Professioneel gehandeld

Vanaf het eerste moment van contact werd de uitvaart met alle zorg begeleid. Alles was naar wens.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

respectvol, liefdevol en een steun

De opvang en begeleiding was rustig en fijn. Na eerdere ervaring wilden wij graag Marjolein weer als begeleidster en dat werd geregeld. Met gevoel, inlevingsvermogen was het weer optimaal verzorgd door haar. De rouwkaart was mooi gemaakt door Arash. Dank daarvoor dat onze eigen inbreng werd meegenomen en nog mooier gemaakt. De laatste verzorging van onze moeder mochten we zelf doen onder zorgzame begeleiding van Hans. Dat was een bijzondere en warme ervaring wat ons erg helpt in het proces van afscheid nemen.

Ontzorgt

Helaas binnen 6 maanden allebei onze ouders verloren, weliswaar op een respectabele leeftijd maar toch. Bij beide uitvaarten enorm goed en warm ondersteunt.

Heel goed geregeld.

Tot in de puntjes verzorgd.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Op aanbeveling van een ander

Wij zijn Respectvol, meelevend ontzorgd bij de uitvaart met veel aandacht voor persoonlijke wensen.

Wij zijn zeer tevreden met de uitvaartbegeleiding van Agterberg in Utrecht. Er was zeer goed contact met uitvaartbegeleider M. Merkens, met volop mogelijkheid voor invulling van persoonlijke wensen, die zeer correct werden uitgevoerd. De kleine aula in crematorium Daelwyck was zeer sfeervol ingericht, en was een mooie locatie voor de uitvaart. Kortom echt ontzorgd in een moeilijke periode.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Op aanbeveling van een ander

Fijne begeleiding

Er werd goed naar onze wensen geluisterd ook het contact maken met de kleinkinderen verliep prima heb alles als erg prettig en liefdevol ervaren

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Door eerdere ervaring met ons

Hartelijk, meelevend en meedenkend.

Warme begeleiding met een luisterend oor.

Alles regelen top

Alles voor de begrafenis perfect geregeld, fijne ondersteuning gehad tijdens de dienst. Enkele minpunt is dat ik nog steeds niet de officiële overleidings akte live heb ontvangen, alleen maar digitaal.

• Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Al aangegeven

Vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk, behulpzaam, mee denkend en respectvol met mijn vader omgegaan tijdens de verzorging.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Als een pleister op een wond .

Niets kan het verdriet verzachten , maar vanaf het begin tot het eind zijn wij met respect bij gestaan bij ons verlies van onze moeder . Alle medewerkers hebben bij ons als het ware een pleister op onze wonden gelegd en een warm gevoel bij ons achter gelaten ! Het was tot de puntjes bijzonder goed geregeld .

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Wij werden niet totaal ontzorgd

Beste Team Ename, Graag vul ik zoals door jullie gevraagd de beoordeling over de organisatie Ename in. Onze ervaring en contact met Paola Was zeer plezierig. Echter de organisatie Ename en Zorgvlied waren als organisatie behoorlijk log en inflexibel waardoor alles maar dan ook echt alles meerdere malen gecontroleerd moest worden zodat we zeker wisten dat het klopte. De organisatie Ename is naar ons idee een inflexibele organisatie zonder enkele betrokkenheid. Ik heb het hier expliciet NIET over het functioneren van Paola maar zij kreeg helaas de boel bij de collega's van "verzorging" "planning" en "drukwerk" niet altijd snel strakgetrokken. Voorts vroegen wij ons af waarom wij onze moeder op Moederdag niet voor een laatste keer konden zien. Omdat het zondag was bleek later. En op zondag werken de medewerkers van Ename niet. Voorts leek het erop dat Zorgvlied ons op de dag van de uitvaart totaal niet verwachtte. Waar liepen wij tegenaan? Buiten Paola wist niemand van de komst van de nabestaanden voor de uitvaart van mevrouw Jansen. Parkeerwachters en de receptiemedewerker niet. Gelukkig pakte Paola dit na haar aankomst goed op. Er zijn diverse bloemen bij Zorgvlied bezorgd maar de koeriers zijn onverrichter zaken weggestuurd! Wij hebben vele vele bloemen niet meer op de uitvaart gezien en komen daar in de loop van deze weken achter. Tijdens de uitvaart moesten Paola en ikzelf het personeel van Zorgvlied instrueren dat er met koffie en cake rondgegaan moest worden. Afgelopen maart hebben wij in Laren afscheid genomen van mijn schoonvader. Destijds heeft Antje Uitvaartbegeleiding het woord "ontzorgen" de lading gegeven die het verdient. Zij en haar team hadden zaken geregeld voordat wij ernaar konden vragen. Conclusie: Ename en Zorgvlied zouden het woord "ontzorgen" uit de tekst moeten verwijderen en Paola zou er goed aan doen om voor zichzelf te beginnen. Vriendelijke groet, Dalia Ermia, namens alle nabestaanden van mevrouw JM Jansen

• Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Zie tekst boven

Keurig geregeld

Bij een plotseling overlijden komt er bijzonder veel op je af; uw medewerker Erik heeft ons uitstekend bijgestaan.

Ename ontzorgt

De uitvaart van mijn moeder was in al zijn facetten prima verzorgd.

Verwarrend

De sfeer was goed Moest wel iets ondertekenen tijdens de uitvaart.. niet fijn . Omwisselen van stoelen naar tafels was ook niet fijn

• In hoeverre is de uitvaart volgens uw verwachtingen verlopen?
  • Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Het wisselen van tafels en stoelen was niet verteld

Prettig en goed geregeld

Idem

Fijne begeleiding

Een fijne begeleiding Goed contact, fijne communicatie Alles netjes geregeld prima ,een mooie uitvaart

respectvol, meelevend en meedenkend

Christiaan heeft ons als familie zeer goed bijgestaan en ontzorgt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en dankbaar voor de invulling en aanvulling van onze wensen voor een memorabel afscheid van onze vader.

• In hoeverre is de uitvaart volgens uw verwachtingen verlopen?
  • Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Geen, zeer tevreden over deze organisatie en de medewerkers

Professioneel en prettig

Het was allemaal naar wens verlopen.

• In hoeverre is de uitvaart volgens uw verwachtingen verlopen?
  • Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Duidelijkere beschrijving voor muziek en foto s hoe te doen
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Goed verzorgd met aandacht voor de nabestaanden.

Vanaf het eerste moment van contact werd de uitvaart met alle zorg begeleid. Thomas Ritmeester hebben wij ervaren als een erg empatische maar tegelijkertijd zeer deskundige uitvaartbegeleider met aandacht voor de wensen die wij hadden. Hier dacht hij actief in mee om dit geheel naar onze wens te realiseren.

Goed geregeld

Daar mijn ouders 8 weken na elkaar overleden, was het fijn dat er met ons werdt meegedacht. We hebben twee keer een familie kamer gereserveerd en het waren mooie samenkomsten.

• De verzorging en opbaring van de overledene?
  • De begeleiding door de uitvaartverzorger? N.v.t.

Vriendelijk, gastvrij en rustgevend

Toen onze moeder (oma en grootmoeder) heen was gegaan werden we heel hartelijk, begripvol en warm opgevangen. Er werd tijd uitgetrokken bij de bespreking en de medewerker die wij hadden straalde rust en zekerheid uit dat alles goed zou komen. En zo geschiedde. Een hele mooie uitvaart waarbij een hulde aan de persoon of personen die haar hebben verzorgd. Het was gewoon ons moeder die leek te slapen.

Heel fijn

Christiaan van der Linden heeft ons heel goed begeleid in alles. Niks was te veel alles was bespreekbaar. Ook de snelheid om een datum te bepalen ivm familie in Spanje was super gedaan.

• In hoeverre is de uitvaart volgens uw verwachtingen verlopen?
  • Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Geen, alles was heel goed gedaan
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Lieve, vriendelijke en geduldige uitvaartverzorgerster

Naar verwachting

Prettige kennismaking en begeleiding. Door vakantieperiode helaas moeten wisselen van contactpersoon. Lastig dat de uitvaart bij andere organisatie uitgevoerd werd, waardoor wij zelf gedwongen worden om contact te zoeken met andere organisatie. Dit viel erg tegen. Onze moeder is goed verzorgd en opgebaard. Rouwkamer zag er mooi uit. Zeer vriendelijke ontvangen elke keer op het uitvaartcentrum. Proces van drukproeven verliep rommelig.

• In hoeverre is de uitvaart volgens uw verwachtingen verlopen?
  • Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Ontzorg de nabestaanden in het contact met het crematorium. Regel de overdracht tussen personeel beter.
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Door zoeken op internet

Ik had er meer van verwacht.

De meneer die de intakegesprek deed was een keurige aardige man, maar die ging helaas op vakantie. Dus ik zou iemand anders krijgen die de uitvaart zou leiden. Met deze meneer heb ik van te voren alleen een telefoongesprek gehad,dus niet kennis meegemaakt. Ik vond dat vervelend, het had me een hoop stress bespaart gebleven al ik wat dingen met hem door kon spreken van te voren. Het is allemaal goed gegaan gelukkig maar dit zat me dwars. Toen mijn man gebracht werd op de brancard en in de kist gelegd kwam er geen glazen plaat op dat vond hij zo'n sneeuwwitje effect. Ik was bang voor mijn twee poezen dat die er in zouden gaan liggen. Die meneer zei dat doen katten niet want het is koud. Nou ik heb ze er twee keer uit moeten plukken. De volgende dag werd er rond 6 uur een glazen plaat gebracht. Dat was ook beter om de kou er in te houden. Ik zeg dit als verbeter punt voor jullie.

• In hoeverre is de uitvaart volgens uw verwachtingen verlopen?
  • Welke verbeterpunten wilt u ons meegeven? Dat heb ik net verteld.

Fred Roeskestraat 91

1076 EC Amsterdam

020 - 646 06 06

Over ENAME Uitvaartzorg

Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.

Over Uitvaartscore.nl BGNU