Zeer geduldig, luistert naar de wensen, geeft een alternatieven om de kosten te drukken, duidelijk en betrouwbaar. note: met de vraag mbt "De verzorging en opbaring van de overledene?" heb ik nvt aangekruist, omdat er geen afscheid kunnen nemen Met vriendelijke groet, Willem Varenkamp. Namens mevr. C. Adriaan-Rhemrev Laan van Vlaanderen 442 1066 MT. Amsterdam
De complete begeleiding van de heer Verburgt hebben wij als zeer prettig ervaren.
Perfect, lieve mensen.
Alles rondom de uitvaart verliep buitengewoon soepeltjes. Geen enkele klacht mijnerzijds.
Was wat rommelig moest zelf achteraan bellen voor de proefdruk. Ook communicatie tussen collega's ging niet lekker.
Super geregeld door Hellen ! Zo warm en persoonlijk, had niet beter kunnen wensen !
Mooie uitvaart moeder zag er goed uit .
Goede begeleiding! Aardige mensen. Alles naar wens
Graag willen wij Anne Fleur en medewerkers bedanken .
Onze contacten met Viviane, de dame die ons begeleid heeft tijdens de uitvaart was prima. Alleen heb ik het gevoel dat alles wat wij met haar besproken hebben, van te voren, niet helemaal goed verwerkt werd door Ename.
Ik was erg tevreden over de rust die de uitvaartverzorger had. De tijd en aandacht die hij voor ons als familie had.
Mijn beide ouders zijn binnen 1 jaar na elkaar overleden. Ik had al eerder gebruik gemaakt van Bas Poelstra na het overlijden van mijn vader. Die samenwerking was al heel goed. Voor mij logisch om na het overlijden van mijn moeder weer gebruik te maken van de diensten van Bas. Hoe fijn is het om in deze moeilijke tijd iemand als Bas te hebben die in alle rust -maar ook met raad en daad - je terzijde staat. Hij luistert goed, regelt alles tot in de perfectie en kan ook de juiste woorden vinden.
De verzorging is heel mooi, goed geregeld. Wij zijn dankbaar dat alles zo keurig is uitgevoerd.
Goede begeleiding tijdens de voorbereiding en de uitvaart
Allereerst mijn complimenten aan Paola. Zij was geweldig en hield ook steeds vinger aan de pols. Waarom is toch niet tevreden ben heeft niets met haar te maken maar met het moment in het crematorium. Zij was niet op de hoogte dat de kist niet meer kan zakken op Westgaarde. Dat was een absolute eis van ons. Daarom heeft mijn moeder ook langer boven de grond gestaan, omdat we dan de grote ruimte op Westgaarde moesten hebben. Ook de collega's waren niet op de hoogte dat de kist zakken niet meer kan bij Westgaarde. Pas 5 min, voordat de hele dienst begon hoorde wij dat. Ik ben daar zeer teleurgesteld over. We hebben nu een dure ruimte geboekt, langer moeten wachten met de crematie en uiteindelijk kon het niet. Dat wil ik toch mee geven. Nogmaals niets ten nadele van Paola maar wel vanuit Westgaarde.
Belangrijk voor ons was dat er ter plekke van de uitvaart meegedacht werd. En waar nodig geimproviseerd. Aan alle wensen kon worden voldaan. Het enige was dat er een andere persoon bij de crematie was dan met wie we het eerste kontakt hadden gehad als familie. Wij waren zeer tevreden zeker ook vanwege de mooie ruimte in de Nieuwe Ooster in Amsterdam. Dank voor uw begeleiding van de crematie van mijn vader
De crematie van mijn man is naar onze volle tevredenheid goed geregeld en verlopen. Precies zoals mijn man en de familie het in gedachte hadden. We kijken er met een goed gevoel op terug.
Erg tevreden over de afhandeling van de kaart. Foto die wij groter op de kaart wilden kregen wij heel snel nieuw proefafdruk van. Alles heel netjes en verzorgd!!
Carola was onze begeleidster, zij heeft ons in alles gesteund,geadviseerd en bijgestaan. Mede door haar houding en die van haar collegas kijken wij terug op een heel mooi afscheid. Wij zijn dan ook meer dan tevreden. Onze dank daarvoor.
ook nu is het geheel rondom het overlijden keurig en netjes verzorgd door Ename uitvaartzorg
Zie bovenste regel.
Op cerschillende momenten heb ik ervaren dat de administratieve afhandeling niet klopte. 1. Een verzekering was niet benoemd in de offerte. 2. Het tekenen van de toestemming verklaring van 1 verzekering heb ik zelf achteraan moeten bellen. 3 als klap op de vuurpijl een akte van overlijden van heel iemand anders ontvangen. Erg attent waren de relefonische excuses en de bloemen die ik mocht ontvangen. Maar dit kan echt niet!
We zijn heel goed begeleid door Selina. Zij heeft het ook mogelijk gemaakt dat het afscheid langs zijn huis, buurt en buren, prachtig verliep. Het was heel mooi waardig afscheid, met een prachtige auto en Selina schrijdend voor de auto kwam mijn oom voor de laatste maal langs zijn huis. Zeer indrukwekkend. Daarna afscheid in Driehuis, ook allemaal prima verzorgd. Maar het mooiste was dat mijn oom er ook prachtig bij lag voor het afscheid met open kist. Dit was namelijk niet gepland maar bleek op het laatst toch mogelijk. Daar zijn wij heel dankbaar voor.
Alles heel goed
Zeer vriendelijke en respectvolle benadering
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.