Laden reviews...
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies benadrukken consequent een professionele en klantgerichte aanpak. Klanten waarderen het vriendelijke personeel, betrouwbare vakkennis en heldere communicatie. Regelmatig worden snelle service, duidelijke prijsafspraken en eerlijke adviezen genoemd. Het geheel geeft een beeld van betrouwbare, vakkundige service die klantgericht is.
25 July 2026
Oppewal J.R.
Terborg
Kom hier al jaren met al mijn auto’s. Uitstekende communicatie zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Vakgarage Ter Maat is voor mij een absolute “no brainer”!
25 July 2026
Heelweg
Goede prijzen en alles volgens afspraak.
20 July 2026
Albert
Doldersum
Binnen 1 dag geholpen bij kapotte airco en temp 35+.
19 July 2026
Westendorp
Gewoon goed
18 July 2026
Bosman Installatietechniek B.V.
Zelhem
functioneer weer prima, en snel!
14 July 2026
Jobsebouw
Doetinchem
Een prettige kennismaking dat is geheel wederzijds, graag tot de volgende keer.
Wij zijn zeer tevreden over Vakgarage ter maat in Heelweg. Onze Volvo xc60 voorzien van een nieuwe airco , zeer snel en vakkundig vervangen , we komen graag terug bij onze vertrouwde garage , een dikke voldoende. Fam durville-Damen
11 July 2026
Hella Durville-Damen
Varsseveld
Hartelijk dank voor de beoordeling heel graag tot de volgende keer.
Ze hebben bij mij de carplay geinstaleerd en nadat er 1 kabeltje vergeten was is dat perfect opgelost. Later nog met de auto van mijn dochter geweest ook daar netjes opgelost. Het enige is dat de rekening iets duurder was dan gezegd. Maar al met al super tevreden.
9 July 2026
Gerry
Hallo Gerry,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, we hebben je graag geholpen.
Graag tot een volgende keer.
In één woord super
4 July 2026
Andre
Hallo Andre,
Bedankt voor je beoordeling en graag tot de volgende keer.
Had en fiat pabda gekocht bij deze garage. Op de dag van ophalen werd ik netjes gebeld dat de airco pomp stuk was & dat ze dit gingen gingen vervangen voor en nieuwe. Tevens werd mij verteld dat ook 2 banden slecht waren dus deze werden ook meteen vervangen. Bij het ophalen van de auto lagen er 4 nieuwe banden op en een nieuwe airco pomp. Dit werd kostenloos door hun gemaakt.
24 June 2026
Francis
DOETINCHEM
Hallo Francis,
Fijn om te horen dat alles goed bevallen is, van harte welkom bij ons aan de garage in Heelweg.
Onze 1e kennismaking met dit bedrijf en zeer tevreden. We werden goed geholpen en de werkzaamheden zijn prompt en netjes uitgevoerd.
24 June 2026
Marjan
Eijkelestam
Kom hier al jaren voor alles wat er maar nodig is aan mijn auto’s. Van onderhoud, apk en tussendoor reparaties. En dit altijd tot volle tevredenheid. Aanrader!
21 June 2026
Heelweg
Erg goede ervaringen met Vakgarage ter Maat. Service is goed ze helpen je waar ze kunnen. Ook is alles in overleg mogelijk. Ze informeren netjes over eventuele bijkomende kosten en wachten netjes tot je akkoord geeft. Geen grote verassingen dus achteraf in de portemonnee. Ook voor een zoektocht naar een nieuwe auto helpen ze altijd mee en kijken ze rond voor je of ze iets tegenkomen wat je kan passen. Erg prettig om hier onze auto's onder te brengen.
9 June 2026
Pieter
Lichtenvoorde
Zo als het hoort.
7 June 2026
Hans
Varsseveld
Zoals hier boven beschreven.
2 June 2026
Wim Vonhof
Lichtenvoorde
Goede service en kwaliteit. Aardige mensen
26 May 2026
Ronny
Prettig
24 May 2026
De moeder
Aalten
Zeer fijne ervaring bij de aankoop van onze nieuwe auto. Duidelijke afspraken. Vriendelijk geholpen. En tot op heden geen problemen ervaren. We zagen een mooie auto en nadat er een offerte was opgesteld een proefrit gemaakt. Het financiele voorstel was eerlijk en het gevoel met de garage goed. Dus gelijk de deal beklonken. Zeker een aanrader. Ter Maat heeft er een klant bij.
Alexander Cox
Ulft
Contact met de medewerkers is correct en afhandeling van de werkzaamheden naar tevredenheid
Hans
Heelweg
Er is een carplay met achteruitrij camera ingebouwd en na dat mijn knoppen op het stuur niet werkte is dat ook opgelost. Ben heel tevreden met hoe ze het hebben gemaakt en het probleem hebben opgelost. Netjes en corect behandeld.
Gerry
betrouwbaar, goed en betaalbaar
19 May 2026
van braak
Alleen maar positieve ervaring
17 May 2026
R
Rolde
Super en top geregeld alles.
16 May 2026
André
Terborg
Duidelijke afspraak, auto op afgesproken tijd gereed.
6 May 2026
Netty
Groenlo
Van begin tot eind goede samenwerking!
5 May 2026
Luke
Varssevel
Auto's en klantenservice zitten in ons bloed!
Al op vroege leeftijd begon Wim ter Maat in zijn vrije tijd aan auto's te sleutelen. Direct na zijn middelbare schooltijd trad hij in 1976 in dienst bij Mazda dealer te Kaat in Silvolde. In 1989 startte Wim ter Maat zijn eigen garage en dankzij een gestaag groeiende stroom aan klanten, werd in 1992 een nieuwe garage gebouwd op de huidige plek aan de Molenweg 20A te Heelweg. Blijvende kwaliteit met een goede prijs zorgen ervoor dat Auto ter Maat vaste klanten heeft uit heel Nederland, tot aan Vlieland toe! In de afgelopen jaren mocht Auto ter Maat veel zoekopdrachten invullen en ondertussen werden meer dan 1000 auto's afgeleverd! De oudste vaste klanten zijn al klant sinds de jaren 80.
Heeft u interesse om uw autoreparatie bij ons onder te brengen en/of zoekt u een andere auto? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Molenweg 20 A
7055AV Heelweg