gewoon goed

Betrokken en persoonlijk voldoende ruimte voor eigen inbreng ondanks het tijdstip (net voor de kerstdagen) van overlijden is alles prima verzorgd

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Correct, kundig, eerbiedig en respectvol.

Ik vind de uitvaart van mijn overleden vrouw uiterst correct, kundig en eerbiedvol verlopen zijn, begeleiding voor,tijdens en na de uitvaartceremonie liet niets te wensen over.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Door eerdere ervaring met ons

Beter kan niet

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Door eerdere ervaring met ons

Fred Roeskestraat 91

1076 EC Amsterdam

020 - 646 06 06

Over ENAME Uitvaartzorg

Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.

Over Uitvaartscore.nl BGNU