiep 3

5172 AR Kaatsheuvel

06 14895015

Over Niels Klerx Dakramen

Niels Klerx Dakramen is uw specialist voor het leveren en monteren van VELUX dakramen in de regio Tilburg, Den Bosch, Oosterhout en Breda. Officieel VELUX Montagepartner en aangesloten bij Dakvenstermeesters Montagekeurmerk.