Het was een mooie uitvaart van mijn vader, had met mark veldkamp goed contact Hij gaf een mooie toespraak En heeft alles prima verzorgd ben er heel tevreden over
De Uitvaart is volgens afspraak in goed overleg gegaan.
Goede service, alles goed en snel verzorgd. Het ophalen van onze vader in het Zonnehuis was zeer respectvol. De blauwe fluwelen lijkzak een mooie keuze. Het lopen voor de auto tijdens het verlaten van de parkeerplaats maakte veel indruk. Het telefonische contact voor overleg erg prettig. We kijken, ondanks wat minpunten, met een heel goed gevoel terug op de algehele uitvaart. Onze dank!
We hebben telefonisch de sobere en kleine uitvaart besproken en daarna uitgevoerd zoals vastgelegd. Aardige en duidelijke medewerkers.
Selina verzorgde de uitvaart van mijn tante. Vanaf het eerste contact was dit fijn en persoonlijk. Op de dag zelf zorgde zij net even voor kleine dingen waar je zelf niet aan denkt, zoals hoe de bloemen op de kist liggen. Ze was in aanloop naar de dag goed bereikbaar en betrokken. Bovenal is ze gewoon een heel leuk en fijn mens die de dingen goed aanvoelt.
Wij, als familie, hebben de zorg en deskundigheid van het hele team van Ename, als heel prettig ervaren. Wij wilden zoveel mogelijk zelf doen rondom de uitvaart maar met jullie hulp was dat bijzonder fijn! Vooral Chantal was fantastisch! Wat een lieve betrokken vrouw! We hebben in deze, voor ons zo moeilijke tijd, erg veel steun van haar ontvangen! We hebben zoveel lieve en betrokken mensen om ons heengehad, de dames van de rouwkaart, Michael van de begraafplaats. Dat heeft ons een heel goed gevoel gegeven.
een waardig afscheid in de sfeer die wy wilden,dicht by elkaar
Alles is keurig en netjes verlopen, naar volle tevredenheid!
Alles perfect geregeld
Dennis was zakelijk maar heel betrokken, dat was heel prettig. Hij liet ons dingen regelen en hielp daar waar nodig. Michelle kwam speciaal uit Utrecht om samen met mij mijn moeder te verzorgen. Zij gaf mij alle ruimte om een stap terug te doen als het niet ging en naar voren als het juist wel ging. Ik heb zelfs het haar van mama zelf geknipt en geföhnd. Dat dit met haar begeleiding is gelukt is voor mij van onschatbare waarde. Heel erg bedankt voor de hulp en steun in deze moeilijke periode. Conny de Haan-Dusoswa
Ik heb als dochter de hele uitvaart van mijn vader geregeld. Zag er als een berg tegenop maar ik ben goed bijgestaan door uitvaartbegeleidster Kristel Biervliet. Ik kon altijd bellen of mailen als ik met vragen zat en kreeg er dan snel (geruststellende) antwoorden op. Ze heeft me er goed doorheen geholpen. Ik denk dat mijn vader trots op me is.
Paola een fijn mens heeft alles netjes geregeld voor ons en konden haar altijd bereiken
Goede uitleg begeleid door Chantal Harteveld alle mogelijkheden bekeken . Uitvaart centrum ook lief ontvangen . Ik kijk terug op een goede en liefdevolle uitvaart kon niet beter
Het was precies zoals we het wouden
Wij hebben Dennis Verburgt als uitvaartbegeleider zeer correct en meedenkend mogen ervaren. hij heeft goed aangevoeld en daarin de mogelijkheden besproken hoe we onze wensen ingevuld wilde zien. Alles was zeer goed verzorgd en we hadden telkens, op elk willekeurig moment heel prettig onderling contact met hem. vooral de reminders van sommige zaken gaven geruststelling in een emotioneel verdrietige periode waar heel veel zaken op je afkomen. onze complimenten aan Dennis Verburgt.
Mede door voorgesprek hebben we de uitvaart zo kunnen regelen dat het tot iets van ons zelf werd. We hebben veel steun, support gekregen bij het regelen van alles wat bij een uitvaart komt. De uitvaartbegeleider stond echt voor ons klaar en dacht goed mee. We voelde ons serieus genomen.
Goed en plezierig gesprek. Perfecte uitvoering
Christiaan heeft het proces geweldig begeleid. Uitvaart zeer netjes verlopen en locatie ook prima.
Onlangs heeft Ename de uitvaart van onze moeder/schoonmoeder verzorgd. Alles was piekfijn geregeld door de uitvaartleider Bas . Konden op elk moment van de dag terecht met vragen of als er iets geregeld moest worden. Zeer respect vol onze moeder kunnen verzorgen met uitvaartverzorger Sander en Hans onze dank daarvoor.
Uitstekend verzorgd. Het kon niet beter, ik ben uiterst tevreden en ook alle familie leden.
Volledig ontzorgd en voorstellen die ik zelf niet voor mogelijk hield.
Alles was keuring besproken en geregeld Hele fijne samenwering was het
De voorbespreking én de uitvaartbesprekingen waren heel fijn. Beide medewerkers waren zeer meelevend en behulpzaam. De uitvaart verliep daardoor ook zoals gewenst. Complimenten voor alle medewerkers! ( van ophalen in de hospice naar thuis brengen, verzorgen thuis, chauffeursen begeleidenvan de dienst).
Vond dat Bas luisterend oor had naar wensen bij de uitvaart maar ook realistisch daarin was. Gaf in ieder geval ruimte aan niet doorgaans verwachte wensen.
Wij waren zeer tevreden
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.