Prettige kennismaking en begeleiding. Door vakantieperiode helaas moeten wisselen van contactpersoon. Lastig dat de uitvaart bij andere organisatie uitgevoerd werd, waardoor wij zelf gedwongen worden om contact te zoeken met andere organisatie. Dit viel erg tegen. Onze moeder is goed verzorgd en opgebaard. Rouwkamer zag er mooi uit. Zeer vriendelijke ontvangen elke keer op het uitvaartcentrum. Proces van drukproeven verliep rommelig.
De meneer die de intakegesprek deed was een keurige aardige man, maar die ging helaas op vakantie. Dus ik zou iemand anders krijgen die de uitvaart zou leiden. Met deze meneer heb ik van te voren alleen een telefoongesprek gehad,dus niet kennis meegemaakt. Ik vond dat vervelend, het had me een hoop stress bespaart gebleven al ik wat dingen met hem door kon spreken van te voren. Het is allemaal goed gegaan gelukkig maar dit zat me dwars. Toen mijn man gebracht werd op de brancard en in de kist gelegd kwam er geen glazen plaat op dat vond hij zo'n sneeuwwitje effect. Ik was bang voor mijn twee poezen dat die er in zouden gaan liggen. Die meneer zei dat doen katten niet want het is koud. Nou ik heb ze er twee keer uit moeten plukken. De volgende dag werd er rond 6 uur een glazen plaat gebracht. Dat was ook beter om de kou er in te houden. Ik zeg dit als verbeter punt voor jullie.
Wij hadden een superlieve en goede uitvaartleidster alles ging goed tot de dienst zelf.. ik ben 2 nachten lang bezig geweest met de muziek en foto's en eindstand kwamen alle foto's er niet op ! Wij waren zo verdrietig ! Voor ons is de afscheid voor onze moeder helemaal in puin gevallen en daar zijn wij nog steeds heel erg verdrietig over !
In een plezierig gesprek zijn we tot een prima plan gekomen. Dit is voorts tot in de puntjes geregeld
Jeroen heeft ons heel goed geholpen. Alleen jammer dat er geen frisdrank/water aanwezig was in de koffiekamer. Dat lag dus niet aan hem maar zelf aan Westgaarde!
De crematie van onze vader was in jullie handen. En alles is netjes verlopen. We merkten vooral dat je zelf niet erg in staat bent helder te handelen. Dus de zorg van jullie is belangrijk. Wel een klein puntje van kritiek. Tijdens de dienst waarin we goed hadden aangegeven wie er zouden spreken(schoondochter en n schoonzoon) en wie ons aanspreekpunt was(zoon) van de familie de fout tijdens het oproepen van de naam om te komen spreken de verkeerde naam werd opgeroepen. Dat was een beetje slordig en wat rommelig. Maar het kan niet altijd perfect gaan ;-)
Vanaf begin tot eind goed gecommuniseerd en zorgvuldig begeleid.
Was goed geregeld.
Er wordt goed meegedacht en goede adviezen gegeven.
Respectvolle benadering
heelveelaandachtzohoorthet
zeer goed verzorgd geen klachten
De persoonlijke connectie die onze uitvaartbegelijdster met deze uitvaart had, maakte het wel heel bijzonder. Heel veel dank voor dit prachtige afscheid.
Was heel mooi
Geen vast aanspreekpunt. De verzoeken tijdens de uitvaart zijn anders uitgevoerd
Een moeilijke tijd werd zo makkelijk mogelijk gemaakt.
De begeleidster Anne Fleur heb ik als zeer prettig en betrokken ervaren. Ook na de uitvaart heeft zij contact opgenomen om te vragen hoe het met mij gaat. Heel attent.
Vriendelijke en begripvolle ontvangst. Alles wat wij wilden kon worden geregeld. Naderhand complimenten van de aanwezigen voor de wijze waarop het afscheid was georganiseerd.
Ik heb de kans gekregen om mijn vrouw voldoende te zien met bloemen en in de kerk en met lezingen van pastoor en mooie begraafplaats met voldoende mensen en met begrip van collegas die op zich lieten wachten Respectvol is ze begraven en ben dankbaar dat we deze laatste eer konden bewijzen aan een liefdevolle vrouw en echtgenoot
Alles conform wens geregeld, goede communicatie, werd meegedacht en uitvaartbegeleider was bereikbaar voor alle vragen.
De uitvaart was mooi en precies zoals wij het wouden. Onze bode erik heeft ons goed geholpen, luisterde goed naar wat we wouden en mee gedachten met hoe we haar laatste afscheid zo mooi mogelijk konden laten zijn. Een hele fijne aardige man die altidj bereikbaar voor ons was.
De uitvaartverzorger deed alle mogelijke moeite om alles e regelen zoals je wenste. Er werd vanuit iedereen goed meegedacht en niets was te veel moeite.
Goed en prettig geregeld
Zeer geduldig, luistert naar de wensen, geeft een alternatieven om de kosten te drukken, duidelijk en betrouwbaar. note: met de vraag mbt "De verzorging en opbaring van de overledene?" heb ik nvt aangekruist, omdat er geen afscheid kunnen nemen Met vriendelijke groet, Willem Varenkamp. Namens mevr. C. Adriaan-Rhemrev Laan van Vlaanderen 442 1066 MT. Amsterdam
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.