De verzorging en begeleiding van ENAME hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Wij werden deskundig geadviseerd en alle aspecten rond de uitvaart werden duidelijk gecommuniceerd. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en de plechtigheid is daardoor prima verlopen.
Op het meest droevige moment tijden het bezoek bij de open kist werden er drie formulieren onder de neus van mijn dochter geduwd met de opmerking: wilt u deze even tekenen. Mijn dochter had geen idee wat zij tekende tijdens dit verdriet. Een verdien model is goed, maar deze actie was stuitend. Enkele fouten op de pro-forma nota zou extra geld gekost hebben, ware het niet dat dit op tijd ontdekt werd.
Zie mijn email van 24 jan jl. Bij begeleiding door uitvaartverzorger wil ik graag aantekenen dat het hier gaat om de verzorger op de dag van de uitvaart. Over Selina waren mijn broer en ik erg tevreden.
Wij hebben de zorg rondom de uitvaart van onze moeder als zeer prettig ervaren. Er werd gedacht in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Zeer vriendelijk personeel op alle plekken
Ondanks verdriet zeer fijne en meedenkende begeleiding gehad van Marjolein. Er werd echt geluisterd en er was geen 9-16 mentaliteit. We hebben de verzorging en ondersteuning heel erg geqaardeerd
We zijn goed geholpen hebben goed mee gedacht over de wensen. Alle gelegenheid gehad om afscheid te nemen.
Vriendelijke meneer. Gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden waren. Eventueel iets bijsturen. Hield contact. Was 24/7 te benaderen voor vragen .
Een perfecte begeleiding van alle medewerkers. Vooral de persoonlijke aandacht voor de nabestaanden gaf enorme steun.
was heel warm de afscheid van onze moeder
Alles was tot in de puntjes geregeld en professioneel en mee levende medewerkers , goed gedaan Selina en Medewerkers!
Op aan aantal punten heb ik feedback. Graag wil ik een afspraak maken voor een eind evaluatie. Hopelijk is dat mogelijk.
De persoon die ons begeleidde was zeer discreet, behulpzaam, vriendelijk en met gevoel. Zij was altijd bereikbaar.
Het afscheid van mijn moeder was respectvol en mooi.
Goed verzorgd
Dit was voor ons de eerste keer om een begrafenis te regelen, erg zenuwachtig belde ik de uitvaartcentrum en vroeg hoe en wat , wat zijn we goed geholpen en begeleid ,we hebben samen alles besproken ,de twee heren die kwamen om de kist te brengen en haar met ons samen in haar laatste rust plek te leggen waren geweldig en voor ons een grote steun de kist afgesloten onze bloemstukjes erop gelegd en afscheid genomen, Onze dank is groot , Waardig en met respect JOHAN EN TINI
Alles is heel soepel verlopen. Er is heel fijn meegedacht. De contacten met onze uitvaart begeleider waren heel prettig en er waren korte lijnen.
Vriendelijk, goed bereikbaar, meedenkend. Uitstekend geholpen
Goed gesprek met de uitvaartverzorger. Alles doorgesproken, ze smeerde mij geen extra dingen aan. Uitzwaaien was keurig en respectvol geregeld.
Fijne, zorgzame en zeer vriendelijke personen bij bespreking, rouwbezoek en uitvaart.
Via verzekering bij Ename/Agterberg terecht gekomen. Efficiënte en snel handelende organisatie met in het begin wel een aantal verschillende personen. Prima uitvaartbegeleider die voor een goed verlopende plechtigheid zorgde.
We keken een beetje op tegen de 1e afspraak omdat onze moeder te laag verzekerd bleek en nauwelijks iets had geregeld. Dat gesprek met Martijn verliep echter zo soepel: de juiste toon, open en niet te formeel. Het haalde veel druk van onze schouders: het zou goed komen. Het feit dat onze moeder thuis opgebaard lag heeft ons veel goed gedaan. Zo konden zowel wij zelf als andere dierbaren die daar behoefte aan hadden op een eigen manier afscheid van haar nemen. De dagelijkse controles van jullie medewerkers Patricia en Mieke verliepen erg fijn: geruststellend waar nodig en wederom niet te formeel. Een mooie samenwerking De uitvaart zelf verliep onbeschrijfelijk mooi.
Betrokken en persoonlijk voldoende ruimte voor eigen inbreng ondanks het tijdstip (net voor de kerstdagen) van overlijden is alles prima verzorgd
Ik vind de uitvaart van mijn overleden vrouw uiterst correct, kundig en eerbiedvol verlopen zijn, begeleiding voor,tijdens en na de uitvaartceremonie liet niets te wensen over.
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.